aleksandar_veliki je napisao/la:HausMan je napisao/la:naravno da ne mora nuzno znaciti, slazem se. ali kazem psiha igraca kad ispadnes iz lige i kad osvojis. neko ima pobjednicki mentalitet kao bekric, a imas nekog koga boli ki.ta kako ce zavrsit utakmica.
Bitan je taj pobjednicki mentalitet. To si potpuno u pravu ali ipak mislim da je glava pojedinca najbitnija. Ako je istina za Ugljesu sto kaze Carsija ocito da je on nastavio kao u Borcu.
ja razumijem da neko ne zna nesto, ali brate izadji u javnost reci da si kriv, da nemas pojma o fudbalu i da si kriv za sve ublehe koje si doveo u klub i platio masno. ja cu prvi halaliti. a ne da se skrivaju iza cenana, kostica, slavka mrvice.
onda opet nemaju obraza, opet dovode jos nova dva igraca. pa majka mu stara vidis da si usrao sefa i stanicu, nema vracanja. guraj s tim sto imas, nema rezanja plata, kazna ponekad svakako, igraci moraju biti zadovoljni, a to sto on ne zna a ti ga platio nije kriv igrac nego taj ko ga je doveo.
poenta cijele price jeste da ovo ne moze izaci na dobro nazalost. ne zato sto ja to zelim ne daj Boze mi, nego sto nemaju sportskog plana, nadobudni su, kontaju da su najpametniji i u svemu tome im se vraca kao bumerang.
nikad nisam rekao da su oni to namjerno uradili, niti mislim da su namjerno skrsili pare, oni su htjeli dobro to je sigurno, cim su poceli raditi na stadionu nema tu rijeci, ali kad nesto ne znas nemoj se petljat i stavljati ublehase po pozicijama u klubu.
kad jedan janez mogao imati platu 10 milja i vise, pa plati onda Amaru 20 milja i pusti ga, a ti radi financije i ono u cemu si najbolji. pravi stadion, saniraj dugove i to je to.
a ne bezobraznici jos pljuju po Amaru i onda kazu ne mogu komunicarati normalno.