La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Barcelona bi igrala i u Atakami da im Pinera stavi pare na stol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
jedva čekam da upalim snimak jelen super lige da isperem oči
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ma ne znam sto ih trolate. Opce je poznato da teski kompleksasi navijaju za Barcu i Real. To su vecinom slucajevi koji su kao mali bili bez prijatelja, ili im jednostavno nije islo u zivotu pa su se pronalazili u Ronaldinhu, Ronaldu etc. Razumijem, valja nadoknaditi nedostatak RL uspjeha navijajući za jedan od dva tima koji drži monopol nad ligom. Isti tip osoba je prije 3 godine poceo pratiti NBA i navijati za GSW.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
odlična nogometna predstava, do kraja poluvremena očekujemo šut u okvir gola domaćina, a u drugom bi i gosti mogli opaliti sa distance možda
ne pratim fudbal al navijam za barcelonu, a nije mi ni real loš, nego sam se razočarao kad je otišao ronaldo
ne pratim fudbal al navijam za barcelonu, a nije mi ni real loš, nego sam se razočarao kad je otišao ronaldo
joj druze al ces biti na aparatima kad padne 6 golova... u čitavom kolu
A jesi li ikad pomislio da postoje osobe koje su malo starije, te prate Barcelonu prije nego je došao Ronaldinho, ili jednostavno svaki post mora biti troll ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:35Ma ne znam sto ih trolate. Opce je poznato da teski kompleksasi navijaju za Barcu i Real. To su vecinom slucajevi koji su kao mali bili bez prijatelja, ili im jednostavno nije islo u zivotu pa su se pronalazili u Ronaldinhu, Ronaldu etc. Razumijem, valja nadoknaditi nedostatak RL uspjeha navijajući za jedan od dva tima koji drži monopol nad ligom. Isti tip osoba je prije 3 godine poceo pratiti NBA i navijati za GSW.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Uzeo sam većinsku populaciju, i ti si se pronašao u nekome.Derdiyok je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:39A jesi li ikad pomislio da postoje osobe koje su malo starije, te prate Barcelonu prije nego je došao Ronaldinho, ili jednostavno svaki post mora biti troll ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:35Ma ne znam sto ih trolate. Opce je poznato da teski kompleksasi navijaju za Barcu i Real. To su vecinom slucajevi koji su kao mali bili bez prijatelja, ili im jednostavno nije islo u zivotu pa su se pronalazili u Ronaldinhu, Ronaldu etc. Razumijem, valja nadoknaditi nedostatak RL uspjeha navijajući za jedan od dva tima koji drži monopol nad ligom. Isti tip osoba je prije 3 godine poceo pratiti NBA i navijati za GSW.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Vjerovatno u nekom zlostavljacu zena rekao bih.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:42Uzeo sam većinsku populaciju, i ti si se pronašao u nekome.Derdiyok je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:39A jesi li ikad pomislio da postoje osobe koje su malo starije, te prate Barcelonu prije nego je došao Ronaldinho, ili jednostavno svaki post mora biti troll ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:35Ma ne znam sto ih trolate. Opce je poznato da teski kompleksasi navijaju za Barcu i Real. To su vecinom slucajevi koji su kao mali bili bez prijatelja, ili im jednostavno nije islo u zivotu pa su se pronalazili u Ronaldinhu, Ronaldu etc. Razumijem, valja nadoknaditi nedostatak RL uspjeha navijajući za jedan od dva tima koji drži monopol nad ligom. Isti tip osoba je prije 3 godine poceo pratiti NBA i navijati za GSW.
Vrhunska predstava, još samo malo fudbala da ubace i biti će top.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Čim nekome nešta odgovoriš po automatizmu znači da si se pronašao ?! Weak defend.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:42
Uzeo sam većinsku populaciju, i ti si se pronašao u nekome.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
bundeska je lp za ovo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
u Engleskoj bi uvijek mogao gledati duele između navedenih timova, sve kombinacije Lpool, City, Chelsea, Arsenal, United, Tottenham, Leicester i Wolverhampton.
u Njemačkoj bi uvijek mogao gledati duele između navedenih timova, sve kombinacije Bayern, Dortmund, Leipzig, Monchengladbach, Leverkusen, Hertha i Schalke.
u Španiji bi uvijek mogao gledati duele između navedenih timova, sve kombinacije Barca, Real, Atletico.
u Njemačkoj bi uvijek mogao gledati duele između navedenih timova, sve kombinacije Bayern, Dortmund, Leipzig, Monchengladbach, Leverkusen, Hertha i Schalke.
u Španiji bi uvijek mogao gledati duele između navedenih timova, sve kombinacije Barca, Real, Atletico.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Ma samo govorim strejt fakte. Nema ovdje niko poveznice s tim klubovima, u njima su pronalazili idole zbog nečeg iz privatnog života. Dovoljno ti govori kakva je španija kad im je svaki treći igrač na sudu zbog utaje poreza. Klasicna ciganština.Derdiyok je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:49Čim nekome nešta odgovoriš po automatizmu znači da si se pronašao ?! Weak defend.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:42
Uzeo sam većinsku populaciju, i ti si se pronašao u nekome.
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Nemoj koristiti engleze da proturis njemce kao jaku ligucoelho41 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:50u Engleskoj bi uvijek mogao gledati duele između navedenih timova, sve kombinacije Lpool, City, Chelsea, Arsenal, United, Tottenham, Leicester i Wolverhampton.

Očekivan nivo nakon skoro sto dana pauze. Trebat će nekoliko kola da to liči na nešto. Valjda ne bude nekih ozbiljnijih povreda za to vrijeme.
Još jednom pohvala za artificial crowd, dosta bolje iskustvo praćenja tekme.
Još jednom pohvala za artificial crowd, dosta bolje iskustvo praćenja tekme.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kakva najezda navijaca Minkena
vidis ja npr sem najveceg derbija u Njemackoj Bayerna protiv svoje filijale nista ne mogu gledat,a u Spanije je kvalitet u padu zadnje 2,3 sezone,sve gornje ekipe su u opadanju.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.