gledao sam sarajevo olimpik na RTV i zadnje dvije na pregledima i mogu reci samo jad i tuga.Nemoj da me neko pogresno shvati ja sad nista ne pricam oklubu ili tako nesto vec o igri u stvari taj rijec je nesto nepostojece u rijecniku mirze

iskreno imate kvalitete u igracima jer nije do toga ali i igraci su isto kad igraju sto se kaze preko k... jer nije lako igrati kada je takva uprava na celu i takve stvari se desavaju.SUSPENDOVAT IGRACE JER TRAZE PARE KOJE SU ZARADILI ,MISLIM.....

nemam rijeci
Mirza ce tesko otici jer neda mu uprava,uprava je postavila covjeka sa kojim ce moci manipulisati i koji ce je slusati isto kao sto je bio i slucaj sa rep prije nekih 7 8 godina kada su treneri dovodjeni jer su morali slusat savez kada je u pitanju igra.Ali nije ni mirza toliko kriv,jer kako nekoga natjerati da igra ,pa nece niko ni lezat dzaba a kamol igrat dzaba,plus jos kako se tek igraci osjecaju zbog desavanja....
ali i sami ste krivi kada je dosao doticni GOSP.SELJAK inicijala Z.B. svi ste poletili na njegova obecanja o titulama,kulama ,vilama,pic... materinama najgore sto ga vecina vas i dan danas brani kao et nije on kriv nego mu uprava nije dala da ostane jer je htio "pametne poteze povuc" ,sta vam je ba pa samo pogledajte njegovo djelovanje u zivotu,gdje god dosao u bilo koju firmu obecao MED I MLIJEKO ,pokrao pare ispario se bez publiciteta okrivio druge i POJO VUK MAGARCA....
al haj da ne pametujem puno ipak je vasa teme

sve u svemu jako mi je zao SARAJEVA i toga sto se radi u i oko njega jer ipak kolko god postojala netrpeljivost izmedju nas ipak sarajevo je (poslije zelje

)nas najveci klub i stvarno mi je jos zalije sto se zbog ovakivih stvari koje se desavaju u sarajevu izgubio onaj smisao i sto bi se reko smek derbija,zaista se nadam da ce te sto prije prevazici sve probleme i nesuglasice i aBd ,,da se borite za titulu sa nama(i budete posteno 2.

) ,umjesto ovih sto im titula ne treba
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.