Hvala sto si napisao toliki post ali nije bilo potrebe, niko nije bolan rekao da su svi zlatni ali nisu vala ni kako ste ih vi opisivali. Samo malo ako si iskren to ces priznati da ste tovarili i stvari koje niste trebali, kratko i jasno lagali.Hrasno1921 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Rece ti neku noc da si bio poznata licnost a odgovaras na pitanja ko neki levati s prepucavanja, kuzis?
Neke stvari koje ste koristili nisu vam trebale, vama nije bilo bitno s cim se borite nego samo da se ukalja obraz kluba za kojeg kao kazes da navijas ili si simpatizer.
Jeo ti zlatnim kasikama jer ovdje nema mrznje sekunde ali zapamti sve Bog vrati kad tadKarma ce te karati
![]()
Ja rekoh da sam mozda za tebe poznata licnost,a ne da sam bio![]()
Vi svi ama bas svi mijesate dvije stvari koje nikada necete shvatiti, iz prostog razloga sto ste navijaci i sto neke stvari gledate drugacije, prva stvar jeste da se svo vrijeme atakovalo na ljude u klubu a nikako na klub, klub nije uprava! klub su igraci, navijaci, stadion, pehari, uspjesi itd., svi smo mi ljudi, svi sujetni i osvetoljubivi, dali ti zaista mislis da su svi ljudi u klubu cvjecke? dali mislis da se svi oni ne bave nekim stvarima da bi dosli do necega? onako iskreno?
Bolan nema uprave koja nije podlozna nekim stvarima, neka vise, neka manje ali u par deka sve je to tu negdje. Ljudi koji su u klubu imaju svoje zivote, svoje poslove u kojima ruku na srce vecina nije bila postena ili do nekih stvari nisu dosli postenim putem, kada su dosli u klub probudili su se neki stari duhovi koji su trazili obracun a zatim i neki vid osvete, na kraju desavalo se to sto se desavalo, svo vrijeme su spominjani ljudi u klubu, njihovi poslovi, zivoti itd a nikako klub, ni jedan navijac Zelje a svi smo nebi radio nesto protiv samog kluba, svi smo mi odrasli uz klub, nasi zivoti su vezani uz taj klub, bolan koliko ga ti volis toliko ga volim i ja ne mozes ni manje ni vise, shvatas?
Na kraju se opet sve dobro zavrsilo, ali opet to je potvrda da ljudi iz kluba nisu bili iskreni u nekim momentima, da je sve bilo na njihovoj strani kako su tvrdili do dogovora uopste nebi doslo, zasto bi uopste? zasto placati odtestu za nesto sto uopste nisi pocinio i sa cim nemas veze !?![]()
Znas kako je ovo ruzno kad drugi s strane citaju, npr ti iznosis clanke na onoj temi prepucavanja jer znas da ce pitari i fukare to koristiti protiv Zelje, kuzis? onda kazes da volis Zelju kao neko drugi ma daj **** se s tom pricom, to samo nekom pastiru mozes. Ako sam je zapalio nisam je paso pasa
Drago mi je zbog dogovora napokon da se dusmani ne hrane ali velika glupost od tvojih pajdasa.
Poznata licnosti nasa
Aco hvala za trenera