FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 17 sep 2016, 17:29

carsijaba je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:
Pravilno nedosudjen penal. Sramota mu je dovoljna kazna.

Samo da ga neprimimo do kraja. I bod je uspjeh.

na 2:05 penal sviran!
Pogresno sviran.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 17:30

zeljoooooooooo je napisao/la:Nisi ti to najbolje razumio druže.

Ruka metar izned glave, tu joj mjesto nije i tačno se zna koja je sankcija za to.
Da smatra se kao namjerno igranje rukom ako se blokira protivnikov sut.

A ako igrac izbija iz svog kaznenog prostora loptu i sebe nabije u ruku, to je nenamjerno igranje rukom ( kao i nabijanje ruke ako je uz tijelo igraca)
U ovom slučaju ruka nije u prirodnom položaju (metar izned glave),
i nije bitna ni namjera, ni napucavanje, ni nešto treće. Penal k'o suza.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 17:33

plavousrcu je napisao/la:Hajde sta nam postavljate ove klipove. Kriv nam sudija sto meda ne mozemo. Moga je i nije svirati penal. Sad cemo raspredati o tome, a mi 12 bodova imamo u devet kola. Bili smo nesto bolji, ne dovoljno za pobjedu.
Donekle si upravu. Mada, sa tim penalom bismo pobijedili i bilo bi nam slađe.

Ovako nismo, i izvolite sada manekeni 7 bodova iz naredne 3 tekme ili nema plate.

Vrlo jednostavno, pa da vidiš kako se grize.

Pa ja bih pojeo loptu da sam na terenu samo da je uguram u go.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 17 sep 2016, 17:39

izgleda da se nama smijesi liga za opstanak... tuzno jebote

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 sep 2016, 17:42

handles the ball deliberately (except for the goalkeeper) ovo ti je direkt od Fife, pa ti sad nastavi. Ja sam zavrsio.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 17:44

Urbinato je napisao/la:izgleda da se nama smijesi liga za opstanak... tuzno jebote
2 boda nas dijele od Evrope, a on priča o ligi za opstanak, mati mila.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 17:47

:thumbup:
samoposmatram je napisao/la:handles the ball deliberately (except for the goalkeeper) ovo ti je direkt od Fife, pa ti sad nastavi. Ja sam zavrsio.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 17:52

Zali Boze para koje potrosismo u ovu ekipu. Tri puta jeftina ekipa sa Kokotom i domacim trenerom je bila bolja od ove. **** ti zivot mi zadovoljni s bodom u Doboju lod Kaknja. Na sta spadosmo, nevjerovatno.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 sep 2016, 17:59

plavousrcu je napisao/la:Zali Boze para koje potrosismo u ovu ekipu. Tri puta jeftina ekipa sa Kokotom i domacim trenerom je bila bolja od ove. **** ti zivot mi zadovoljni s bodom u Doboju lod Kaknja. Na sta spadosmo, nevjerovatno.
Spadosmo na sarajliju koji ne vidi dalje od Ilijasa. Mladost ti je jedina nesavladana ekipa. Malo postovanja seljacino.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 18:03

plavousrcu je napisao/la:Zali Boze para koje potrosismo u ovu ekipu. Tri puta jeftina ekipa sa Kokotom i domacim trenerom je bila bolja od ove. **** ti zivot mi zadovoljni s bodom u Doboju lod Kaknja. Na sta spadosmo, nevjerovatno.
Spadosmo na sarajliju koji ne vidi dalje od Ilijasa. Mladost ti je jedina nesavladana ekipa. Malo postovanja seljacino.
Tako s ukucanima komuniciraj. Kakve veze ima sto su neporazeni. Oni su Mladost, a mi smo Zeljo. Nas budzet je pet puta veci, nasa dva cetiri igraca kostaju ko njihova ekipa i strucni stab.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 sep 2016, 18:08

plavousrcu je napisao/la:
Tako s ukucanima komuniciraj. Kakve veze ima sto su neporazeni. Oni su Mladost, a mi smo Zeljo. Nas budzet je pet puta veci, nasa dva cetiri igraca kostaju ko njihova ekipa i strucni stab.
Izvini brate, vidim ti u pravu diskusiju okrenu. Ja mislio ti spamujes, pa da se i ja na to zakacim. :D

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 17 sep 2016, 18:20

Svaka čast Manijacima, navijanje perfektno.
Utakmica tvrda bez šanse na obje strane.
Sretan vam rođendan, a idući u Evropi da proslavite.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 18:20

rekoh vam ako uzmemo bod udarajte se nogom u guzicu, levati jedni. ova ekipa ne bi mogla u federalnoj ligi biti prva na celu sa grande el misketom, uhljupi jedni

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 18:27

FKMLADOSTDK je napisao/la:Svaka čast Manijacima, navijanje perfektno.
Utakmica tvrda bez šanse na obje strane.
Sretan vam rođendan, a idući u Evropi da proslavite.
Hvala na cestitkama, ali nije nama ni do cega trenutno.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 sep 2016, 18:27

HausMan je napisao/la:rekoh vam ako uzmemo bod udarajte se nogom u guzicu, levati jedni. ova ekipa ne bi mogla u federalnoj ligi biti prva na celu sa grande el misketom, uhljupi jedni
Zadnji trzaji...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 17 sep 2016, 18:30

Istu tu ekipu sa kokotom je ova mladost klepila prosle godine...

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 18:36

SarajlijaTM je napisao/la:
Istu tu ekipu sa kokotom je ova mladost klepila prosle godine...
Ovo neka nova fora za pravdanje javasluka u klubu. Ista ta ekipa tri puta jeftinija s Kokotom je izgubila titulu radi pitarke kuhinje. Ovo je najgori, a najskuplji Zeljo u zadnjih sedam godina. Mozes li sta zakljuciti? Nama treba serija pobjeda ako hocemo u Ligu za prvaka, kako i na koji nacin doci do toga. Kupiti, prevariti, podmititi, potuci se na terenu. Bilo kako.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 17 sep 2016, 18:45

Kakva serija druže, mi smo sa pobjedom protiv Metallegea kući naredne sedmice u ligi za prvaka.

Ne treba nam to biti cilj, već kako unaprijediti igru, koja očigledno mora biti mnogo bolja. Jer realno, niko zdravog razuma ne može sumnjati u to da ćemo igrati ligu za prvaka, ali po meni to nije dovoljno.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 sep 2016, 19:01

Napredujemo, ofarbali smo reflektor, obavijestili javnost da jos nemamo sve papire za istok i da ne znamo kad cemo ih imat, a od titule sigurne prije tri mjeseca, onda Evrope prije mjesec sad je cilj Liga za prvaka. Pogubljeni rukovodioci, pogubljeni navijaci rukovodioca i pogubljeni igraci. Sreca je samo sto je liga uzasna i sto i ovakvi mozemo nadam se do par pobjeda u nizu.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 sep 2016, 19:03

slavko nema pojma o zivotu kao svi otjerani do sad. napravio izmjene moj rahmetli dedo bi bolje. treba realno gledati da smo mi jedna kari. na od ekipe. ne mogu dva pasa napraviti za 90min. bitno je srati po kosoricu i bekricu. ugljesa igrac hahahaahahahahahahahahahahahah

ofarbali jedan reflektor sutra ce drugi sigurno uhljupi

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 39 gostiju.