...imamo to u genima...da nema kod nas prosjecnosti...ili vrh,titule,kupovi,evrooe...ili ispadanje
 ...imamo to u genima...da nema kod nas prosjecnosti...ili vrh,titule,kupovi,evrooe...ili ispadanje  ...jednom rjecju,jake su boje kod nas ovdje
 ...jednom rjecju,jake su boje kod nas ovdje 
Moderator/ica: vlakanje
 ...imamo to u genima...da nema kod nas prosjecnosti...ili vrh,titule,kupovi,evrooe...ili ispadanje
 ...imamo to u genima...da nema kod nas prosjecnosti...ili vrh,titule,kupovi,evrooe...ili ispadanje  ...jednom rjecju,jake su boje kod nas ovdje
 ...jednom rjecju,jake su boje kod nas ovdje 

Brate svi pravi navijaci koji dolaze da iskljucivo bodre svoj klub nikad nisu imali problema...naprotiv, izlet u BL je nerijetko i prijatan...znam silom prilika dvojicu zenicana koji su dosli u subotu dan prije utakmice kako bi se proveli u gradu i navece u nedelju lagano na gradskom bili. Igraci gostujucih ekipa se uvijek u trenerkama najnormalnije setaju Gospodskom...uvijek smo bili otvoreni za normalne ljude pa tako i vama dobrodoslica i vjerujem da ce vam biti ugodna nedeljna noc.amar009 je napisao/la:pozz navijacima borca...da li je crvena legija dobrodosla u BL...lesinari su fino docekani u DK...

Ne znam hoce li za zelju igrati onaj mali, crni... Zaboravio sam kako se zove... Uglavnom nezgodan je, u par navrata njihov najbolji igrac! Znam da nam je zabio nevidjen gol kada smo izgubili 1-0...Schlager je napisao/la:uz jedan ozbiljan pristup,pobjeda u subotu ne bi smjela izostat...
bolji smo,ali to treba pokazati i na terenu...bez ikakvog opuštanja,jer danas svako igra fudbal..
svaka opuštenost bi nas mogla dovest do nerješenog rezultata i gubitka nova dva boda,a dva uzastopna kiksa su nešto što nam ne treba nikako...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.