Liverpool FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da li Slot treba ostati trener Liverpoola?

1. Da
27
39%
2. Ne
26
38%
3. Dati mu do Nove godine
16
23%

Ukupno glasova: 69

jasonstatham
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la jasonstatham » 08 feb 2026, 20:04

Fuj. Kakvo sranje. Odavno nisam bio ovako prazan i razočaran. Težak poraz, baš mi je teško pao.
Utakmica kao i svaka ove sezone, zasluženo ili ne zasluženo, poraz, gubitak bodova.
Ako već izgube, bilo bi mi lakše da to ne bude uvijek u 90+.
Strašno. Mada, ako već nisu nizašta, onda neka završe izvan Evrope, totalni reset. I iduće sezone, puni fokus na ligu.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 08 feb 2026, 20:18

Srce, čast i ponos!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 08 feb 2026, 21:52

Strašno koliko nam sredina terena i pressing pate kad Szobo igra na desnom beku. Možda i najbolji igrač ove sezone a moramo da ga trošimo u odbrani, jako neozbiljno od strane ovih u vrhu. Konate je danas bio solidan i liči napokon na sebe iz prethodne sezone. Mislim i da je greška bila što nije ranije počeo sa Jonesom jer nema logike da Bernardo u ovim godinama onako lako pravi haos na sve strane a da mu niko od naših iz sredine ne može oduzet loptu. Plus što su svi gubili posjed ko ludi a i tu bi Curtis pomogao.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

FieldsOfAnfieldRoad
Kontakt:

Post Postao/la FieldsOfAnfieldRoad » 09 feb 2026, 08:56

Kakva sezona dosad, brate mili, bas iscrpljujuca... Tolika ocekivanja sam imao na pocetku sezone, toliki hajp je bio oko novonastale ekipe. Ovakav sunovrat u predstavama, efikasnosti, mentalitetu bas je zabrinjavajuci.

Od svega toga ipak najvise boli sto ekipe trenutno dolaze na Anfield (vecinu vremena) po puni plijen, cini se da vise nemas ni taj home court advantage koji si godinama unazad imao.

Ne znam sta da ocekujem od nastavka sezone. U FA cupu ima jos 5 tekmi ukupno, ukljucujuci i potencijalno finale, tu bi osvajanje bilo kakva takva utjeha, ali vec nam u sljedecoj tekmi, subota, tu dolazi neugodni Brighton.
Od LP iskreno nemam neka ocekivanja, iz ove perspektive, gledajuci cijelu sezonu dosad, ne vjerujem da mozemo biti konkurentni do kraja. Mislim, bilo bi itekako lijepo tu ostvariti uspjeh, ali bogme, bit ce pretesko.

I, moram se nazalost sloziti sa Roy Keanom u izjavi da cijela ekipa, igraci i treneri, trebaju biti podlozni kritici, jer se ni sam ne sjecam ovako losih predstava proslogodisnjeg sampiona (izuzevsi Leicestera ajd). Mislim, plasman u LP nam je VEOMA daleko, to nam se nije smjelo desiti jbm ga ja.

Odgovori

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.