Bas me zanima kako se na forumu svaki put kada mene nema pokrene crasijska prica i rasprava, i kako ja to uvijek propustim
@TikTak, cifre koje si nabrojao o iznosima plata nisu ni priblizno realnim, u vrijeme kada smo se razbacivali novcem a to je u Amarovom zadnjem mandatu, Zeba i Bekric su izlazili oko 8.000 KM bez bonusa. Pozder je bio medju tri najplacenija igraca a ne najplacaniji kao sto je i sam Acika rekao.
Trenutno koliko sam upucen Lendric i Stevanovic su blizu te cifre svi ostali imaju manja primanja, takodjer moras da znas da se doprinosi uplacuju od prvog dana potpisa ugovora (mjesecno) a ne retroaktivno, takodjer otpremnine se ne oporezuju, sve u svemu nazalost totalno si fulio sve od samog pocetka ...
@amazon, ja te iskreno ne kontam, ako fino kazem da se ovim igracima nece isplatiti sve sto ih slijeduje ugovorom onda je to tako, medjutim ti ko Maxim po diviziji resetas ili resetas
Ljudi ce dobiti koju platu i ciste papire, jer su im takvi ugovori i nista vise, u klubu kada su najvece plate bile cifra nije prelazila 110.000 KM mjesecno a ti samo za pet igraca iznose cifru od 250.000 KM , iskreno ne kontam odakle ti ova cifra? otpremnine se ne oporezuju a doprinose takodjer ne mogu uplatiti unaprijed, dakle ni po isnosu plata ni po nabrojanom cifra ne moze biti veca 45.000 KM