FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljoooooooooo
Re: FK Željezničar
Vrijeme i jeste i iskreno se nadam da će nas upravo sutra pročepiti.
Bod nije za baciti, ali bez obzira na sve, ja se nadam da će nas Bog pogledati i da se vraćamo sa punim plijenom.

Bod nije za baciti, ali bez obzira na sve, ja se nadam da će nas Bog pogledati i da se vraćamo sa punim plijenom.
kako mislis sutra? Sutra je tek cetvrtak, a utakmica je u subotuzeljoooooooooo je napisao/la:Vrijeme i jeste i iskreno se nadam da će nas upravo sutra pročepiti.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Dobro nam dosli manijaci...vecina navijaca mladosti su navijaci zelje...nikada necemo zaboraviti kako je crvena legija ispracena sa aplauzom na grbavici...dodjite da se druzimo prije utakmice pored stadiona ...vidimo se i naravno neka mladost pobijedi...

- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Žao nam je, ali ne smijemo dopustiti da nam Zrinjski previše odmakne : )plavousrcu je napisao/la:Vrijeme je da i ovoj Mladosti neko nevinost uzme. Ruzno tabelu pogledati, jedini oni nevini. Blagojevic se vraca ako nas Salko yutu ne iznenadi.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga. 
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
						Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- zeljoooooooooo
Ma puko druže, halali. Danas vazdan govorim sutra tekma, sutra tekma...TMovac je napisao/la:kako mislis sutra? Sutra je tek cetvrtak, a utakmica je u subotuzeljoooooooooo je napisao/la:Vrijeme i jeste i iskreno se nadam da će nas upravo sutra pročepiti.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj mi te malodusnosti. Nije bod los, jako los je bod. Nama trebaju konacno tri boda sa strane, a za samopozdanje je najbolje dobiti neporazenu ekipu.zeljoooooooooo je napisao/la:Vrijeme i jeste i iskreno se nadam da će nas upravo sutra pročepiti.
- zeljoooooooooo
Nema to veze sa malodušnošću, već sa realnošću.
Poraz bi nas opet vratio korak unazad, a sve ostalo nam je dobra priprema pred Metallege,
gdje bi smo sa pobjedom protiv Jajčana, sigurno povratili potrebno samopouzdanje pred derbi.
Hajde ti meni navedi jedan razlog zašto bi bilo prije za očekivati da dobijemo u gostima ekipu
koja ima i glavu i rep, koja nema poraza od početka?
Ako smo mi stvarno već prebrodili krizu i imamo svemirsku igru, svaka čast, ali ja mislim da nismo...stoga, samo izbjeći poraz.

Poraz bi nas opet vratio korak unazad, a sve ostalo nam je dobra priprema pred Metallege,
gdje bi smo sa pobjedom protiv Jajčana, sigurno povratili potrebno samopouzdanje pred derbi.
Hajde ti meni navedi jedan razlog zašto bi bilo prije za očekivati da dobijemo u gostima ekipu
koja ima i glavu i rep, koja nema poraza od početka?
Ako smo mi stvarno već prebrodili krizu i imamo svemirsku igru, svaka čast, ali ja mislim da nismo...stoga, samo izbjeći poraz.
- MocMahale444
Uz duzno postovanje prema Mladosti bod bi bio srednja zalost, ako budemo razmisljali bod nije loš, onda necemo ni bod uzeti.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... a-2/22071/
jel moze sad meni neko upucen objasnit otkud da je kapacitet samo 4500 kad bi istok trebao biti po nekoj logici i veci od sjevera jer je uz ovu duzu stranu terena a kapacitet mu haman pa manji od sjevera 

nije da sam ja nesto nezadovoljan da je ono i ovo al mi samo nije jasno

jel moze sad meni neko upucen objasnit otkud da je kapacitet samo 4500 kad bi istok trebao biti po nekoj logici i veci od sjevera jer je uz ovu duzu stranu terena a kapacitet mu haman pa manji od sjevera

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Ozbiljno? Za 20 dana je trebao biti do pola napravljen? Je li ti i to šef stručnjak rekaoTikTak je napisao/la:Do sad je istok trebao biti do pola napravljen

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Zato sto je sjever uzeo istoka i zapada, a i tako ce nekad jug.jasan je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... a-2/22071/
Dogovor sa SD je postignut prije dvadesetak dana, ti kažeš da je pola istoka trebalo biti završeno? Izgleda da imamo još jednu u nizu najglupljih izjava na forumu.

Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
Problemi sa SD su ponistili sve prethodno, sad vise nema prepreka i sve ce ici rutinski, od papira do gradnje.

Voli te tvoje Sarajevo.
						Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Normalno ti je objasnio, ne znam čemu takav nastup.TikTak je napisao/la:Crnogorac bukvalac u akciji. Nemam volje s tobom se natezati, kad pogledas utakmicu na Grbavici bices relevantan sagovornik. Ovako si samo mali kompleksas koji je neshvacen u svojoj zajednici pa onda ovdje pokusavas biti shvacen. Ne ide ti.
Nije mi jasno zasto nije moguce moderatore staviti u popularnu kategoriju " gnjavatori-ce". 
Neki od njih su kao stvoreni za tu kategoriju.
Covjek dodje nesto pametno procitati i informisati se, a vidis samo prepucavanja ovih "negativnih" i ovih "pozitivnih".
Mislim, u redu je iznijeti svoje misljenje, ali neprestano ubjedjivati drugog da nije u pravu i pokusavati mu promijeniti misljenje bas i nije.
Ja recimo nisam iz SA, i na tekmu dodjem u tri mjeseca. Jel' mi to znaci oduzima pravo da ovdje pisem ili komentarisem nesto?
S druge strane, clan sam i ja i sin, on igra u Zelji, placa clanarinu i kupuje opremu, ali ****, nismo stalno na tekmama i zato bolje da ne pisemo?
Smijesni ste, manite se podjela na Sarajlije i ostale, svi ovdje volimo Zelju.

Covjek dodje nesto pametno procitati i informisati se, a vidis samo prepucavanja ovih "negativnih" i ovih "pozitivnih".
Mislim, u redu je iznijeti svoje misljenje, ali neprestano ubjedjivati drugog da nije u pravu i pokusavati mu promijeniti misljenje bas i nije.
Ja recimo nisam iz SA, i na tekmu dodjem u tri mjeseca. Jel' mi to znaci oduzima pravo da ovdje pisem ili komentarisem nesto?
S druge strane, clan sam i ja i sin, on igra u Zelji, placa clanarinu i kupuje opremu, ali ****, nismo stalno na tekmama i zato bolje da ne pisemo?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Tako je majstore, ali nekima se ne može ojasniti. Željo je porodica, i nikada se nismo djelili na ove i one...sarajlije i ostale...međutim ima interesa ovdje mnogo, i onda su na sve spremni...pa i da plate sudije da šilje protiv Želje na Grbavici...na žalost..

haveru na pogresnom mjestu trazis informacije, ovdje mozes samo lazi procitati od placenika i to je to. veze to nema s realnoscu, zato se ne moze normalno pisati, jer vecina raje na forumima ne ide na utakmice a serviraju im se lazi, zasto boga pitaj. levat koji najvise pametuje i kao sve zna je crnogorac a lik blage nema ni o cemu ako ne pokupi lazi po forumima nece imati pojma, s takvim se ovdje natezu oni sto idu na utakmice i znaju nesto nazalost.ackeey je napisao/la:Nije mi jasno zasto nije moguce moderatore staviti u popularnu kategoriju " gnjavatori-ce".
- 
				za_zivot_cijeli
- Kontakt:
bitno se kretati prema cilju. jednom cemo i proci kroz njega.TikTak je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/ Nisam ja ovo pisao, a nisi ni ti. U sustini nije ni bitno, kasnimo dobro, ali krenulo se s mrtve tacke. Vidis i sam da jos uvijek nismo ni papire zavrsili i da prije pocetka naredne sezone ne treba ocekivati tribinu.
ne valja stajati i tapkati u mjestu.
i proljece je totalno OK.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
						Željezničar za život cijeli!
- plavousrcu
- Kontakt:
Daj Boze da se tribina krene graditi prije nego nekog prodamo ili se Dzeko proda.za_zivot_cijeli je napisao/la:bitno se kretati prema cilju. jednom cemo i proci kroz njega.TikTak je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/pocetak-izgradn ... ica/19225/ Nisam ja ovo pisao, a nisi ni ti. U sustini nije ni bitno, kasnimo dobro, ali krenulo se s mrtve tacke. Vidis i sam da jos uvijek nismo ni papire zavrsili i da prije pocetka naredne sezone ne treba ocekivati tribinu.
ne valja stajati i tapkati u mjestu.
i proljece je totalno OK.
- zeljoooooooooo
Ne bih letio pred rudu. Ipak je ovo prvostepena presuda, a sud u Lozani je ipak mjerodavniji, pa vidjet ćemo.
Ako zaista nije prekršio ugovor, želim mu da naplati svaku marku.

Ako zaista nije prekršio ugovor, želim mu da naplati svaku marku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.