FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 10 sep 2011, 20:07

6 do 8 sedmica je prva prognoza za alexisa da ce ostat van pogona,a sto se tice vecerasnje tekme stvarno guardiola je previse odmaro igraca pa da je makar abidala ubacio u odbranu ,nemogu busquets i fontas ccc,uvijek ta rep.pauza pa nezz stvarno bas uvijek poslije te pauze kiks,sami sebi oduzesmo dva boda ,al hajd nema veze ,naviko sam svake sezone na pocetku moraju usrat,a ak ce sve bit ko i proslih sezona necu se zalit puno :mrgreen: :mrgreen: ,,valjda ce iz ovog izvuc neke pouke
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 10 sep 2011, 20:10

Dajte ljudi sta vam je,pa ko ima imalo mozga trebao je unapred znati da ce Barca kiksati veceras iz 2 razloga:
1.Utakmica nakon reprezentacija
2.Da se ne bi ljutio onaj predsjednik Del Nido il kako se vec zove :mrgreen:

Realovci slavite,jer ove sezone tesko da cete imati mnogo razloga da se veselite :)

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 sep 2011, 20:32

hhaaahahhaha barselonaaaaaaaaaaaaa 2-2 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 10 sep 2011, 21:01

nema veze, ovo su rijetki trenutci, desava se :)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 sep 2011, 21:04

pa sta smo bili tolika katastrofa...gledo sam prvih 20-ak minuta, dali smo 2 gola, nismo uopste bili losi...sta se kasnije desilo???
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 sep 2011, 21:09

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sta smo bili tolika katastrofa...gledo sam prvih 20-ak minuta, dali smo 2 gola, nismo uopste bili losi...sta se kasnije desilo???
Kasnije smo primili isto toliko golova. Villa flopcario kao i obicno, ni ostali nisu bili mnogo bolji.
Don't hate what you don't understand.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 sep 2011, 21:13

xaviesta je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sta smo bili tolika katastrofa...gledo sam prvih 20-ak minuta, dali smo 2 gola, nismo uopste bili losi...sta se kasnije desilo???
Kasnije smo primili isto toliko golova. Villa flopcario kao i obicno, ni ostali nisu bili mnogo bolji.
Nemoj pedra zaboraviti koji je sa 5 ili 6 metara prebacio gol.
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 sep 2011, 21:17

Da i Pedro je bio katastrofa. Doduse kasnije je imao jedan sjajan prodor i poslao odlicnu loptu za Messija, to nam je ujedno bila i jedina prava prilika nakon izjednacenja. Steta za Alexisa, mogao je iskoristiti ovo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 sep 2011, 21:20

Svi su bili katastrofa a Villa se krivi najvise jer je normalno on kriv za 2-2.. Ipak najvise krivim Guardiolu.. Izabir tima je opet bijo pod znakom upitnika i stvarno ne svacam kako jos moze igrat Keitu kad je imo MASCHERANA na klupi. Nevjerovatno stvarno sto jes jes.. Igrati nerijeseno je jedna stvar al igrat na onakav nacan je neshvatljivo.. Jedina pobjeda protiv Milana od 2,3 gola razlike ce me pravo obradovat i uradit da zaboravim ovu utakmicu..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 sep 2011, 21:24

Nakon odlaska Milita i Bojana izgleda da smo nasli novog dezurnog krivca, Keitu. Od sada ce biti kriv za neuspjehe i kad na klupi ostane.

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 10 sep 2011, 21:32

Donnie Darko je napisao/la:Opet kiks poslije reprezentativne pauze, al ajd ovaj put su barem bod uzeli za razliku od prosle sezone. Obaveza radi sam uspio pogledat samo zadnjih 20 minuta, katastrofa.

Mozel neko postavit golove Cesca I Xavia?
[youtube][/youtube]

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 sep 2011, 21:37

Ovde je bio mali kontakt,ali nije dovoljno za penal :cry:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 sep 2011, 22:05

slika
Cisto da ne bude da je samo Getafe ostecen.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2011, 22:44

Odsad navijam za Real, Barca izgubila jbg :mrgreen:

Nisam gledao tekmu, sad upratim rezultat, i ne vjerujem...koji qrac :evil: 0-2 vodili i to da popuše od Sociedada, tu prednost :oops: Zašto Messi nije počeo tekmu, šta glumi ovaj Guardiola? :roll:

Spartak
Kontakt:

Post Postao/la Spartak » 10 sep 2011, 22:48

Messi nije poceo jer guardiola nije poslusao vas
da je vas slusao bilo bi bolje i pobijedili bi :mrgreen:
u svakom slucaju hvala mu :lol:

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 sep 2011, 22:53

meni je Boga mi mi drago zbog ove raje da je Barca kiksala... :D Velike traume nosite iz prošle 3.godine,sada vam je hala prva poslije dva kola,a vašoj sreći nema kraja...Ko da su dva kola do kraja prvenstva kako slavite i kako se veselite...Ni dječica se toliko ne raduju najdražoj igrački...Braćo Barcelonisti imajte i vi srca i nemojte im zamjerati pa moramo i mi malo biti tolerantni. :)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 sep 2011, 22:56

Sajoni je napisao/la:meni je Boga mi mi drago zbog ove raje da je Barca kiksala... :D Velike traume nosite iz prošle 3.godine,sada vam je hala prva poslije dva kola,a vašoj sreći nema kraja...Ko da su dva kola do kraja prvenstva kako slavite i kako se veselite...Ni dječica se toliko ne raduju najdražoj igrački...Braćo Barcelonisti imajte i vi srca i nemojte im zamjerati pa moramo i mi malo biti tolerantni. :)
Vidim i taj izraz postoji, zar se za ovakve prilike ne koristi izraz "cule" :? Evo, mi nosimo traume 3. godina, neki 20. godina. :cry:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 10 sep 2011, 23:01

Portillo je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:meni je Boga mi mi drago zbog ove raje da je Barca kiksala... :D Velike traume nosite iz prošle 3.godine,sada vam je hala prva poslije dva kola,a vašoj sreći nema kraja...Ko da su dva kola do kraja prvenstva kako slavite i kako se veselite...Ni dječica se toliko ne raduju najdražoj igrački...Braćo Barcelonisti imajte i vi srca i nemojte im zamjerati pa moramo i mi malo biti tolerantni. :)
Vidim i taj izraz postoji, zar se za ovakve prilike ne koristi izraz "cule" :? Evo, mi nosimo traume 3. godina, neki 20. godina. :cry:
Fini moj Portillo hehe...nek si ti meni sretan...Pozdravio te Zubizareta i kaže da pozdraviš Raula,jer su oni zajedno igrali za repku. :D :mrgreen:
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2011, 23:10

Portillo je napisao/la: Vidim i taj izraz postoji, zar se za ovakve prilike ne koristi izraz "cule" :? Evo, mi nosimo traume 3. godina, neki 20. godina. :cry:
Jah, jest 'vala, 1957 god. je bila teska sto se toga tice, jedva sam je predevero, i sad imam traume od tadasnjeg poraza (1-0) :lol:

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 10 sep 2011, 23:12

Bod po bod, 30 bodova :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.