Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Kasnije smo primili isto toliko golova. Villa flopcario kao i obicno, ni ostali nisu bili mnogo bolji.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sta smo bili tolika katastrofa...gledo sam prvih 20-ak minuta, dali smo 2 gola, nismo uopste bili losi...sta se kasnije desilo???
Nemoj pedra zaboraviti koji je sa 5 ili 6 metara prebacio gol.xaviesta je napisao/la:Kasnije smo primili isto toliko golova. Villa flopcario kao i obicno, ni ostali nisu bili mnogo bolji.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sta smo bili tolika katastrofa...gledo sam prvih 20-ak minuta, dali smo 2 gola, nismo uopste bili losi...sta se kasnije desilo???
[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Opet kiks poslije reprezentativne pauze, al ajd ovaj put su barem bod uzeli za razliku od prosle sezone. Obaveza radi sam uspio pogledat samo zadnjih 20 minuta, katastrofa.
Mozel neko postavit golove Cesca I Xavia?
Vidim i taj izraz postoji, zar se za ovakve prilike ne koristi izraz "cule"Sajoni je napisao/la:meni je Boga mi mi drago zbog ove raje da je Barca kiksala...Velike traume nosite iz prošle 3.godine,sada vam je hala prva poslije dva kola,a vašoj sreći nema kraja...Ko da su dva kola do kraja prvenstva kako slavite i kako se veselite...Ni dječica se toliko ne raduju najdražoj igrački...Braćo Barcelonisti imajte i vi srca i nemojte im zamjerati pa moramo i mi malo biti tolerantni.
Fini moj Portillo hehe...nek si ti meni sretan...Pozdravio te Zubizareta i kaže da pozdraviš Raula,jer su oni zajedno igrali za repku.Portillo je napisao/la:Vidim i taj izraz postoji, zar se za ovakve prilike ne koristi izraz "cule"Sajoni je napisao/la:meni je Boga mi mi drago zbog ove raje da je Barca kiksala...Velike traume nosite iz prošle 3.godine,sada vam je hala prva poslije dva kola,a vašoj sreći nema kraja...Ko da su dva kola do kraja prvenstva kako slavite i kako se veselite...Ni dječica se toliko ne raduju najdražoj igrački...Braćo Barcelonisti imajte i vi srca i nemojte im zamjerati pa moramo i mi malo biti tolerantni.
Evo, mi nosimo traume 3. godina, neki 20. godina.
Jah, jest 'vala, 1957 god. je bila teska sto se toga tice, jedva sam je predevero, i sad imam traume od tadasnjeg poraza (1-0)Portillo je napisao/la: Vidim i taj izraz postoji, zar se za ovakve prilike ne koristi izraz "cule"Evo, mi nosimo traume 3. godina, neki 20. godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.