FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 31 maj 2017, 16:08

Vezni igrači na Koševu su misterija.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 maj 2017, 16:08

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Zasto je Mehmedagic potreban, pored Marka, Saše, i Adnana?
jer je drugačiji tip igrača, brzi stoper i poprilično dobro sječe lopte u prostor i markira, iznosi loptu...iskusniji igrač, ne vjerujem da će biti starter ali definitivno koristan taktički, kad igraš protiv ekipe sa jednim brzim kounter-špicem(Zrinjski, Sloboda) ili generalno na kontre...ukratko širina
ma bacanje para vjeruj mi, imamo već dovoljno kvaliteta i širine na stoperskim pozicijama, tu smo najjaci... ako dodje Mehmedagić, jedan od ove trojice kod nas sto se rotiraju će da se suši, ko što se sad suši balić... a moras ga plaćati svaki mjesec... samo ofanzivce ganjati
ne vjerujem, vrlo je moguće da ima interesa i za Mihu i za Novakovića, a Kovačeviću ugovor ističe...čak i da niko ne ode sad, može otići zimi...ovo je ispravno razmišljanje a i lakše pregovarat kad imaš backup... :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 31 maj 2017, 16:12

joker90 je napisao/la:Vezni igrači na Koševu su misterija.. :kafa:
Da ne budes prijateno iznenadjen? :mrgreen:

Sto se stoper tice, svaka ozbiljna ekipa mora imati cetiri stopera jer u slucaju povrede ostaju ti tri koja se rotiraju po potrebi. Na to dodaj kartone i imas brzo belaj ako u sezonu udjes sa tri stopera. Zbog takvih stvari su se Hadzic i Sadiku vec trebali isprobat da se vidi kako se mogu nositi s prvotimcima.

Da nadovezem za Hadzica jer sam ga spomenuo gore, imas Ahmeta, Bekica i dovodis kako stvari stoje jos jednog napadaca sto znaci da ga se necemo nagledati sto je po meni veoma lose.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 31 maj 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.

HordasIstok
Kontakt:

Post Postao/la HordasIstok » 31 maj 2017, 16:13

Neko od 3 stopera ode vani, ljudi sadiku mora jos 2 god u juniorima igrati djeca su to ne moze on jos u seniore a mehmedagic ako dodje dovode ga planski vjerovatno a ko zna mozda i ne dodje bitno je da su sad na vrijeme poceli sa ovim igracima nadam se napadacu beku i sredini i mjera

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 maj 2017, 16:19

Od viska glava ne boli. :kafa: Sem ako se taj visak nije dosao preko Jesica. :mrgreen: Ovako je ok,neka Harisa Mehmeda-Mujkica u rosteru,to je dvije tri milje ,to je taj kalibar a moze valjat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 maj 2017, 16:26

MortemHz je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
jer je drugačiji tip igrača, brzi stoper i poprilično dobro sječe lopte u prostor i markira, iznosi loptu...iskusniji igrač, ne vjerujem da će biti starter ali definitivno koristan taktički, kad igraš protiv ekipe sa jednim brzim kounter-špicem(Zrinjski, Sloboda) ili generalno na kontre...ukratko širina
ma bacanje para vjeruj mi, imamo već dovoljno kvaliteta i širine na stoperskim pozicijama, tu smo najjaci... ako dodje Mehmedagić, jedan od ove trojice kod nas sto se rotiraju će da se suši, ko što se sad suši balić... a moras ga plaćati svaki mjesec... samo ofanzivce ganjati
Upravo to a svakako bi za cetvrtog stopera ostavio Sadikua.
momak je kadet brate ;) mislim da je malo prerano za njega, ali eto...
HordasIstok je napisao/la:Neko od 3 stopera ode vani, ljudi sadiku mora jos 2 god u juniorima igrati djeca su to ne moze on jos u seniore a mehmedagic ako dodje dovode ga planski vjerovatno a ko zna mozda i ne dodje bitno je da su sad na vrijeme poceli sa ovim igracima nadam se napadacu beku i sredini i mjera
100% :thumbup: jbg da ne bude da sam ja kontra mladih igrača....možda vas malo vara visina Sadikua...
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 31 maj 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 31 maj 2017, 16:29

BordoBolesnik je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Vezni igrači na Koševu su misterija.. :kafa:
Da ne budes prijateno iznenadjen? :mrgreen:

Sto se stoper tice, svaka ozbiljna ekipa mora imati cetiri stopera jer u slucaju povrede ostaju ti tri koja se rotiraju po potrebi. Na to dodaj kartone i imas brzo belaj ako u sezonu udjes sa tri stopera. Zbog takvih stvari su se Hadzic i Sadiku vec trebali isprobat da se vidi kako se mogu nositi s prvotimcima.

Da nadovezem za Hadzica jer sam ga spomenuo gore, imas Ahmeta, Bekica i dovodis kako stvari stoje jos jednog napadaca sto znaci da ga se necemo nagledati sto je po meni veoma lose.
Vakat bi bio za jedno pozitivno iznenađenje, nakon 2 godine negativnih. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 31 maj 2017, 16:31

Svi govorimo kako nam u prelaznom roku trebaju lijevi bek, dva centralna, napadač, te jedno krilo po potrebi.
Mi doveli krilo i skoro sigurno ovog Mehmedagića na štopera..
Jašarevića iz Krupe zaganjale kone.. ima vremena ali mi je skroz naopako počelo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 31 maj 2017, 16:33

haris004 je napisao/la:Svi govorimo kako nam u prelaznom roku trebaju lijevi bek, dva centralna, napadač, te jedno krilo po potrebi.
Mi doveli krilo i skoro sigurno ovog Mehmedagića na štopera..
Jašarevića iz Krupe zaganjale kone.. ima vremena ali mi je skroz naopako počelo.
da 4 vezna dovedemo bilo bi taman :D

High

Post Postao/la High » 31 maj 2017, 16:36

Imamović će biti veliki igrač.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2017, 16:41

Jeste mlad ali igrao bi svoju ligu normalno a nama bio 4. opcija, svakako ne bi ni mogao igrati puno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2017, 16:44

High je napisao/la:Imamović će biti veliki igrač.
Iz Tuzle, vjerovatno nece. :D

High

Post Postao/la High » 31 maj 2017, 16:45

MortemHz je napisao/la:
Bit će veći od Slobode.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 maj 2017, 16:49

MortemHz je napisao/la:
Kakve Tuzle, Imamović je iz Lukavca

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 31 maj 2017, 16:51

SiouxLukavac je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Onda ce biti odlican :tokralju:

High

Post Postao/la High » 31 maj 2017, 16:52

SiouxLukavac je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Veći i od Siouxa! :kafa:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 31 maj 2017, 16:54

Komšija mi, šta vam je :P još malo i u prvi tim ako Bog da

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 maj 2017, 16:54

spoiler alert :bale:
slikaslika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

dynamodresden1

Post Postao/la dynamodresden1 » 31 maj 2017, 16:56

slika :bih: :bih:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 31 maj 2017, 16:58

Dva veznjaka su URGENTNO potrebna i napadac svakako da zmijeni u prvih 11 laznog napadaca Ahmetovica. Bekic33 je dobar za klupe a malog Nedima svaku tekmu po 15-20 min.dok ne postane glavni.
I da ne zaboravim, NEMOJTE DOVODITI VISE TROLOVE IZ SLOBODE, IZGORILA DABOGDA I SLOBODA I TUZLA!!!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Proximic i 67 gostiju.