Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pitic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 18:47

invincible1921 je napisao/la:
pitic je napisao/la:@invincible1921

:lol: :lol: :lol: Ko o čemu k...a o poštenju. Evo mi molimo ove svoje danima da vas tuže radi klevete pa nisu još eto koliko nas slušaju, a vi nakon završetka utakmice u Lištici odmah po forumu opalili priču klub se mora žaliti i dati obavještenje za medije do 00:00 sati večeras i odmah u 22:43 h nakon tekme Gredić se javlja medijima i kmeči po vašem nalogu i naređenju.
To je drugo nesto...vi dodjete psujete melunovicu uprava ga otjera, psujete husrefu uprava ga otjera, jarnom psujete uprava ga otjera, itd itd. Eo ako mi ne bude mrsko nacu ti post moj 10 minuta nakon kraja tekme za sarajevo- zrinjski gdje sam napiso da sad ide "noga dzeni i neka prica o pojacanju ili parama" ....jesam li nesto pogrijesio :kafa: Dino ima izgleda usadjen sistem rada sa vama kako da vam zamaze oci poslije svakog pada forme ili slicno
:rol: :rol: :rol: Na čemu si ti :?: :?: :lol:

Istina Meluna smo mi otjerali sasvim zasluženo. Poslije onakvog penala i igre imao je rok da se do ujutru seli iz kluba. Husref je tada bio slab sa srcem i nismo mogli rizikovati sa njim, za Jarnog si totalno ne upućen on je imao ultimatum od uprave 1000% prije utakmice u Prijedoru bez 3 boda noga. Znači istinu si rekao samo za Meluna da smo ga mi otjerali, a to je bilo davno. Ne znam što tebe čudi noga Dženi :?: :? prvo nije klasična noga samo ga prebacujemo da radi sa mlađima znači biti će i dalje u klubu, a što te čudi što ga mijenjamo sa sadašnje pozicije ipak 2 poraza u 4 kola giganta sa Haseta su puno za FKS.

btw.

Odakle iskopaste ovog šminkera Misimovića. On je tu u upravi zato što daje lovu on ili stari mu ako se ne varam. Znači i njega muzete.
SRETAN BROJ - 1725

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2015, 18:50

A Cimirota šamarali po svlačionici, Duljevića gurali, prijetili da će mu polomiti noge. Navijači :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 18:52

@invincible1921

Dobro mi smo dobijali strepnje prošle dvije godine, ali opet smo uspijeli, a šta se vi dobili zadnje dvije godine :?: Drvenu chunu :lol: Mi smo barem strepili da trofeje, a vi za evropu :lol:
SRETAN BROJ - 1725

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 avg 2015, 18:56

Dobro mi smo dobijali strepnje prošle dvije godine, ali opet smo uspijeli, a šta se vi dobili zadnje dvije godine :?: Drvenu chunu :lol: Mi smo barem strepili da trofeje, a vi za evropu :lol:
Mi smo imali pravo strepit jer bolje nismo ni ocekivali...vi ste ocekivali 26 3 1 sezonu na kraju ste od nas koji nemamo za vode stpreili za titulu do posljednjih 15 minuta sezone :kafa: Ja sad ste svi sretni i zadovolji a prosle godine 70% sezone proslo u psovanu i tjeranju svakoga u klubu....nemoj izmisljat.
=\_1921_/=

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 18:56

bagrcavi je napisao/la:A Cimirota šamarali po svlačionici, Duljevića gurali, prijetili da će mu polomiti noge. Navijači :rol:
Bar nam vlastiti igrači nisu razbijali inventar stadiona pred glavnim čovjekom kluba. Eh malehni, malehni...
SRETAN BROJ - 1725

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 avg 2015, 18:58

Elegant je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ne kukaju oni zbog prosle utakmice, nego kukaju zbog buducih.
Koliko je Gredic stvari naveo na presu, ticu se svih klubova ne samo Zelje.
Problem je kada smo mi trazili da se ispita namjestanje kada smo ispali, vi nas ne podrzaste. Cudno da sada trazite neku pravdu kada niste o pravdi razmisljali kada je drugima bila potrebna. Licemjerno zar ne?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DANDY » 19 avg 2015, 19:06

BeSha1992 je napisao/la:i Ajfel je danas samo gluposti se navalj'o... Tresla se gora, rodio se mis, nista o prosle 2 sezone, mene je bas interesovalo, sta ima reci :D
Jbg ucio je od najboljih....

:D

K Sarajevo započeo je kampanju protiv korupcije u nogometu BiH! Klub u vlasništvu malezijskog tajkuna Vincenta Tana prvi je u susjednoj državi počeo otvorenu borbu protiv kriminala i namještaljki svih vrsta u nogometu:
- Fudbalski klub Sarajevo ozbiljno će i sistemski pristupiti borbi protiv korupcije u bosanskohercegovačkom nogometu U klubu smo održali sastanak i formirana je radna grupa koja će se svakodnevno baviti borbom protiv korupcije u bh. fudbalu. U posjedu smo određenih dokaza, imamo dosta indicija i informacija, te ćemo u narednom periodu sistemski i ozbiljno pristupiti svemu ovome. Na Skupštini ECA-e e (European Club Association) dobili smo jasne instrukcije kako se trebamo ponašati i što trebamo raditi. Put preko medija nije dovoljan, moramo uključiti nadležne policijske strukture i tužilaštva. Stoga ćemo u narednom periodu organizirati sastanke sa nadležnim institucijama, kako bismo ukazali na neregularnosti na svim nivoima u bh. Nogometu. Očekujemo pomoć i podršku ECA-e u našim nastojanjima, ali i domaćih institucija, kao i drugih klubova. Jako nas je obradovalo što svakodnevno dobivamo podršku građana, sportskih radnika, drugih klubova, ali i članova Izvršnog odbora Fudbalskog savez BiH i u ovoj borbi nećemo biti sami, kaže generalni direktor Sarajeva Dino Selimović.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 19:08

bagrcavi je napisao/la:A Cimirota šamarali po svlačionici, Duljevića gurali, prijetili da će mu polomiti noge. Navijači :rol:
To za Cimirota nije istina 1000%, avazove ublehe. Isto kao da bih ja sad vama počeo pričati kako vam igrači prodaju naočale da bi preživjeli na osnovu informacije iz tariguza.
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 19:08

invincible1921 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: Ko o čemu k...a o poštenju. Evo mi molimo ove svoje danima da vas tuže radi klevete pa nisu još eto koliko nas slušaju, a vi nakon završetka utakmice u Lištici odmah po forumu opalili priču klub se mora žaliti i dati obavještenje za medije do 00:00 sati večeras i odmah u 22:43 h nakon tekme Gredić se javlja medijima i kmeči po vašem nalogu i naređenju.
To je drugo nesto...vi dodjete psujete melunovicu uprava ga otjera, psujete husrefu uprava ga otjera, jarnom psujete uprava ga otjera, itd itd. Eo ako mi ne bude mrsko nacu ti post moj 10 minuta nakon kraja tekme za sarajevo- zrinjski gdje sam napiso da sad ide "noga dzeni i neka prica o pojacanju ili parama" ....jesam li nesto pogrijesio :kafa: Dino ima izgleda usadjen sistem rada sa vama kako da vam zamaze oci poslije svakog pada forme ili slicno
Pa naravno da bolje niste mogli te smo vam to dokazali na Grbavici koliko možete. Nije istina da se strepilo za titulu do zadnjih 15 minuta pobjegli vam 3 boda i da ste imali isto bodova opet mi prvaci tako nemoj da rise. A to o 70% tekmi o psovanju i tjeranju odgovorno tvrdim da lažeš, u toj atmosferi je prošla samo 1 utakmica na Hasetu i 1 u gostima u čitavoj sezoni. Ali kako ćeš ti to znati ko je gdje pljuvao i psovao kada ne dolaziš na naše tekme. Nemoj me tjerati da spominjem vaše tekme kao sa Slobodom kada ste imali horski nastup prema svojim igračima i gostujućim igračima sa Zapadne tribine kojoj je pomoć pružao Sjever ni Husref nije pošteđen i ako je bolestan i nije kriv nizašta, ali hebi ga pitar pa se je i po njemu osulo usput.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 avg 2015, 19:12

Cuj ovog,pokupio samaranje od albanaca svojih pa konta nama prosipati suplju :urnebes: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 19 avg 2015, 19:13

BitiSrcemVezan je napisao/la:
To za Cimirota nije istina 1000%, avazove ublehe. Isto kao da bih ja sad vama počeo pričati kako vam igrači prodaju naočale da bi preživjeli na osnovu informacije iz tariguza.
Ma pusti ih, a kada je došlo do davljenja onda je bila politika šuti nemoj da pitari saznaju. :lol:
SRETAN BROJ - 1725

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 19 avg 2015, 19:21

dzelo prezivio i dzenu! da se neko na to kladio prije 5-6 dana, proglasili bi ga ludim...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la hilmo » 19 avg 2015, 19:23

A šta ćemo sa Stanićem? ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 avg 2015, 19:27

jovanmaksimovic je napisao/la:dzelo prezivio i dzenu! da se neko na to kladio prije 5-6 dana, proglasili bi ga ludim...
A dobro Dzelo je ipak tu stranackim vezama, nisu bitni toliko rezultati kao kod Dzene..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2015, 19:44

Tajpi ti vašeg igrača koji ispija kafe po Pofalićima, i ide sa šiše na šišu ko je popio šamar u svlačionici, a ko je odgurnut. I nemoj me majke ti više citirat', fakat si peglativan.
DRUG NEBI TI PUNCA

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 19 avg 2015, 19:46

Otključajte PL prepucavanja. :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 19 avg 2015, 19:49

bagrcavi je napisao/la:
Tajpi ti vašeg igrača koji ispija kafe po Pofalićima, i ide sa šiše na šišu ko je popio šamar u svlačionici, a ko je odgurnut. I nemoj me majke ti više citirat', fakat si peglativan.
A ti lažeš. I ja sam čuo štošta od vaših igrača, pa ne piskaram o tome na otvorenom ssba forumu. I nisam tip koji laže, možeš vjerovati slobodno ;)
1946

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 19:57

Grbavi, mi i sa samarima sampioni, sta je rec :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 avg 2015, 20:00

Motivacija je uspjela :mrgreen: I ti bi igro bolje da ne primaš opet pljuske :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 19 avg 2015, 20:01

Nista onda zasamarajte i vi :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.