FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ne vjerujem, vrlo je moguće da ima interesa i za Mihu i za Novakovića, a Kovačeviću ugovor ističe...čak i da niko ne ode sad, može otići zimi...ovo je ispravno razmišljanje a i lakše pregovarat kad imaš backup...OsmanhodzicBuco je napisao/la:ma bacanje para vjeruj mi, imamo već dovoljno kvaliteta i širine na stoperskim pozicijama, tu smo najjaci... ako dodje Mehmedagić, jedan od ove trojice kod nas sto se rotiraju će da se suši, ko što se sad suši balić... a moras ga plaćati svaki mjesec... samo ofanzivce ganjatiDenchiNL je napisao/la:jer je drugačiji tip igrača, brzi stoper i poprilično dobro sječe lopte u prostor i markira, iznosi loptu...iskusniji igrač, ne vjerujem da će biti starter ali definitivno koristan taktički, kad igraš protiv ekipe sa jednim brzim kounter-špicem(Zrinjski, Sloboda) ili generalno na kontre...ukratko širinaOsmanhodzicBuco je napisao/la:Zasto je Mehmedagic potreban, pored Marka, Saše, i Adnana?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Da ne budes prijateno iznenadjen?joker90 je napisao/la:Vezni igrači na Koševu su misterija..
Sto se stoper tice, svaka ozbiljna ekipa mora imati cetiri stopera jer u slucaju povrede ostaju ti tri koja se rotiraju po potrebi. Na to dodaj kartone i imas brzo belaj ako u sezonu udjes sa tri stopera. Zbog takvih stvari su se Hadzic i Sadiku vec trebali isprobat da se vidi kako se mogu nositi s prvotimcima.
Da nadovezem za Hadzica jer sam ga spomenuo gore, imas Ahmeta, Bekica i dovodis kako stvari stoje jos jednog napadaca sto znaci da ga se necemo nagledati sto je po meni veoma lose.
Zadnja izmjena: BordoBolesnik, dana/u 31 maj 2017, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasIstok
- Kontakt:
Neko od 3 stopera ode vani, ljudi sadiku mora jos 2 god u juniorima igrati djeca su to ne moze on jos u seniore a mehmedagic ako dodje dovode ga planski vjerovatno a ko zna mozda i ne dodje bitno je da su sad na vrijeme poceli sa ovim igracima nadam se napadacu beku i sredini i mjera
Od viska glava ne boli.
Sem ako se taj visak nije dosao preko Jesica.
Ovako je ok,neka Harisa Mehmeda-Mujkica u rosteru,to je dvije tri milje ,to je taj kalibar a moze valjat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
momak je kadet brateMortemHz je napisao/la:Upravo to a svakako bi za cetvrtog stopera ostavio Sadikua.OsmanhodzicBuco je napisao/la:ma bacanje para vjeruj mi, imamo već dovoljno kvaliteta i širine na stoperskim pozicijama, tu smo najjaci... ako dodje Mehmedagić, jedan od ove trojice kod nas sto se rotiraju će da se suši, ko što se sad suši balić... a moras ga plaćati svaki mjesec... samo ofanzivce ganjatiDenchiNL je napisao/la:
jer je drugačiji tip igrača, brzi stoper i poprilično dobro sječe lopte u prostor i markira, iznosi loptu...iskusniji igrač, ne vjerujem da će biti starter ali definitivno koristan taktički, kad igraš protiv ekipe sa jednim brzim kounter-špicem(Zrinjski, Sloboda) ili generalno na kontre...ukratko širina
100%HordasIstok je napisao/la:Neko od 3 stopera ode vani, ljudi sadiku mora jos 2 god u juniorima igrati djeca su to ne moze on jos u seniore a mehmedagic ako dodje dovode ga planski vjerovatno a ko zna mozda i ne dodje bitno je da su sad na vrijeme poceli sa ovim igracima nadam se napadacu beku i sredini i mjera
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 31 maj 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vakat bi bio za jedno pozitivno iznenađenje, nakon 2 godine negativnih.BordoBolesnik je napisao/la:Da ne budes prijateno iznenadjen?joker90 je napisao/la:Vezni igrači na Koševu su misterija..![]()
Sto se stoper tice, svaka ozbiljna ekipa mora imati cetiri stopera jer u slucaju povrede ostaju ti tri koja se rotiraju po potrebi. Na to dodaj kartone i imas brzo belaj ako u sezonu udjes sa tri stopera. Zbog takvih stvari su se Hadzic i Sadiku vec trebali isprobat da se vidi kako se mogu nositi s prvotimcima.
Da nadovezem za Hadzica jer sam ga spomenuo gore, imas Ahmeta, Bekica i dovodis kako stvari stoje jos jednog napadaca sto znaci da ga se necemo nagledati sto je po meni veoma lose.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi govorimo kako nam u prelaznom roku trebaju lijevi bek, dva centralna, napadač, te jedno krilo po potrebi.
Mi doveli krilo i skoro sigurno ovog Mehmedagića na štopera..
Jašarevića iz Krupe zaganjale kone.. ima vremena ali mi je skroz naopako počelo.
Jašarevića iz Krupe zaganjale kone.. ima vremena ali mi je skroz naopako počelo.
da 4 vezna dovedemo bilo bi tamanharis004 je napisao/la:Svi govorimo kako nam u prelaznom roku trebaju lijevi bek, dva centralna, napadač, te jedno krilo po potrebi.
Imamović će biti veliki igrač.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste mlad ali igrao bi svoju ligu normalno a nama bio 4. opcija, svakako ne bi ni mogao igrati puno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz Tuzle, vjerovatno nece.High je napisao/la:Imamović će biti veliki igrač.
Bit će veći od Slobode.MortemHz je napisao/la:Iz Tuzle, vjerovatno nece.High je napisao/la:Imamović će biti veliki igrač.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kakve Tuzle, Imamović je iz LukavcaMortemHz je napisao/la:Iz Tuzle, vjerovatno nece.High je napisao/la:Imamović će biti veliki igrač.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda ce biti odlicanSiouxLukavac je napisao/la:Kakve Tuzle, Imamović je iz LukavcaMortemHz je napisao/la:Iz Tuzle, vjerovatno nece.High je napisao/la:Imamović će biti veliki igrač.
Veći i od Siouxa!SiouxLukavac je napisao/la:Kakve Tuzle, Imamović je iz LukavcaMortemHz je napisao/la:Iz Tuzle, vjerovatno nece.High je napisao/la:Imamović će biti veliki igrač.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Komšija mi, šta vam je
još malo i u prvi tim ako Bog da
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- bordoakapitar
Dva veznjaka su URGENTNO potrebna i napadac svakako da zmijeni u prvih 11 laznog napadaca Ahmetovica. Bekic33 je dobar za klupe a malog Nedima svaku tekmu po 15-20 min.dok ne postane glavni.
I da ne zaboravim, NEMOJTE DOVODITI VISE TROLOVE IZ SLOBODE, IZGORILA DABOGDA I SLOBODA I TUZLA!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
I da ne zaboravim, NEMOJTE DOVODITI VISE TROLOVE IZ SLOBODE, IZGORILA DABOGDA I SLOBODA I TUZLA!!!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Proximic i 67 gostiju.