Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- hogarstrasni
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Arslanagic je , jos u play offu, na kraju prosle sezone , poceo kiksati i izgubio standardno mjesto.
Sada se to nastavilo, ne popravi li formu, vjerovatno ide na neku posudbu,,,
Sada se to nastavilo, ne popravi li formu, vjerovatno ide na neku posudbu,,,
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Arslanagic je i dalje bolji od svih stopera u nasem rosteru,osim Bičakčića.
Standard je prvak Belgije a to je poseban svemir za Pribrame i slicne gigante.
Nije smijem se kladiti u zivot.Rusilac je napisao/la:Arslanagic je i dalje bolji od svih stopera u nasem rosteru,osim Bičakčića.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nasi stoperi su grupa sporih, nedokazanih poluigraca. Sve do jedan. Neki manje neki vise. Za Bicakcica ima nade, jer je mlad i igra u Njemackoj, fudbalskoj sili. Sunjic ako se ne ispali iz Rusije vrlo brzo, crno mu se pise. Trenutno je nula od igraca. Vranjes je sam sebi unistio karijeru vec u 24. godini. Aferim.
Jedina solucija: POVRATAK KAPITENA, GOSPODINA EMIRA SPAHICA. I Kolasinac kad se vrati, mora igrat stopera. To je vaznija pozicija od beka, a mi nemamo stopera da valja. Kola ima i solidnu brzinu. On i Ermin u sredinu, a Salihovic na beka.
Jedina solucija: POVRATAK KAPITENA, GOSPODINA EMIRA SPAHICA. I Kolasinac kad se vrati, mora igrat stopera. To je vaznija pozicija od beka, a mi nemamo stopera da valja. Kola ima i solidnu brzinu. On i Ermin u sredinu, a Salihovic na beka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- hogarstrasni
pretjerujes s Bicakcicem, on ima kvalitet da , u normalno postavljenoj formaciji, bude vise nego pristojan stoper. Narocito kada po bokovima imamo Mujdzu i Kolasinca.Cartman je napisao/la:Nasi stoperi su grupa sporih, nedokazanih poluigraca. Sve do jedan. Neki manje neki vise. Za Bicakcica ima nade, jer je mlad i igra u Njemackoj, fudbalskoj sili. Sunjic ako se ne ispali iz Rusije vrlo brzo, crno mu se pise. Trenutno je nula od igraca. Vranjes je sam sebi unistio karijeru vec u 24. godini. Aferim.
U svakom slucaju, bolji je Bic stoper, nego ijedna alternativa na lijevom beku, ako Kolu prebacis na stopera.
Cartman je napisao/la:Nasi stoperi su grupa sporih, nedokazanih poluigraca. Sve do jedan. Neki manje neki vise. Za Bicakcica ima nade, jer je mlad i igra u Njemackoj, fudbalskoj sili. Sunjic ako se ne ispali iz Rusije vrlo brzo, crno mu se pise. Trenutno je nula od igraca. Vranjes je sam sebi unistio karijeru vec u 24. godini. Aferim.

- hogarstrasni
Larive je napisao/la:
Zaboravljen

Fakat, ni Zdravko Mamic ne zna gdje je on !
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 21 sep 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerovao sam u njega, ali evo odigrao je solidan broj utakmica za repku, i jos ne mogu rec da je jednom odigrao dobro. Uvijek je tu neki kiks, uvijek ispada. Spaha ga je mogao spasavat ranije, sada je tu Sunjic koji rodjenu majku ne moze spasit.hogarstrasni je napisao/la:pretjerujes s Bicakcicem, on ima kvalitet da , u normalno postavljenoj formaciji, bude vise nego pristojan stoper. Narocito kada po bokovima imamo Mujdzu i Kolasinca.Cartman je napisao/la:Nasi stoperi su grupa sporih, nedokazanih poluigraca. Sve do jedan. Neki manje neki vise. Za Bicakcica ima nade, jer je mlad i igra u Njemackoj, fudbalskoj sili. Sunjic ako se ne ispali iz Rusije vrlo brzo, crno mu se pise. Trenutno je nula od igraca. Vranjes je sam sebi unistio karijeru vec u 24. godini. Aferim.
U svakom slucaju, bolji je Bic stoper, nego ijedna alternativa na lijevom beku, ako Kolu prebacis na stopera.
Razocarao me je Bicakcic, i to strasno. Vrijeme je da se ponasa kao lider, jer nema druge, bez Spahe on mora preuzet odgovornost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Momak je povrijedjen, ligamenti u pitanju a bolji je od 50 % igraca iz reprezentacije.hogarstrasni je napisao/la:Larive je napisao/la:
Zaboravljen![]()
Fakat, ni Zdravko Mamic ne zna gdje je on !
- hogarstrasni
Ma i Spaha je ispadao u taktickim manevrima Fergusona iz Zavidovica.Cartman je napisao/la: Vjerovao sam u njega, ali evo odigrao je solidan broj utakmica za repku, i jos ne mogu rec da je jednom odigrao dobro. Uvijek je tu neki kiks, uvijek ispada. Spaha ga je mogao spasavat ranije, sada je tu Sunjic koji rodjenu majku ne moze spasit.
Razocarao me je Bicakcic, i to strasno. Vrijeme je da se ponasa kao lider, jer nema druge, bez Spahe on mora preuzet odgovornost.
Bic igra vise nego dobro u Njemackoj, gdje sistem funkcionise, **** ga, nije on Spaha, da leta okolo i zatvara rupe,nije ni kakva pamet, ali ako se utegne odbrana, funkcionisace on.
Slicna je situacija i sa Lulicem.
Potcjenjuješ momka koji je realno dosad najviše pokazao u reprezentaciji od ovih štopera koje trenutno imamo. Neko ko karijeru počne u Bosni i Hercegovini (!), bude veoma cijenjen u Ukrajini, među najboljim našim igračima na SP i neko ko je na stolu ima ponude Freiburga i Kubana je ipak dokazao da nešto vrijedi i ne zaslužuje da ga se baš naziva nulom od igrača.Cartman je napisao/la:Sunjic ako se ne ispali iz Rusije vrlo brzo, crno mu se pise. Trenutno je nula od igraca.
Nije ni Rusija rupetina kakvom je smatraš. Jako puno se uložilo u njihov nogomet, ove godine su prestigli i Francuze na UEFA-inoj listi iako ove u Evropi predstavlja i jedan PSG. Ali eto, francuska liga ima epitet "lige petice", lijepe stadione, pa to djeluje nekako bolje.
- hogarstrasni
Pa nije onda zaboravljen, nego povrijedjen .Larive je napisao/la:
Momak je povrijedjen, ligamenti u pitanju a bolji je od 50 % igraca iz reprezentacije.

Jeste, treba momka obici, odnjeti sarme, rahatluk,hogarstrasni je napisao/la: Pa nije onda zaboravljen, nego povrijedjen .
- hogarstrasni
Sace Susic poslat Tina i Avdiju...Larive je napisao/la:Jeste, treba momka obici, odnjeti sarme, rahatluk,hogarstrasni je napisao/la: Pa nije onda zaboravljen, nego povrijedjen .

Melunović još nije našao klub, šteta, on bi nam valjao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije Melunovic, Husejinovic.Virtu4l je napisao/la:Melunović još nije našao klub, šteta, on bi nam valjao.
- Nerminovic
- Kontakt:
DERBY VICTORY
Danas derbi u Danskoj, Kopenhagen - Brondby i Dumic je igrao 90 min. Lik je ispao amater, kroz noge dva tri puta i ovaj se hvata za glavu.
Ta'ce Brondby!! Agger

Danas derbi u Danskoj, Kopenhagen - Brondby i Dumic je igrao 90 min. Lik je ispao amater, kroz noge dva tri puta i ovaj se hvata za glavu.

Ta'ce Brondby!! Agger

Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 21 sep 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Meni je Melunović jedan od omiljenih igrača i da, mislio sam upravo na njega. S' vremena na vrijema ga promovišem na ovoj temi i mislim da je zaslužio šansu u reprezentaciji.Larive je napisao/la:Nije Melunovic, Husejinovic.Virtu4l je napisao/la:Melunović još nije našao klub, šteta, on bi nam valjao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
Kukesi.Virtu4l je napisao/la:Meni je Melunović jedan od omiljenih igrača i da, mislio sam upravo na njega. S' vremena na vrijema ga promovišem na ovoj temi i mislim da je zaslužio šansu u reprezentaciji.Larive je napisao/la:Nije Melunovic, Husejinovic.Virtu4l je napisao/la:Melunović još nije našao klub, šteta, on bi nam valjao.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United