Meni da je bio cilj da perem guzice ja bih davno otišao tamo. Sad i da želim, kasno je.
Ti kad dođeš u Sarajevo slobodno se javi. Taxi ne moraš plaćati, doći ću ja po tebe, samo reci i poslaću ti broj mangupe.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Meni da je bio cilj da perem guzice ja bih davno otišao tamo. Sad i da želim, kasno je.
Haj po 50 sklekova i jedan i drugi ,i da vas ne cujem vise !
Ma pusti debila, opalio joj vaspitnu kad je tražila već i ovaj dupelizac vazda ponavlja jedno te isto. Glumi mangupa iz Austrije.
Haj mani se kur.čenja preko interneta života ti.
tako trebaDerdiyok je napisao/la: ↑11 jun 2020, 23:41Ma pusti debila, opalio joj vaspitnu kad je tražila već i ovaj dupelizac vazda ponavlja jedno te isto. Glumi mangupa iz Austrije.
Ja sam uvijek iskren, i uvijek kažem onako kako jeste za razliku od dupelizaca i lažnih moralista. Jednostavno ne volim takve osobe.
Donnie Darko je napisao/la: ↑11 jun 2020, 23:50E kad se sjetim tog posta. Kaže razvezao sam bitch slap curi pred njenim roditeljima, nije mi jasno zašto me njeni ne gotive a ona ne želi, u sred romantičnog plachipichkastog eseja. Top vremena.
Bolje da nisu izašli na teren, bezveze su trcali
Ma besmisleno da e ne lazemo,jos previse izmjena,valjanja....Vala nekad upratim onu Korejsku ligu na Areni subotom,majke mi zanimljviije tekme od ovog.
Ma besmisleno da e ne lazemo,jos previse izmjena,valjanja....Vala nekad upratim onu Korejsku ligu na Areni subotom,majke mi zanimljviije tekme od ovog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.