FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 26 apr 2011, 17:18

Eh, ko da se mi pitamo..vidis sve i sam.Cirkus...

Ma eto,vidjecemo...imal kakvih konkretnijih tema? :mrgreen:

Zvijezda..pobjeda..nista drugo..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2011, 17:22

sarajlija89 je napisao/la:Eh, ko da se mi pitamo..vidis sve i sam.Cirkus...

Ma eto,vidjecemo...imal kakvih konkretnijih tema? :mrgreen:

Zvijezda..pobjeda..nista drugo..
ma znam brate jbg...ko nas sta pita niko al et...

ma kakvih ce biti tema kod nas ...osim mirze prokletog koji nikada otici nece...

a Zvijezda ma i oni su kvalitetna ekipa jbg... bice tesko al trebali bi to dobiti ..samo neznam sta je sa Pehlicem koji je iskrenuo koljenoo,e sada kako kaze misli da nije ozb al jos se nista nezna(bar ja nsita neznam) jos bi nam samo falilo da njega nema na derbiju jbt...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 apr 2011, 19:13

Zvijezda je po meni ozbiljna ekipa cim je vodi jedan od najboljih trenera !

Nadam se da ce on biti nasljednik Mirze kad ova gnjida ode !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 26 apr 2011, 19:48

Dirk je napisao/la:Zvijezda je po meni ozbiljna ekipa cim je vodi jedan od najboljih trenera !

Vi bi trebali dovesti Ćiru umjesto Mirze :)
★u♥

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 apr 2011, 19:55

Ja da sam u upravi samo zbog onog glavonje amara kad je izjavio za dio tribine i ono njegov kafic kao primjer dao bi ovaj derbi samo pola juga strumfovima i vozdra a cijene nisu bitne
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Marinac
Kontakt:

Post Postao/la Marinac » 26 apr 2011, 19:56

nkzvijezda je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Zvijezda je po meni ozbiljna ekipa cim je vodi jedan od najboljih trenera !

Vi bi trebali dovesti Ćiru umjesto Mirze :)
Ne spominji ciru dok uzima pare u kini

-HUSREF MUSEMIC VRATI SE U FKS [VOLIMO TE]

-
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 26 apr 2011, 21:10

Govvno ostalo yebem li im pleme.Zar vrijedi ici na utakmice dok je ovo govvno na klupi ?

Mi smo tu i yebemo vam mame
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 apr 2011, 21:19

Megamon je napisao/la:Govvno ostalo yebem li im pleme.Zar vrijedi ici na utakmice dok je ovo govvno na klupi ?

Mi smo tu i yebemo vam mame
lafo dao ostavkuu i oni mu odbili ahhaha..pa sta oni misle mi glupi ahahhaha!!!
ugl sta njih boli ****...sad neznam sta je problem ponudio ostavku(ako je ponudio) i moze otici i sta ima veze jel mu prihvacena ili nee...svakako je rekao da se odrice svega iz ugovora(ako je rekao )....il se varam??
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 26 apr 2011, 21:51

Ja se ponadao Zalizani odlaazi kad ono nije prihvaceena... e Boze do kad vise ovako ?!
1946

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2011, 22:10

zar je zalizani najveci problem kod vas??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 apr 2011, 22:16

Pa on je problem zato sto je nesposoban da bude trener i zato sto se sva njegova stucnost ogleda u uplitanju familije, jarana koji mu sve aminuju i mafijasa koji ga podrzavaju. Dakle, vise je ljudi u igri. I ovaj sadasnji predsjednik nije nista bolji od prethodnih. Sacuvao je sve parazite koji su decenijama tu, dozvolio mirzi da uvali jarane i familiju u klub.... pa da to barem daje neke rezultate ja bih rekao, pa hajde nek guraju, drugacije ne umiju ali jok jedan olimpic te rastura na tvom stadionu pred tvojom publikom a utakmice koje dolaze bice jos bolnije sigurno

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2011, 22:25

UPS je napisao/la:Pa on je problem zato sto je nesposoban da bude trener i zato sto se sva njegova stucnost ogleda u uplitanju familije, jarana koji mu sve aminuju i mafijasa koji ga podrzavaju. Dakle, vise je ljudi u igri. I ovaj sadasnji predsjednik nije nista bolji od prethodnih. Sacuvao je sve parazite koji su decenijama tu, dozvolio mirzi da uvali jarane i familiju u klub.... pa da to barem daje neke rezultate ja bih rekao, pa hajde nek guraju, drugacije ne umiju ali jok jedan olimpic te rastura na tvom stadionu pred tvojom publikom a utakmice koje dolaze bice jos bolnije sigurno
al opet ste na 3 mjesto?? Znaci ipak ima on neki utjecaj tu u ekipi i kako citam ima te puno i povreda,,, ... nadam se da ce te se uskoro vratiti, jer sto jaci Sarajevo jaca liga..

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 26 apr 2011, 22:28

Ruku na srce i ova uprava je nesposobna....
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 26 apr 2011, 22:31

Ma nije stvar u 3. mjestu iako je veliko pitanje hoce li na kraju biti to 3. ili 4. mjesto. Problem je sto nema sistema u klubu, sve se jos uvijek radi mahalski. Ali, nacicemo mi ako bog da izlaz

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 26 apr 2011, 22:33

UPS je napisao/la:Ma nije stvar u 3. mjestu iako je veliko pitanje hoce li na kraju biti to 3. ili 4. mjesto. Problem je sto nema sistema u klubu, sve se jos uvijek radi mahalski. Ali, nacicemo mi ako bog da izlaz
Nada zadnja umire ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 apr 2011, 22:41

Ma nije ni ponudio ostavku ovo je suplja jos fol odrice se i dugova ja ubleha da ne povjeruje covjek.Mirza mi ne padamo na tvoje supljake idiote jedan !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Colorado

Post Postao/la Colorado » 26 apr 2011, 22:57

Maaa ovo je sramotaa sta se manipulise i radi od SARAJEVA . Nemam rijeci vise stvarno samo mogu reci fuj fuj .. ne mogu da vjerujem da je ovako los ucinak u proljetnom djelu , pa to je katastrofaa i da se niko ne zapita u upravi kofol sve nije mirza kriv .. normalno da nije mirza kriv za sve ali krivi su i suplji mozgovi koji su susprendovali igrace koje traze samo svoj posteno zaradjeni hljeb . Ne kazem pojedini zasluzuju kaznu zbog istupa u medijima itd .. ali ovo je katastrofa vise sta se radi od Sarajeva .

UPRAVA NAPOLJE , MIRZA ODLAZI ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 apr 2011, 22:59

E FAKAT MISLE DA RAJA NE KONTA DA SU OVO FINO ODGLUMILI? kojiiii idioti! :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 26 apr 2011, 23:14

Sa ovom odlukom uprava je sama sebi skocila u stomak, dakle nije samo Mirza dusman nego kompletan odbor u klubu i ebali smo Baljka a i njih cemo samo oni toga nisu svjesni !

Sto je ba najgore MISLE DA IM VJERUJEMO u ovu suplju da je MIRZA PONUDIO OSTAVKU I ODREKAO SE NAVODNO SVIH USLOVA IZ UGOVORA!!!

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 26 apr 2011, 23:38

Kakve suplje ovi majmuni bacaju !

P.S. 300 Post na najdrazoj temi :mrgreen:
---Skinhedi oko mene skankuju...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.