PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dugo je bila zakljucana
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
elamalakia je napisao/la:Dugo je bila zakljucana
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pregledam jednu epizodu House of Cards, vratim se...

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kakav naboj na temi.
[youtube][/youtube]
Nije valjda Krleza ban dobio?
[youtube][/youtube]
Nije valjda Krleza ban dobio?
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 26 apr 2016, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Momci, hajmo malo o divovima, kozama, prosjacima..Ne tjerajte covjeka da nam zakljuca najbolju temu..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Vrati se Krleža sve ti je oprošteno 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Uradi nesto, slazem se ovo prelazi graniceRinuka je napisao/la:Momci, hajmo malo o divovima, kozama, prosjacima..Ne tjerajte covjeka da nam zakljuca najbolju temu..
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Velikani su u pravilu prvaci lige i kupa 30+ puta.. To je bila Zvezda i Partizan.Virtu4l je napisao/la:Primao ih je Real od trećeligaša.tuzlak1987 je napisao/la:Pusti pricu o velikanu, gdje u Evropi to jos ima da velikan od Slobode u kupu primi 5 golova?
Nas iz Sarajeva predstavljaju kao neku instant ekipu, a tu smo decenijama. Sve je to zbog slabog informisanja jer Zeljo i Sarajevo se ovdje nikad nisu dobro provodili..
Vi ste uzeli trofeja u BiH i svaka vam cast ali mi vam mozemo uvijek ravnopravno parirati kada se dobro radi jer smo jedna od 5 ekipa iz BiH koje su uvijek tu kroz historiju..sto se vidi i na medjusobnim utakmicama kada kod nas rade dobronamjerni ljudi.
Vi ste za nas ono što su Valencia i Sevilla recimo za Real i Barcelonu, neugodni al' daleko od našeg nivoa u svakom pogledu.tuzlak1987 je napisao/la:Velikani su u pravilu prvaci lige i kupa 30+ puta.. To je bila Zvezda i Partizan.Virtu4l je napisao/la:Primao ih je Real od trećeligaša.tuzlak1987 je napisao/la:Pusti pricu o velikanu, gdje u Evropi to jos ima da velikan od Slobode u kupu primi 5 golova?
Nas iz Sarajeva predstavljaju kao neku instant ekipu, a tu smo decenijama. Sve je to zbog slabog informisanja jer Zeljo i Sarajevo se ovdje nikad nisu dobro provodili..
Vi ste uzeli trofeja u BiH i svaka vam cast ali mi vam mozemo uvijek ravnopravno parirati kada se dobro radi jer smo jedna od 5 ekipa iz BiH koje su uvijek tu kroz historiju..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Naravno da možete. Zdrava i jaka konkurencije uvijek one druge tjera da budu još bolji. Tako se podiže kvalitet lige i fudbala uopšte.tuzlak1987 je napisao/la:Vi ste uzeli trofeja u BiH i svaka vam cast ali mi vam mozemo uvijek ravnopravno parirati kada se dobro radi jer smo jedna od 5 ekipa iz BiH koje su uvijek tu kroz historiju..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dok bi neki voljeli da samo 4 kluba mogu dobiti licencu za evropu.Virtu4l je napisao/la:Naravno da možete. Zdrava i jaka konkurencije uvijek one druge tjera da budu još bolji. Tako se podiže kvalitet lige i fudbala uopšte.tuzlak1987 je napisao/la:Vi ste uzeli trofeja u BiH i svaka vam cast ali mi vam mozemo uvijek ravnopravno parirati kada se dobro radi jer smo jedna od 5 ekipa iz BiH koje su uvijek tu kroz historiju..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Vi ste velikani jedino u Parovima..Tu dominiratetuzlak1987 je napisao/la:Velikani su u pravilu prvaci lige i kupa 30+ puta.. To je bila Zvezda i Partizan.Virtu4l je napisao/la:Primao ih je Real od trećeligaša.tuzlak1987 je napisao/la:Pusti pricu o velikanu, gdje u Evropi to jos ima da velikan od Slobode u kupu primi 5 golova?
Vi ste uzeli trofeja u BiH i svaka vam cast ali mi vam mozemo uvijek ravnopravno parirati kada se dobro radi jer smo jedna od 5 ekipa iz BiH koje su uvijek tu kroz historiju..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- tuzlak1987
- Kontakt:
To poredjenje moze proci..tako nekako dodjemo, ko nabrijana ekipa iz poveceg grada koja moze skiniti skalpRaonffa je napisao/la:
Vi ste za nas ono što su Valencia i Sevilla recimo za Real i Barcelonu, neugodni al' daleko od našeg nivoa u svakom pogledu.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Meni to nema logike, pa Valencia i Sevilla imaju bar jedan pehar.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kakav dvoboj ba ? Ja i dalje nisam dobio odgovor na pitanje. Nikakva mrznja[/quote]tuzlak1987 je napisao/la:
Pa rekao sam ti ne znas nista o historiji Slobode, a pises.
Mi kad smo bili stabilan prvoligas u Jugoslaviji i zavrsili treci vi ste iz lige ispali ako cemo tako.. Mozemo se pohvaliti mnogim stvarima ali vi to ne vidite ocito..
Pusti pricu o velikanu, gdje u Evropi to jos ima da velikan od Slobode u kupu primi 5 golova?[/quote]
Kako cu da znam kada je nema ? To neki uspjeh biti stabilan prvoligas ? Kojim stvarima se to moze Sloboda pohvaliti ?? 10000 protiv Jedinstva, izbacivanje Zelje iz kupa ?
A prijateljska protiv Anzhija?Muerte je napisao/la:Kako cu da znam kada je nema ? To neki uspjeh biti stabilan prvoligas ? Kojim stvarima se to moze Sloboda pohvaliti ?? 10000 protiv Jedinstva, izbacivanje Zelje iz kupa ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koje su ovo prikaze?Rinuka je napisao/la:
Pa da, u svakoj ligi imaš takve ekipe i utakmice.tuzlak1987 je napisao/la:To poredjenje moze proci..tako nekako dodjemo, ko nabrijana ekipa iz poveceg grada koja moze skiniti skalpRaonffa je napisao/la:
Vi ste za nas ono što su Valencia i Sevilla recimo za Real i Barcelonu, neugodni al' daleko od našeg nivoa u svakom pogledu.
@Pipi
Ma dobro, uračunat ćemo im Rapan Kup iako to nije bilo uopšte knock out takmičenje u fazi kada su ga oni "osvojili" barem tako kaže google, uračunat ćemo im i Kup prvoligaša taj neki ala Capital One Cup u Engleskoj što bi oni rekli
@MuhamedTM ce ti to najbolje objasnitituzlak1987 je napisao/la:Koje su ovo prikaze?Rinuka je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.