Opasno,opasno,mušica mu uleti u oko,dobro je prošo.Donnie Darko je napisao/la:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- roy_makaay
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- slani grad
- Kontakt:
pa da znas da si donekle u pravu..ovi ih tako demoliraju zadnjih par godina sto kuci sto na strani tako da ne vjerujem da ce kvota kladionica za srijedu prec vise od 1.05ALLSTAR23 je napisao/la:Sve ok... ali utakmica Real i Barcelona vise nije nikakav derbi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Jadno iako ne postoji riječ kojom se može ovo opisat 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ha? Arsenal i Manchester dva najveca kluba na svijetu?HeavensWonder je napisao/la:Ne govori covjek o tome i razumijem ga... Nekad je utakmica Barce i Reala bila ravna finalu SP, a danas je vise patnja gledat ono natezanje. Jedva cekam sad Arsenal - Man Utd da vidimo jel i kod engleza tako ?
Mozda i dva najveca kluba na svijetu, rivalstvo koje se ne moze izmjeriti, je preptostavka za dobru FUDBALSKU predstavu, a ne dramsku ili UFC...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Mourinho, slušaj me 'vako:
1.Idi kući
2.Uključi playstation
3.Uključi PES 12
4. Idi u opcije
5. Pojačaj karakteristike igrača Reala na 100
6. Stavi begginer
IMAŠ REMI 100%!
hahahhahhahahhah jesi lud
Čelik volim ja. Srce je k'o Zenica. Sanjam sretno Bilino.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Adriano,
Nisi ga razumio, vjerujem. Ja kako god okrenem, ovo 2 najveća kluba se upravo odnosilo na Barcu i Real.
Nisi ga razumio, vjerujem. Ja kako god okrenem, ovo 2 najveća kluba se upravo odnosilo na Barcu i Real.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
karameldar
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Još si i boldirao "možda"adriano_leite je napisao/la:Ha? Arsenal i Manchester dva najveca kluba na svijetu?HeavensWonder je napisao/la:Ne govori covjek o tome i razumijem ga... Nekad je utakmica Barce i Reala bila ravna finalu SP, a danas je vise patnja gledat ono natezanje. Jedva cekam sad Arsenal - Man Utd da vidimo jel i kod engleza tako ?
Mozda i dva najveca kluba na svijetu, rivalstvo koje se ne moze izmjeriti, je preptostavka za dobru FUDBALSKU predstavu, a ne dramsku ili UFC...![]()
![]()
![]()
![]()
-
Madridista_23
- Kontakt:
svaka čast Barceloni
simpatizer sam Reala od davne '98 godine, al ovo što nam Barca radi zadnjih godina je smiješno
treba biti realan pa reći da su bolji, u svakom pogledu.
pa samo to što su uveli onog malog Cuencu, u ovakvoj tekmi dovoljno govori, jest da su imali rezultat, ali ipak..
a što se tiče naših krkana, nadam se da će savez suspendovati Pepea zbog gaženja Messija i zbog simuliranja, Carvalja također zbog udaranja Messija, i Concentraa, također zbog udaranja istog.
pa nema smisla, stvaraju lošu sliku o klubu, totalno...
a što se rezultata tiče, ovo je gotovo, teško da možemo u revanšu dobiti Barcu 2-0 ili 3-1 ili više
tako da..
ostaje nada da cemo sve "male" ekipe pobijediti, izgubiti od Barce i na kraju završiti ispred njih
simpatizer sam Reala od davne '98 godine, al ovo što nam Barca radi zadnjih godina je smiješno
treba biti realan pa reći da su bolji, u svakom pogledu.
pa samo to što su uveli onog malog Cuencu, u ovakvoj tekmi dovoljno govori, jest da su imali rezultat, ali ipak..
a što se tiče naših krkana, nadam se da će savez suspendovati Pepea zbog gaženja Messija i zbog simuliranja, Carvalja također zbog udaranja Messija, i Concentraa, također zbog udaranja istog.
pa nema smisla, stvaraju lošu sliku o klubu, totalno...
a što se rezultata tiče, ovo je gotovo, teško da možemo u revanšu dobiti Barcu 2-0 ili 3-1 ili više
tako da..
ostaje nada da cemo sve "male" ekipe pobijediti, izgubiti od Barce i na kraju završiti ispred njih
Ti si onaj što je nešto predosjećao?nanek je napisao/la:I NAKON PORAZA LJUBAV JE PORASLA
Tebi se samo sralo, nisi ti ništa predosjeć'onanek je napisao/la:OVO CE BITI DOBRA NOC PREDOSJECAM![]()
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To kralju,care ! Kad prije stize za stadionananek je napisao/la:I NAKON PORAZA LJUBAV JE PORASLA
E moji simpatizeri sta Barsa radi vasem simpatizerskom klubu ovo je sramota, a navijaci na stadionu su posebna prica
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik volim ja. Srce je k'o Zenica. Sanjam sretno Bilino.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Da i obojim ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Još si i boldirao "možda"adriano_leite je napisao/la:Ha? Arsenal i Manchester dva najveca kluba na svijetu?HeavensWonder je napisao/la:Ne govori covjek o tome i razumijem ga... Nekad je utakmica Barce i Reala bila ravna finalu SP, a danas je vise patnja gledat ono natezanje. Jedva cekam sad Arsenal - Man Utd da vidimo jel i kod engleza tako ?
Mozda i dva najveca kluba na svijetu, rivalstvo koje se ne moze izmjeriti, je preptostavka za dobru FUDBALSKU predstavu, a ne dramsku ili UFC...![]()
![]()
![]()
![]()
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Misllim da je ovo posljednja sezona Murinja u Realu, covjek je apsolutno nemocan.
Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola.
Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- adriano_leite
- Kontakt:
Ali znaci odnosilo se na Arsenal i ManU kao mozda dva najveca kluba na svijetu?HeavensWonder je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Ha? Arsenal i Manchester dva najveca kluba na svijetu?HeavensWonder je napisao/la:Ne govori covjek o tome i razumijem ga... Nekad je utakmica Barce i Reala bila ravna finalu SP, a danas je vise patnja gledat ono natezanje. Jedva cekam sad Arsenal - Man Utd da vidimo jel i kod engleza tako ?
![]()
![]()
![]()
Da i obojim ?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
poraz ne boli toliko,ali sramotno ponasanje na terenu................ 
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Altintop je jedini odigrao na nivou, koliko toliko je cuvao Iniestu. CR takodjer. Ostali katastrofa. Ja sam rekao da su favoriti i ako ih dobijemo bice iznenadjenje tako da se ovo ocekivalo i nisam razocaran kao prije
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
jbg
i da ste ga osvojili opet bi vam ispao
P.S Casillas najbolji golman svih vremena!!!
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.