Druze, nema tu veliki ili mali klub....koga briga koliko ko ima djece u klubu , necemo sad o dohodovnim odnosima roditelja te djece koji placaju za treniranje pa sad treba opravdati zasto njihovo dijete se ne takmici.......neka igraju najbolje selekcije.....zasto ne bi npr. juniori Leotara ili nekog drugog kluba ne bi igrali u najvecem rangu takmicenja za svoj uzrast ako to zasluzuju, nego igraju tu ligu juniori timova koji se takmice u PL.....tako isto i kadeti i pioniri.....Sloboda kad je ispala iz PL, tadasnji juniori, kadeti i pioniri su igrali federalnu ligu za svoje uzraste i ako su sad tacno ne znam koji od njih bili prvaci drzave......nigdje veze.Pappy je napisao/la:Ne možeš imati jednu selekciju za sve kada veliki klubovi imaju mnogo djece u svim uzrasnim kategorijama. I svugdje je normalna stvar da imaš po 2-3 selekcije juniora, kadeta, a pionira i petlića se zna desiti i više. Evo ti i sada imaš da juniori Želje, Sarajeva i Olimpica igraju Kantonalnu ligu. Zašto onda ne mogu da igraju i Omladinsku ligu BIH, kada su svi oni legitimni članovi FBIH Saveza, više nego Sutjeska, Leotar, Drina.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima veze. To što ti govoriš bi prevedeno zvučalo. Željo ili Sarajevo neka izaberu 25 najkvalitetnijih juniora, a ostale djece neka se otarase jer nisu kvalitet da uđu u 25, i neka idu u druge klubove. Ne ide to tako. Svaki klub na svijetu koji drži do omladinske škole ima više različitih selekcija koje se takmiče u različitim ligama.Tako bi trebalo da je i ovdje. Dao Bog da postoje tri različite lige, i neka djeca šutaju.Skver je napisao/la:Druze, nema tu veliki ili mali klub....koga briga koliko ko ima djece u klubu , necemo sad o dohodovnim odnosima roditelja te djece koji placaju za treniranje pa sad treba opravdati zasto njihovo dijete se ne takmici.......neka igraju najbolje selekcije.....zasto ne bi npr. juniori Leotara ili nekog drugog kluba ne bi igrali u najvecem rangu takmicenja za svoj uzrast ako to zasluzuju, nego igraju tu ligu juniori timova koji se takmice u PL.....tako isto i kadeti i pioniri.....Sloboda kad je ispala iz PL, tadasnji juniori, kadeti i pioniri su igrali federalnu ligu za svoje uzraste i ako su sad tacno ne znam koji od njih bili prvaci drzave......nigdje veze.Pappy je napisao/la:Ne možeš imati jednu selekciju za sve kada veliki klubovi imaju mnogo djece u svim uzrasnim kategorijama. I svugdje je normalna stvar da imaš po 2-3 selekcije juniora, kadeta, a pionira i petlića se zna desiti i više. Evo ti i sada imaš da juniori Želje, Sarajeva i Olimpica igraju Kantonalnu ligu. Zašto onda ne mogu da igraju i Omladinsku ligu BIH, kada su svi oni legitimni članovi FBIH Saveza, više nego Sutjeska, Leotar, Drina.
Ima isto tako i smisla to što ti govoriš oko liga. Ne mora biti liga juniora kakva je sada. Može se to i organizovati na način da igraju samo oni najbolji. Ali je to praktično nemoguće odraditi jer ne postoji jedinstvena omladinska liga Republike Srpske, ne postoji jjedinstvena omladinska liga FBIH. Dakle, moralo bi se ići u kompletnu reorganizaciju omladinskog sistema takmičenja, a moraš priznati da je to za naše ljeziljeboviće nemoguća misao.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Meni onaj konobar gdje ti ispijaš kafe i vučeš šišu svašta nešto napriča na te, tajpi ga ti slobodno što se mene tiče...bagrcavi je napisao/la:Tajpi ti vašeg igrača koji ispija kafe po Pofalićima, i ide sa šiše na šišu ko je popio šamar u svlačionici, a ko je odgurnut. I nemoj me majke ti više citirat', fakat si peglativan.BitiSrcemVezan je napisao/la:To za Cimirota nije istina 1000%, avazove ublehe. Isto kao da bih ja sad vama počeo pričati kako vam igrači prodaju naočale da bi preživjeli na osnovu informacije iz tariguza.bagrcavi je napisao/la:A Cimirota šamarali po svlačionici, Duljevića gurali, prijetili da će mu polomiti noge. Navijači
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
sad malo obratih paznju na geografsku raspodjelu timova u premijer ligi, namjerno ili ne, napravili su u ovoj sezoni 5 manjih grupa (koje su u krugu od 30km ili manje)...
grupa sarajevo (zeljeznicar, slavija, sarajevo, olimpik)
grupa heregovina (velez, siroki brijeg, zrinjski)
grupa srednja bosna (mladost, vitez, celik, travnik)
grupa sjeveroistocna bosna (sloboda, radnik, drina)
grupa krajina (borac, rudar)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Šta se ba raspravljate sa mitomanima ?! Dovoljno je da odete na temu Gojka i vidjet će te bljuvotine i ponižavanja kluba i igrača, i priče 600 000 eura plafon. Kakav šamar mitomaniji je bio ovaj transfer Cimirota. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sta nas ovo pitari kopiraju, pokrenuli istu akciju za clanske ko i mi

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
A to bi bilo sta?fedeltafrotta je napisao/la:sta nas ovo pitari kopiraju, pokrenuli istu akciju za clanske ko i mi![]()
Zadnje dvije Bgm nisu u krugu od 30km, mada tačno izgleda kao da je geografski raspoređenojovanmaksimovic je napisao/la:sad malo obratih paznju na geografsku raspodjelu timova u premijer ligi, namjerno ili ne, napravili su u ovoj sezoni 5 manjih grupa (koje su u krugu od 30km ili manje)...
- invincible1921
- Kontakt:
Sto se tice ove omladisne lige, sistem je katastrofalan. Netko tko bude prvak FBiH ili RS ne moze uci u visi rang. Prosle su sezone juniori Mladosti DK bili kanta za napucavanje, kadeti su im bili OK (ili je bilo obratno) i oni su sad u PL, a bilo je puno boljih selekcija. Mislim da je Rudar Kakanj bio u vrhu u obe konkurencije. Znaci nije moguce da netko iz nizeg ranga udje u PL.
Prije par sezona juniori Bosne Visoko su bili prvaci BiH, ne prvaci FBiH nego prvaci BiH, komplet drzavi, osvojili doigravanje i titulu su branili (tj nisu branili) u drugoj ligi jer je doslo do reorganizacije takmicenja i do tog da omladinsku PL igraju samo klubovi koji igraju i seniorsku PL. Veliki debilizam. Imas u PL Mladost VO koja u dvije konkurencije u sezoni skupi pet bodova, a omladinci Rudara iz Kaknja ne mogu igrati, a uvijek su u vrhu u nizem rangu.
To sto Zeljo nije upao u ovu ligu je steta, ali prije par dana sam pricao s nekim tko se bavi tim takmicenjem. U to takmicenje je ukljuceno nekoliko novih klubova zbog izmjene pravila. Liga je jednostavno popunjena i nema mjesta za Zeljeznicar.
Prije par sezona juniori Bosne Visoko su bili prvaci BiH, ne prvaci FBiH nego prvaci BiH, komplet drzavi, osvojili doigravanje i titulu su branili (tj nisu branili) u drugoj ligi jer je doslo do reorganizacije takmicenja i do tog da omladinsku PL igraju samo klubovi koji igraju i seniorsku PL. Veliki debilizam. Imas u PL Mladost VO koja u dvije konkurencije u sezoni skupi pet bodova, a omladinci Rudara iz Kaknja ne mogu igrati, a uvijek su u vrhu u nizem rangu.
To sto Zeljo nije upao u ovu ligu je steta, ali prije par dana sam pricao s nekim tko se bavi tim takmicenjem. U to takmicenje je ukljuceno nekoliko novih klubova zbog izmjene pravila. Liga je jednostavno popunjena i nema mjesta za Zeljeznicar.
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Stanica isto šamaraju. Kada se baš naljute, onda ga udaraju stolicom po leđima u sred kluba.hilmo je napisao/la:A šta ćemo sa Stanićem?bagrcavi je napisao/la:A Cimirota šamarali po svlačionici, Duljevića gurali, prijetili da će mu polomiti noge. Navijači
Das Ist Walter
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa i vi ste Benku na gostujućoj utakmici gađali stolicommiden je napisao/la:Stanica isto šamaraju. Kada se baš naljute, onda ga udaraju stolicom po leđima u sred kluba.hilmo je napisao/la:A šta ćemo sa Stanićem?bagrcavi je napisao/la:A Cimirota šamarali po svlačionici, Duljevića gurali, prijetili da će mu polomiti noge. Navijači
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne lazi. I za Benku, i za Gojka.
Kakvi likovi jbt.
Kakvi likovi jbt.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
[youtube][/youtube]
0:37, trznula mu ruka i slučajno stolica ispade..
0:37, trznula mu ruka i slučajno stolica ispade..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Niko ne prica o tome sta se desava s Olimpica?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako se momak ne sali neka se zabrine i to ozbiljnoOrton je napisao/la:A to bi bilo sta?fedeltafrotta je napisao/la:sta nas ovo pitari kopiraju, pokrenuli istu akciju za clanske ko i mi![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nakon povijesne sezone bi mogli otici u povijest. Mada, vidjet cemo nakon desetak kola kako stoje. Za ova i imamo neka opravdanja. Kod Zrinjskog ce tesko itko do bodova, Celik im je i prije uzimao bodove, bod u gostima kod Rudara i nije los, svako gostovanje ima svoju tezinu. Tek poraz od Slavije kuci se moze okarakterizirat kao veliko razocarenje, mada se svakome moze desiti. Njih su zapali losi rezultati, ali ako nakon jos cetiri kola budu zakovani za dno onda ce vjerojatno ispasti. Mislim da bi to mnoge obradovalo, jer imaju jako slabu podrsku s tribina, ali su ipak ulozili jako puno novca. Steta sto im vlasnik nije uzeo neki drugi klub i uveo ga u PL. Pa Ilijas bi imao bolju posjetu.DoeTz je napisao/la:Niko ne prica o tome sta se desava s Olimpica?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Koncert Željke Joksimovića na gradskom stadionu u BL, još jedna oranica u najavi
1946
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa dje da pravi koncert? nije stadion u banja luci vlasnistvo borca... grad odlucuje o upotrebi stadiona...BitiSrcemVezan je napisao/la:Koncert Željke Joksimovića na gradskom stadionu u BL, još jedna oranica u najavi
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma šta ja znam gdje će praviti i čiji je stadion, iskreno nisam imao pojma ni da frajer ima koncert uopšte, samo znam da im je teren već blago rečeno u nezadivnom stanju a poslije ovoga će ličiti samo na krompirište, a hvala Bogu već takvih imamo i previše.jovanmaksimovic je napisao/la:pa dje da pravi koncert? nije stadion u banja luci vlasnistvo borca... grad odlucuje o upotrebi stadiona...BitiSrcemVezan je napisao/la:Koncert Željke Joksimovića na gradskom stadionu u BL, još jedna oranica u najavi
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.