Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 21 mar 2012, 22:21

Shittham gubiiiiiiii !!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 mar 2012, 22:23

Edin.- je napisao/la:Shittham gubiiiiiiii !!
ALLAAAAH ALLAAAAH

arsengunner
Kontakt:

Post Postao/la arsengunner » 21 mar 2012, 22:24

ahahhaa samo da ovako osatne :D

http://www.hahasport.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

linkova koliko hoces
Samo WENGER istina je!!!

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 mar 2012, 22:32

Yebo mu ja familiju sijedu lik ne vadi nikog 74 minut. DAJ OXLADEA DEGENU RAHLJAVI

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 21 mar 2012, 22:36

frankqqqqq je napisao/la:Yebo mu ja familiju sijedu lik ne vadi nikog 74 minut. DAJ OXLADEA DEGENU RAHLJAVI
sace 80ti ccc.

Shitt izjednacio. al opet idemo na +1 :D
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 21 mar 2012, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 mar 2012, 22:37

đuro ulazi, kakva yebena izmjena !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 mar 2012, 22:44

Chelsea izgubio, Shitt nerijeseno 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 mar 2012, 22:45

Wenger je bog, izabere postavu koja izgubi od Milana 4:0 umjesto postave koja ih pobijedi 3:0. Ramsey je pogibeljan za našu igru, ali eto mali igrat jer u ovom trenutku samo Arsene i svaki hiljaditi vide neki potencijal u njemu. :)

Ovu ako pobijedimo besmrtni smo jbt. :)

Što se tiče grešaka sudije na Everton račun ja ih kao i Nedim nisam vidio jer gledam na prekide ali zato se uvijek sjetim kako su nam prošli godine na Emiratima dali gol iako je offside bio 5 metara pa mi bude lakše.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 21 mar 2012, 22:49

hahahahah koji apsurd od linijskog sudije. na svu srecu, nismo mi osteceni :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 21 mar 2012, 22:51

And we're on te third place ! :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 mar 2012, 22:58

Imali smo sreće....generalno gledajući ove szonu smo naplatili sav taj baksuzluk za zadnje 2 sezone koje nismo imali sreće, koliko smo samo bodova izvukli u 90 + da nas ljudi počinju upoređivat sa Man Unitedom :lol: , i imali smo nekoliko stvarno nezasluzeh pobjeda. :D

Wenger je iz večerašnje utakmice morao da shvati da Ramsey nikako NE SMIJE igrat u prvih 11 osim ako nisu povrijeđeni ili Arteta ilI Rosicky. Nije jednostavno njihov nivo i ne smije ga se na silu gurat.

Što se tiče grešaka čist gol Evertonu poništen i drago mio je što su svi Arsenalovci složnii fino priznali, jer bi većina drugih navijača izmišljala idiotarije i pokušavale debilnu sudijsku odluku pokazati kao opravdanu. Eto sad smo treći i nadam se da ćemo tu i ostati, Chelsea izgubio i mislim da smo sad riješili većinu stvari oko LŠ. yidsi i Chelsea će da se bore za četvrto mjesto.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 mar 2012, 23:04

vidio sam taj gol, čist gol nema šta, da je barem linija, nego pola metra barem :D.
al pobjeda nije nezaslužena uopšte.

Kao što se već reklo , ramsey ne funkcioniše onako nikako i gotovo, i ne znam što wenger mijenja postavu stalno kad smo našli tu kombinaciju da mirno završimo sezonu.

I jedna od najgorih sezona u zadnje vrijeme a treći smo, e Bože svašta :mrgreen:

stvarno smo u martu pokidali i sa srećom i sudijama , i igrom. :D
Vođa zna.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 21 mar 2012, 23:11

Mi i kad igramo lose citavu sezonu idemo u ligu prvaka.Jesmo dominantni.Neki se kurce a ligu prvaka ce da gledaju putem TV prijemnika. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 mar 2012, 23:12

Pola'ko boni, nije Aaron odigr'o partiju života, al' danas realno gledajući Alex Song je bio svijet za sebe, golemo iza njeg možda zadnja 4 igrača, pomalo Theo a ostalo sve loše.

Svi su fulali šanse, pa i RVP, al' ybmu majku, kako to da se obično samo Aaron i Robin znaju naći u prilici? :? I Yao kad igra, naravno.

Previše očekujete od momka, koji igra tek prvu pravu sezonu na ozbiljnom nivou. Ni ja nisam zadovoljan Aaronom danas, al' nije on kriv, što mu je mogla karijera, u 20. godini života otići u qurac. Dajte momku prilike ovu sezonu, sledeće će biti puno bolji, jer je on vrlo kvalitetan igrač i veliki talenat, bar za razmjere Premiershipa.

Što se tiče odluka sudije, malo je sve ono kompenzir'o nedosudjenim 100%-tnim penalom, uz očit i pregrub start nad Tomašom (sem ako nije bilo van 16, u šta sumnjam), al' i dalje imam dojam, kako nam je više pomog'o .

A rezultati... :roll: Nećemo završiti drugi, Chelsea mi je syebAo plan. :twisted:

Dobro je makar smo sad treći i to je napredak. Uz očit napredak u igri, glavama igrača (u odnosu na prijašnju sezonu).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2012, 23:17

Nisam gledao utakmicu, ali upravu je donekle i @Arnelinho, prvo Ramiz je mladic, drugo imao je ove godine utakmica vrijednih samog Cesca, trece valja se naci i u sansi, i to je odlika pravih igraca. Jel on opet igrao na playu???? Po meni on moze igrati dvije pozicije na terenu, da igra ono sto Arteta igra, jer moze mnogo trcati, i da kao Cahill(onaj iz Evertona) se ubacuje na mjesto drugog spica, jer ima dobar sut i zna se naci u prilici, a polahko ce poceti i davati golove, a nikako da bude glavni razigravac.
Sto se tice pobjede, stvarno vazna pobjeda, Wenger jos jednom dokazao da nije za baciti, stvarno se izvukao u zadnje vrijeme, da nismo imali onako los start sad bi se borili za titulu.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 21 mar 2012, 23:19

Arnelinho je napisao/la:Pola'ko boni, nije Aaron odigr'o partiju života, al' danas realno gledajući Alex Song je bio svijet za sebe, golemo iza njeg možda zadnja 4 igrača, pomalo Theo a ostalo sve loše.
Songa zadnji pasovi nisu išli, što me čudi, obično su te lopte nalazile Rvp-a. Al je extra odigro ono što je trebo odigrat, i ono majstorsko čuvanje lopte , stijena :mrgreen: .

Sagna mi nekako nije bio na svom nivou :roll:
Vođa zna.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 mar 2012, 23:25

Song nas je mogao kostati gola, Ramiz kriminalan, svi znamo da je skoro okoncao karijeru, da je mlad ali brate ima Ox, koji bi svakako trebao dobiti priliku ispred Aarona. Trebao ga je Arsene barem u 80. uvesti.Kako mi je samo krivo, sto onu preljepu akciju iz pocetka utakmice Ramiz nije uspio zabiti :( I ovakve utakmice bi mi morali privoditi kraju, a ne da se branimo i da grizemo nokte do kraja utakmice. Sta je najvaznije da smo 3. ispred Shitthama, kojima je ovo najbolja sezona zadnjih 50 godina :lol: :lol: Kad se sjetim kako smo tvrdili decembra, da pjetlici ne mogu zadrzati 3. mjestu ljudi nam se smijali. Kako je krenulo ni LP-a nece igrati!

COYG!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 21 mar 2012, 23:28

mislim da smo danas osigurali LP, cak sto vise 3poziciju uz ovakvu formu tottenhama MORAMO zadrzati :D

nadam se jos da ce celzi preteci pjetlove :D
Zadnja izmjena: Desole, dana/u 21 mar 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2012, 23:28

A jarane nije Everton neka bezveze ekipa, pobjeda je vrlo vazna i dobra, cak i ako smo se branili. Pa Italijani tako osvojise sve zivo, znaci nekad mora i tako. I ja bih volio da se ne moramo brinuti, jer nas je Almunija naucio ako udjemo u 90+ sa jedan-0 primamo gol, medjutim sad su zreliji i kvalitetniji momci tu. Mislim da se nakon pobjede ni jednom igracu ne treba zamjeriti, jer ma koliko losa utakmica bila, cilj je ispunjen. A vala kod Evertona nije lahko igrati.
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 21 mar 2012, 23:30

AllGunsBlazing je napisao/la:A jarane nije Everton neka bezveze ekipa, pobjeda je vrlo vazna i dobra, cak i ako smo se branili. Pa Italijani tako osvojise sve zivo, znaci nekad mora i tako. I ja bih volio da se ne moramo brinuti, jer nas je Almunija naucio ako udjemo u 90+ sa jedan-0 primamo gol, medjutim sad su zreliji i kvalitetniji momci tu. Mislim da se nakon pobjede ni jednom igracu ne treba zamjeriti, jer ma koliko losa utakmica bila, cilj je ispunjen. A vala kod Evertona nije lahko igrati.
:lol: :lol:
oplakah na ovo boldirano!

Imas pravo, najbitnija su 3 boda!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.