FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 sep 2016, 16:41

admin je napisao/la:u želji se i čistačica zapošaljavala preko konkursa, 100% neće upravni odbor imenovati člana upravnog odbora na najplaćeniju poziciju u klubu bez ikakvog konkursa. toliko ludi nisu sigurno. To bi defakto značilo da je dejo zaposlio sam sebe, a u tako nešto iskreno sumnjam.

mnogo više mi ovo liči na bačenu bombu kao ovu od maloprije da se plaćaju otpremnine koje nisu oporezive (nit može otpremnina bez ugovora na neodređeno, nit može bit neoporezivo u iznosu od tri cijele plate bez da si radio bar 5 godina na istom mjestu). standardno ambicija da se ublehom razbiju normalne diskusije na temi.
Upravo provjerio, prvo sto niko ne zna da je Dejo imenovan na tu funkciju niti da ce biti imenovan, a kao drugo sama fukcija generalnog sekretara nece biti popunjena, klub trazi sportskog direktora i sve je podredjeno tome, druga bomba i laz Sarajlije od jutros.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 01 sep 2016, 16:48

covjek se provalio oko cifre za dva igraca i onda da se ne skonta da je neko iz kluba lupio tu glupost da mislite da nema pojma. stvarno ste djeca.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 sep 2016, 16:54

HausMan je napisao/la:covjek se provalio oko cifre za dva igraca i onda da se ne skonta da je neko iz kluba lupio tu glupost da mislite da nema pojma. stvarno ste djeca.
I ja mislim da je neko iz kluba, dobro zapazanje ;)
Ima pricu koja ga ne da omesti u raspravi, a najupadniji je da mnogo toga zna ali preoblikuje pricu i info. tako da izgleda onako laicki i navijacki, uglavnom oni za koje sam 100% znao da su ljudi iz kluba vise ne pisu nakon sto su provaljeni, jedini je on ostao u prikrajku jer je bio neupadljiv, ali ispliva eto i on ...
1921'

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 01 sep 2016, 16:56

Jel' sutra naši idu na Kupres ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 01 sep 2016, 17:25

ako je istina da cemo morati slovencima sve isplatiti jadna nam majka. ugovor je ugovor :facepalm:

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 01 sep 2016, 17:27

Bolje da bude i generalni sektetar, nego da nam po ustaljenoj proceduri dovodi krampe :mrgreen:
Za zivot cijeli !

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 01 sep 2016, 17:33

al ih je.be neandrtalac i ne vadi :D

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 01 sep 2016, 17:39

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam provjerio za Nikolica i moji mi izvori kazu da nije istina da ce biti imenovan generalnim sekretarom.
ma neki se pokusavaju zakamuflirati a ne ide im bas najbolje.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 01 sep 2016, 17:48

Nikolic kakve god imao namjere on je svoju epizodu zavrsio. Toliko je para bacio sa svojim potezima da je mogao kupiti 5 mladih igraca na kojim bi u buducnost mogli zaraditi 5x vise.
On nesmije vise obavljati ni jednu funkciju gdje bi njegova zadnja bila.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 01 sep 2016, 18:03

aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam provjerio za Nikolica i moji mi izvori kazu da nije istina da ce biti imenovan generalnim sekretarom.
Ja se najiskrenije nadam da neće imati nikakvu funkciju, pokazao je dovoljno. Inače na treningu onaj mali Beširević (lijevi bek) izgleda baš kao potencijal, da ga ne ureknem, naravno trening i utakmica su nebo i zemlja, al' moglo bi nešto biti od malog [emoji6]

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 01 sep 2016, 18:14

Hrasno1921 je napisao/la:
admin je napisao/la:u želji se i čistačica zapošaljavala preko konkursa, 100% neće upravni odbor imenovati člana upravnog odbora na najplaćeniju poziciju u klubu bez ikakvog konkursa. toliko ludi nisu sigurno. To bi defakto značilo da je dejo zaposlio sam sebe, a u tako nešto iskreno sumnjam.

mnogo više mi ovo liči na bačenu bombu kao ovu od maloprije da se plaćaju otpremnine koje nisu oporezive (nit može otpremnina bez ugovora na neodređeno, nit može bit neoporezivo u iznosu od tri cijele plate bez da si radio bar 5 godina na istom mjestu). standardno ambicija da se ublehom razbiju normalne diskusije na temi.
Upravo provjerio, prvo sto niko ne zna da je Dejo imenovan na tu funkciju niti da ce biti imenovan, a kao drugo sama fukcija generalnog sekretara nece biti popunjena, klub trazi sportskog direktora i sve je podredjeno tome, druga bomba i laz Sarajlije od jutros.
Jedini ko laze ovdje si ti....i to provjereni lazov
I da nadji bolji izvor informacija vidis da pravi budalu od tebe.
E cuj placat ce se spprtskom drustvu i to po ugovoru iz 2006 hahahahhahhaha

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 sep 2016, 18:39

SarajlijaTM je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:

Jedini ko laze ovdje si ti....i to provjereni lazov
I da nadji bolji izvor informacija vidis da pravi budalu od tebe.
E cuj placat ce se spprtskom drustvu i to po ugovoru iz 2006 hahahahhahhaha
Izmislio si i slagao ovo za Nikolica, a tako lazes non stop kontrirajuci na svaki moj post, to je ona moja prica da nesto znas ali izokrenes da ne bude identicna informacija da ne bude ofirno, iskreno i ako se nisam slagao s tobom, cijenio sam te zbog nacina rasprava i sadrzaja postova.
Medjutim ovim si izgubio svaki moguci kredibilitet da se s tobom uopste raspravljam a pogotovo odg. na tvoje postove.

Iz ove perspektive tek sada je jasno zasto si imao onakvo pisanje i kontriranje na svaki moj post, provaljen si to kao prvo a kao drugo ovim si pokazao da sve sto si do sada tvrdio, imao neke inasjderske info. i sl. sve je sarena laza.

I mojne bgt ubuduce ulaziti samnom u neku raspravu, citirati, odgovarati i sl.

:wave:
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 sep 2016, 18:42

Isto kao i sve do sada sto je iznosio i tvrdio ... :kafa:
1921'

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 01 sep 2016, 19:15

Gledajući stvari na taj način tebe bi onda vjerovatno trebali na giljotinu staviti koliko si lupao, konstruisao i lagao. Ali ipak nismo. Vidiš kako smo mi svi fina raja.

@TikTak prijatelju možeš li mi molim te reći ko su ta dva čovjeka koji su za Želju uvijek bili tu?
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 sep 2016, 19:19

Ove ostavke su se trebale desiti prije 20.tak dana a ne sada, sve me posdjeca na one puciste u Turskoj, slaba komunikacija pa svako radi ono sto misli da treba, odose svi pravi Zeljovci a ostadose ljudi odani Misimovicu, zanimljivo ...
1921'

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 01 sep 2016, 19:20

Imširović i Duraković, pogotovo me čudi za Durakovića, jer je bilo riječi da bi Unigradnja trebala raditi istok ...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 01 sep 2016, 19:23

Ne moze Unigradnja graditi tek tako, po zakonu mora se tender objaviti pa ona firma koja ponudi za najmanje pare da izgradi ona se izabere, ali iskreno odlazak ove dvojice je jako zabrinjavajuci iz nekoliko razloga ...
1921'

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 01 sep 2016, 19:25

TikTak je napisao/la:Krenuli spinovi. Evo ne znaju pojedinci ni ko su :).
Zašto je spin ako te pitam ko su ta dvojica jer do maloprije nisam vidio vijest o tome. Nema potrebe za nekim vrijeđanjem i etiketiranjem.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 01 sep 2016, 19:27

Hrasno1921 je napisao/la:Ne moze Unigradnja graditi tek tako, po zakonu mora se tender objaviti pa ona firma koja ponudi za najmanje pare da izgradi ona se izabere, ali iskreno odlazak ove dvojice je jako zabrinjavajuci iz nekoliko razloga ...
To za tender, DA naravno najpovoljnija ponuda i ćao, a i mene je zabrinuo baš njihov odlazak iskreno, nije da su imali baš mali utjecaj pa da su zanemarivi ... Na hajr i na dobro ... :/

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 01 sep 2016, 19:52

DA, gazda.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.