Gledo sam par Interovih utakmica, bas je steta sto Upe i Daviesa nece biti, a ako Goretzka ne mogne, ona Palija bi laganice mogla crvendaca fasovati. Barela i Turak ubise na sredini jos kad im se pridruzi nosonja iz Armenije bice vatre...Visoki presing bi bio najbolji, ali nemamo brzih igraca u odbrani i sredini (osim donekle Laimera), Dajer, Guerrero pa i Stanisa mogu samo eventualnog debelog Ronalda stici, sa razlikom sto se Stanisa zna pozicionirati ali vese na postavljanu odbranu...Bice guravo, smanjujem malo nase procente koji su prilicno pali ispod dvotrecinske cifre...
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Inter je sigurno jači i iskusniji protivnik od Kusena, ali nije neprelazan. Desna strana im je slabiji dio momčadi otkako nema Dumfriesa i tu se krpaju sa 35-godišnjim Darmianom koji nije bio neka klasa ni kad je bio puno mlađi. Armenac je pak rulao kad je bio mlađi (u Dortmundu), ali ovdje sa 36 kuki on igra jer nemaju boljeg (tu je negdje sa Fratessijem). Općenito imaju dosta oldtajmera u garaži, od Sommera i Acerbija do Mkhtyjana i Arnautovića.
Sommer će po običaju skidati sve...
Mala digresija... Mkhitaryan je za dvije klase bolji od Fratessija. Ne samo da igra jer Inter nema boljeg, nego u Interovoj igri donosi dimenziju više. Došao je i Zielinski od kojeg se očekivalo da preuzme Mikijevu ulogu, međutim nije bio ni blizu za takvo nešto. Ne zbog toga što je Zielinski bio loš, nego što je Miki bio fenomenalan cijelu sezonu. Pored toga što kreira jako puno šansi i otvara prostor Di Marcu, fenomenalan je i u defanzivi. PO meni je ovo 50-50 duel, gdje će presudnu ulogu imati izostanci s obje strane.ledar je napisao/la: ↑03 apr 2025, 12:28Inter je sigurno jači i iskusniji protivnik od Kusena, ali nije neprelazan. Desna strana im je slabiji dio momčadi otkako nema Dumfriesa i tu se krpaju sa 35-godišnjim Darmianom koji nije bio neka klasa ni kad je bio puno mlađi. Armenac je pak rulao kad je bio mlađi (u Dortmundu), ali ovdje sa 36 kuki on igra jer nemaju boljeg (tu je negdje sa Fratessijem). Općenito imaju dosta oldtajmera u garaži, od Sommera i Acerbija do Mkhtyjana i Arnautovića.
Pa dobro, bolji je, ali baš za klasu nije, kamoli dvije. Gledao sam Inter u dvije utakmice sa gradskim rivalom i protiv Leipziga i Kusena i moram priznati da Mhkh nisam ni vidio (dobro, protiv Kusena nije ni igrao). Vjerojatno je bolji kad ima više prostora i nije pod presingom, ali protiv Milana je bio odsječen u obje utakmice, a sa bayom ga čeka totalni presing i mogao bi bit jedna od najslabijih karika.
Peretz zimus odbio posudbu, dok sada želi da ide i da raskine ugovor. Vidi da nema vajde i hoće čovjek da brani. Naši žele da imaju pravo povratka.
Mislim da ćifte ima potencijal i da će se pokazati negdje drugo.
VK izveo 6 omladinaca iz kampusa da trenira sa prvom ekipom. Svi odreda defanzivci
Iako vrate Aznaua, plan je dovođenje lijevog beka, jer se povratak Dejvisa može odužiti.
Sane je još na klackalici, ako nastavi sa dobrim partijama i pokaže neku konstantu uz evt. uspjeh ekipe, možda i dobije novi ugovor.
Isto važi i za Goretzku, mada on ima još jednu godinu ugovora.
Od bekova spominje se Brazilac Henriqe iz OM. Borusija i Inter su isto zainteresovani.
Ponovo se Son spominje, mada je zimus produžio na još jednu godinu. Ali i to samo ako Sane ode. Tel se ne može sastaviti kod Spursa, vjerovatno će ljudi odustati i piši propalo.
Mislim da ćifte ima potencijal i da će se pokazati negdje drugo.
VK izveo 6 omladinaca iz kampusa da trenira sa prvom ekipom. Svi odreda defanzivci

Iako vrate Aznaua, plan je dovođenje lijevog beka, jer se povratak Dejvisa može odužiti.
Sane je još na klackalici, ako nastavi sa dobrim partijama i pokaže neku konstantu uz evt. uspjeh ekipe, možda i dobije novi ugovor.
Isto važi i za Goretzku, mada on ima još jednu godinu ugovora.
Od bekova spominje se Brazilac Henriqe iz OM. Borusija i Inter su isto zainteresovani.
Ponovo se Son spominje, mada je zimus produžio na još jednu godinu. Ali i to samo ako Sane ode. Tel se ne može sastaviti kod Spursa, vjerovatno će ljudi odustati i piši propalo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Sve su prilike da će Sane produžiti, spominje se 3-godišnji ugovor sa platom 10mil€ baza plus potencijalni bonusi, to su dobri uslovi za njegov vjerovatno posljednji "veliki" ugovor u karijeri. Veće pare i vjerovatno izdašniji handgeld bi dobio negdje drugo. Odlaskom Comana, da se još riješimo Gnabrya bilo kako, Mullerovim adio ostalo bi se na Olise, Musiala, Sane. Prostor za Wirtza se stvara, odluku će sam donijeti u ovom mjesecu.
O Telu će se vidjeti na ljeto, prvenstveno Tottaćeva odluka, koja zasad ne ide u pravcu koji bi nama odgovarao. Opet mislim da se bez obzira na to može uzeti fina svota novca za njega, ima zainteresovanih.
O Telu će se vidjeti na ljeto, prvenstveno Tottaćeva odluka, koja zasad ne ide u pravcu koji bi nama odgovarao. Opet mislim da se bez obzira na to može uzeti fina svota novca za njega, ima zainteresovanih.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Protiv Intera su šanse rekao bih 55/45 u našu korist, prije svega zato što prvu igramo kući. Iako bi to trebao biti hendikep nekako mi se u zadnje vrijeme to činilo kao prednost. Nadati se utakmici kao protiv Levera kad smo imali povoljan rezultat u toj prvoj utakmici pa je revanš izgledao rutinski.
Nego, večeras bi moglo biti gutavo, mogao mi Augsburg agresivno navaliti, a naši pod ručnom odigrati kako se ne bi još tko ozlijedio, ne bi se iznenadio da se okliznu. Baš možemo da žalimo za onim prosutim bodovima protiv Bochuma i Berlina.
Još kad vidim da se klupa krpa nekom dječurlijom, a ulazi se u najbitniji dio sezone, flashback nekoliko zadnjih godina.
Nego, večeras bi moglo biti gutavo, mogao mi Augsburg agresivno navaliti, a naši pod ručnom odigrati kako se ne bi još tko ozlijedio, ne bi se iznenadio da se okliznu. Baš možemo da žalimo za onim prosutim bodovima protiv Bochuma i Berlina.
Još kad vidim da se klupa krpa nekom dječurlijom, a ulazi se u najbitniji dio sezone, flashback nekoliko zadnjih godina.
Biće gutavo sa komšijama. Ne moraju oni navaliti, ali zato čuvaju svoj gol najbolje u Evropi u 2025.
12 utakmica BL, samo 4 primljena gola.
Primili su još jedan u kupu protiv VfBa kada su ispali.
CF Karl na klupi, možda dobije koju minutu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ima li neko kvalitetan link?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Olise i Laimer kao Robben i Lahm u svoj vakat 

-
- Kontakt:
Laimer je vjerovatno najneinteligentniji igrač u čitavom sastavu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zajebancija dilahe, a evo i zasto.
Ne znam kako mi ne zabijemo nikav ovakav go, a imam osjecaj da cesto primamo na duge lopte golove.
Ne znam kako mi ne zabijemo nikav ovakav go, a imam osjecaj da cesto primamo na duge lopte golove.
A izgleda da i Palinja nece biti novi Havi Martinez
-
- Kontakt:
Ajmo Harry, uvali ovo
I am not yet born; O hear me.
Žalosno je gledati da poslije odlaska Lahma nemamo poštenog desnog beka.Dolaze prosječni igrači pa onda krpimo to mjesto Kimmichom ili u ovom slučaju Laimerom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.