asylum je napisao/la:Popio sam gutljaj eksencije
prep'o sam se da cu umrijeti ali jos nema rezultata
jesi prživo ,osjetiš li organe ,ma ne boj se neće ti ništa biti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
asylum je napisao/la:Popio sam gutljaj eksencije
de si legendo jel ima sta novo jel pala kladja....legenda reala je napisao/la:asylum je napisao/la:Popio sam gutljaj eksencije
jesi prživo ,osjetiš li organe ,ma ne boj se neće ti ništa biti![]()
![]()
alfarouqaminu je napisao/la:de si legendo jel ima sta novo jel pala kladja....legenda reala je napisao/la:asylum je napisao/la:Popio sam gutljaj eksencije
![]()
muXmania je napisao/la:slab je alfa haxa, ne vjerujem da igra...
kad naucite javite se,slabi ste...legenda reala je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:de si legendo jel ima sta novo jel pala kladja....legenda reala je napisao/la:
![]()
ma jok ,neš dobiti da si bog ,nego haj ti meni šta razradi za sutra pa da uplatim![]()
![]()
![]()
![]()
igraš li haxa
vala smo se ispričali samo tako. Gdje nam nestade Monolog večeras, nigdje ga, da se nije šta naljutio ?legenda reala je napisao/la:muXmania je napisao/la:slab je alfa haxa, ne vjerujem da igra...
pa jedino ja i alfa to svatamo ko igru ,mi se ne trudimo (inače bi sve razvalili da hoćemo![]()
)
a jesmo se mi večeras izigrali ili ispričali šta od to dvoje![]()
muXmania je napisao/la:vala smo se ispričali samo tako. Gdje nam nestade Monolog večeras, nigdje ga, da se nije šta naljutio ?legenda reala je napisao/la:muXmania je napisao/la:slab je alfa haxa, ne vjerujem da igra...
pa jedino ja i alfa to svatamo ko igru ,mi se ne trudimo (inače bi sve razvalili da hoćemo![]()
)
a jesmo se mi večeras izigrali ili ispričali šta od to dvoje![]()
salje vam banmuXmania je napisao/la:stvarno sam se zabrino, nešto je na brzibu otišo, kasnije ga nigdje, piso sam mu poruku ne odgovara, šta li radi naš prika?
Momci ubise sakamaPonos Torina je napisao/la:evo za ljubitelje Hip Hop/Rap muzike http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /110218016
[youtube][/youtube]
VidjecemoPonos Torina je napisao/la:Dobri su mislim da ce imati dobar nastup
Trenutno korisnika/ca: tiketoke, TylerBurey i 5 gostiju.