La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ne kontam sad, treba dati medalju ljudima sto gledaju samo jednu ligu?
Ovo me podsjeca na to kad se ljudi hvale da nisu pogledali Game of thrones, ponosno govori to.
Ovo me podsjeca na to kad se ljudi hvale da nisu pogledali Game of thrones, ponosno govori to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma ne gledam više ništa, samo Real Madrid i LP. Ostarilo se. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Gledam Seriju A i Primeru,plus LP.
I to jedva stignem.
I to jedva stignem.
Ma jes super moćno, moderno, al šta znam meni je nekako

I ova forsiranja zatvorenih krovova mi napravi atmosferu ko da se u dvorani igra, daj kiše i oluje

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Cuj šizija Epija starci mu otvorili racun i dotirali 5k eura da ode studirat ( sto moze apsolutno svako ko ima love) i sad on neki ubermenš u odnosu na ostale

Ko da si Reufova kcer pa da studiras u L.A i da te privatni vozac vozi na fakultet.
Ako treba poslat koji euro da uplatis semestar ili za knjige samo reci

Vise sam ja 5 puta od tebe obisao svijeta i to iz Sarajeva. Ako hoces postavljam slike.

27.10.2020
De popustite malo Epija, necije starce, koliko ko zarađuje, placa i tako to.
Bezveze prica, jedno je prepucavanje na relaciji Barca - RM, ali te stvari se ne pominju po forumima.
Bezveze prica, jedno je prepucavanje na relaciji Barca - RM, ali te stvari se ne pominju po forumima.
Ja veceg kompleksasa od ovog leoreya ne vidjoh nikad u zivotu, ni RL ni na internetu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ja mislim da su veci komplesasi ovi sto zive vani, nasi ljudi i sto im je Bosna sinonim za siromastvo, dok su im puna usta drzave, a ljudi ovdje realno vecina bolje zivi nego oni vani. Pogledaj samo auta koja se vozaju, nebitno kako. A znaju redovno doc ovdje na cevape, svako im ljetovanje u Makarskoj ili Sarajevu.
Samo je nama umjetnost raditi vani u Lidlu ili pra.t guzice, vani je to jednostavno ispod prosjecan posao. I ko se onda hvali?
27.10.2020
Joj Hareta, al lik vrhunski trolla
Nisi ovako trollao dok si na sudu radio, doduse tad si nam kafe donosio.

Nisi ovako trollao dok si na sudu radio, doduse tad si nam kafe donosio.

Pa ako je perac guzova njegov izbor. Nema potrebe da momka prozivas zbog toga.leorey je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:57Pa ja mislim da su veci komplesasi ovi sto zive vani, nasi ljudi i sto im je Bosna sinonim za siromastvo, dok su im puna usta drzave, a ljudi ovdje realno vecina bolje zivi nego oni vani. Pogledaj samo auta koja se vozaju, nebitno kako. A znaju redovno doc ovdje na cevape, svako im ljetovanje u Makarskoj ili Sarajevu.
Samo je nama umjetnost raditi vani u Lidlu ili pra.t guzice, vani je to jednostavno ispod prosjecan posao. I ko se onda hvali?
Moram reci da La Liga nije puno kvalitetnija od Bundeske. Sreca pa fudbalski NBA pocinje za manje od sedam dana.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zamisli ti nivo iskompleksiranosti kad se po forumu fol kur.cis satnicama i putovanjima oko svijeta, a u stvarnosti zivis s roditeljima i jako dostupne turisticke destinacije posjecujes jednodnevnom soping turom od 40 maraka 

Pa čojk inženjer elektrotehnike, Leorey to ne bi mogao završiti kroz tri života. Ovi iz Zenice svi znaju elektrotehniku jbte.
Remember, remember the 5th of November.
Kakve to veze ima, zar mislis da mi je problem zavrsit master u Grazu? Kad imas pare, fax, posao i putovnicu nema BEDA. Mozda ga upisem cisto iz zayebancije.
27.10.2020
Cisto sumnjam da bi osoba kojoj je vrhunac poznavanja matematike tablica mnozenja (mada i to upitno) mogla zavrsiti ikakav ozbiljniji fakultet. Drzi se ti putovanja soping turama i lijecenju kompleksa po forumu 

Pa normalno da ne bi, kad ne bi to ni upisivao, priznajem ne volim matematiku a nije mi nesto ni isla. Nismo svi za sve. Ja sam faks zavrsio kad tebi nije bilo u planu ni da ga upises.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.