invincible1921 je napisao/la:To je drugo nesto...vi dodjete psujete melunovicu uprava ga otjera, psujete husrefu uprava ga otjera, jarnom psujete uprava ga otjera, itd itd. Eo ako mi ne bude mrsko nacu ti post moj 10 minuta nakon kraja tekme za sarajevo- zrinjski gdje sam napiso da sad ide "noga dzeni i neka prica o pojacanju ili parama" ....jesam li nesto pogrijesiopitic je napisao/la:@invincible1921
![]()
![]()
Ko o čemu k...a o poštenju. Evo mi molimo ove svoje danima da vas tuže radi klevete pa nisu još eto koliko nas slušaju, a vi nakon završetka utakmice u Lištici odmah po forumu opalili priču klub se mora žaliti i dati obavještenje za medije do 00:00 sati večeras i odmah u 22:43 h nakon tekme Gredić se javlja medijima i kmeči po vašem nalogu i naređenju.
Dino ima izgleda usadjen sistem rada sa vama kako da vam zamaze oci poslije svakog pada forme ili slicno
Istina Meluna smo mi otjerali sasvim zasluženo. Poslije onakvog penala i igre imao je rok da se do ujutru seli iz kluba. Husref je tada bio slab sa srcem i nismo mogli rizikovati sa njim, za Jarnog si totalno ne upućen on je imao ultimatum od uprave 1000% prije utakmice u Prijedoru bez 3 boda noga. Znači istinu si rekao samo za Meluna da smo ga mi otjerali, a to je bilo davno. Ne znam što tebe čudi noga Dženi
btw.
Odakle iskopaste ovog šminkera Misimovića. On je tu u upravi zato što daje lovu on ili stari mu ako se ne varam. Znači i njega muzete.