FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovako su raja svrsavala kad je janez trazio dodatnu opremu za trening. Bravo, hu, ha, za 4. Kola mu hebali sve i svasta na kamaru. Najjaci smo
zamisli covjek pise kao da to ne znamo a godinu dana s radnikom radi isto i mogli vidjeti sto na Grbavici, sto na tv-u.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
- SarajlijaTM
Kazu da je bilo vaspitno popravnih sveskom po glavi.aleksandar_veliki je napisao/la:Juce u 9 ujutro je bio sastanak. Kazu mi da se Petrovic dobro nagovorio igracima. Bez dlake na jeziku, svakom pojedinacno. Nije im bilo ugodno.
- amazon
- Kontakt:
Otjerat ovo sve, dovesti novih 10 igraca.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Eto i klub obznanio da je doslo do dogovora sa SD.
Slijedi prikupljanje dokumentacije i objava tendera za gradnu tribine, a do tada ce i gradjevinska

Slijedi prikupljanje dokumentacije i objava tendera za gradnu tribine, a do tada ce i gradjevinska

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Alajhmanet Safija

1921'
- amazon
- Kontakt:
Dobro dodju ovi losi rezultati zato sad farbaju reflektore da se moze spinovati i skrenut paznja s SD kojem su do neki dan hebali sve redom, a sad su raja. Sljedeci losi rezultati da nas zakuju za dno mozemo ocekivati preko noci da dignu sve i postave travu. Ima nesto pozitivno u svemu ovom. Imat cemo fin stadion.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Budi malo pozitivan u zivotu amazon, hebem mu misa kod tebe sve crno, tmurno i sjebano, imenovanjem Boga Petrovica zaluszili su sansu, reflektori se farbaju a uskoro krece i gradnja istocne tribine, za to vrijeme i ovih 15.dana pauze Slavko ce da srikta i dovede ekipu u red, a uvjeren sam da ce i doci rezultati na terenu, malo pozitive i vjere u Zelju !
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ko moze biti pozitivan a klub mu 8. Na tabeli? 8.kola-8bodova, prvi ti bjezi 8bodova.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Naravno da ne moze niko, ali to nije razlog da se svaka pozitivna vijest poklopi sa dvije negativne. U zadnjih par dana mnogo je pozitivnih stvari pocev od imenovanja Petrovica za trenera pa do dogovora FK. i SD., tu je i gradnja istocne tribine, farbanje reflektora itd.
Petrovic ce neke stvari dovesti u red to je sigurno, niti ce dopustati da mu se igraci kamaraju u svlacionici niti ce dozvoliti da mu se dovodi igraci koji mu ne trebaju ili koje on ne zeli, ali za sve treba vremena, ako ista situacija bude i u novembru - decembru ja cu ti prvi reci amazon bio si u pravu, isto kao sto si bio u pravu za Kostica jos pocetkom juna.
Ali opet ti kazem imenovanjem Petrovica za trenera i trazenje sportskog direktora (glavni proritet) meni daju za pravo da se nadam da su iskreno sami sebi priznali da su pogrijesili u sportskom segmentu i da to zele popraviti pod hitno, a evo koliko cujem onaj ko je dovodio igrace vjerovatno ce otici iz kluba do kraja mjeseca.
Petrovic ce neke stvari dovesti u red to je sigurno, niti ce dopustati da mu se igraci kamaraju u svlacionici niti ce dozvoliti da mu se dovodi igraci koji mu ne trebaju ili koje on ne zeli, ali za sve treba vremena, ako ista situacija bude i u novembru - decembru ja cu ti prvi reci amazon bio si u pravu, isto kao sto si bio u pravu za Kostica jos pocetkom juna.
Ali opet ti kazem imenovanjem Petrovica za trenera i trazenje sportskog direktora (glavni proritet) meni daju za pravo da se nadam da su iskreno sami sebi priznali da su pogrijesili u sportskom segmentu i da to zele popraviti pod hitno, a evo koliko cujem onaj ko je dovodio igrace vjerovatno ce otici iz kluba do kraja mjeseca.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ako popusimo od Krupe srusit ce jug i novi ide prekosutra.
Cak je i lazni hadzija sad hadzija
Cak je i lazni hadzija sad hadzija

- Hrasno1921
- Kontakt:
Samo prvi strucnjakTikTak je napisao/la:Znaci odlaze Nikolic i Misimovic.
Vrijedi malo pokusati vjerovati u neke stvari, a kasnije cemo zvi zajedno pljuvati i pokrenuti desant sirih razmjera ako neke stvari ne budu kako treba, ali dajte pocnite sa ovim prvim za pocetak, da vidimo kako ce se neke stvari odvijati u narednom periodu.
Imam osjecaj cak i da svaku tekmu dobijemo sa 8:0 vi ce te ko Amar reci ne valja to trebalo je 10:0 - 12:0

1921'
- SarajlijaTM
25 utakmica jos do kraja i 75 bodova u igri....amazon je napisao/la:Ko moze biti pozitivan a klub mu 8. Na tabeli? 8.kola-8bodova, prvi ti bjezi 8bodova.
- amazon
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:25 utakmica jos do kraja i 75 bodova u igri....amazon je napisao/la:Ko moze biti pozitivan a klub mu 8. Na tabeli? 8.kola-8bodova, prvi ti bjezi 8bodova.
U 7. Kola prokockali 13 bodova, prvih 7.kola- 5 si igrao u Sarajevu? Imas 2. Pobjede?
Prijatelju moj dobri skontaj se. Kakav ti imas optimizam poslije svega za tih 75bodova.
moj zeljo dade ti njima prostor kod zamka i iza istoka, e moj zeljo ucijenise te majmuni i ti popusti

- amazon
- Kontakt:

- zeljoooooooooo
Svaka čast za reflektore, svaka čast!
Interesuje me da li neko ima informaciju za šta je ostavljen bijeli pravougaonik, nije valjda zafalilo farbe, haha?
Pretposavljam za ime sponzora koji je pogurao farbanje ili ??

Interesuje me da li neko ima informaciju za šta je ostavljen bijeli pravougaonik, nije valjda zafalilo farbe, haha?
Pretposavljam za ime sponzora koji je pogurao farbanje ili ??
- SarajlijaTM
Pored navedenog, nakon konačne realizacije sporazuma, pripadajuće zemljiše ispod objekta „Plavi zamak“ (do granice sa susjednim zemljištem FK Željezničar iza istočne tribine, a koje je i predmet tužbe SD Željezničar), će biti predato u vlasništvo Sportskog društva Željezničar, dok će sjeverna tribina (trenutno upisana kao vlasništvo SD Željezničar, a što je predmet žalbe FK Željezničar), biti vraćena u vlasništvo Kluba.Conte je napisao/la:moj zeljo dade ti njima prostor kod zamka i iza istoka, e moj zeljo ucijenise te majmuni i ti popusti![]()
- zeljoooooooooo
Neka se pokrenulo, pa kako god.SarajlijaTM je napisao/la:Pored navedenog, nakon konačne realizacije sporazuma, pripadajuće zemljiše ispod objekta „Plavi zamak“ (do granice sa susjednim zemljištem FK Željezničar iza istočne tribine, a koje je i predmet tužbe SD Željezničar), će biti predato u vlasništvo Sportskog društva Željezničar, dok će sjeverna tribina (trenutno upisana kao vlasništvo SD Željezničar, a što je predmet žalbe FK Željezničar), biti vraćena u vlasništvo Kluba.Conte je napisao/la:moj zeljo dade ti njima prostor kod zamka i iza istoka, e moj zeljo ucijenise te majmuni i ti popusti![]()
Hrasno prije 7 dana "uprava napolje sta nam radite Zelji kosti vam se ucrvale"
Hrasno 7 dana poslije postavlja slike sta ta uprava radi i kudi amazona

Hrasno 7 dana poslije postavlja slike sta ta uprava radi i kudi amazona

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Laudrup, Napaceni87 i 36 gostiju.