HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
To ti je kad ti je najskuplji igrac na tribinama i zeli ici iz kluba i za svoje greske i raspadanje u karijeri krivi klub, a ne sebe.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pa dobro realno klub mu nije niti dao sansu da igra ne znam sto se radi na treningu i koji su ga klinac dovodili zar je bas tako u losoj formi da ne moze se rotirati sa Perom.
Nama treba jedan kvalitetan vezni u paru sa Eninom i novi trener.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Slatka i veoma vazna pobjeda za gornji dio tablice gdje i pripadamo nadamo se da vec protiv Sirokog nece zasrati ali poznavajuci ovu momcad sve je moguce

Cestitke i gostima na otvorenoj igri ali ovaj put nema proslave i vatrometa dokaz koliko je navijacima Zrinjskog i nebitan ovaj derbi jer cekamo jos taj euro iskorak.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
grozna utakmica i jos gora "taktika", ovako nismo strijepili ni od koga u europi.
ne mogu skontat sta njima prepustili posjed a mi cemo kao nesto iskontrirat, uzas. hvala bratu nemanji.
ne mogu skontat sta njima prepustili posjed a mi cemo kao nesto iskontrirat, uzas. hvala bratu nemanji.
Nikad gora igra kao u prvome poluvremenu.
Derbi je, dolazi ti po imenima slabija ekipa na tvoj teren,
a ti se povuces u misiju rupu i samo ispucavas lopte.
Da nije bilo Zeljkovica i Nemanje, Zizovic bi danas bio bivsi...
Derbi je, dolazi ti po imenima slabija ekipa na tvoj teren,
a ti se povuces u misiju rupu i samo ispucavas lopte.
Da nije bilo Zeljkovica i Nemanje, Zizovic bi danas bio bivsi...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Igra definitivni nije dobra, ali mislim da nije trenutak za mjenjat trenera. Jer u ovom trenutku je previse zgusnut raspored, a i nema se koga dovest, plus ne gori nam pod nogama. Pogotovo jer Zizovicu uprava ne moze nametnut na brk ova dva poraza u Sarajevu. Ove dvi utakmice su kljucne, protivnici protiv kojih se mora pobjedit, a nisu nimalo lagan zalogaj. Po meni Bekic bi trebo uletit umjesto Stojkica, isto tako Ziza bi trebo dat priliku Arezini ili Basicu u sredini, mozda cak i Treboticu ako uspje dignut formu poslje korone, jer su Enin i Zloma postali previse tromi. Masicu isto dat vise minutaze, jer se vidi da grize u zadnje vrijeme.
-
- Kontakt:
Odlican potez sa Ticinovicem na lijevom krilu, da se mene pita ostavio bi ga na toj poziciji umjesto Todorovica a na poziciji lijevog bocnog imamo svakako Peru i Bekrica koki pruzaju odlicne partije, i Ibaneza kao trecu zamijenu (opravdano). Sto se tice Todorovica bio mi je drag momak, ali ga previse preserava sa svojim driblinzima i škrtoću, koji su vec odavno ,,provaljeni". Da nije toliko skrt i da se prije rijesava lopte mislim da bi se povecala i gol razlika Zrinje.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Protiv Sirokog odlicna prilika da se dodje na 4. poziciju i na - 2 od Borca koji je los kao i mi.. Ne mogu se oteti dojmu da normalan trener i skolovan bi sa ovom ekipom imao barem 7,8 bodova vise jer porazi protiv Olimpica, Veleza, Zelje i Borca bi vecina ozbiljnih strucnjaka izbjegla a x sa Radnikom kuci to samo Ziza moze. Da je strucnjak uzeo barem Olimpic i Radnik stanje bi izgledalo prihvatljivo ovako je i igra i stanje na tablici katastrofalno.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Jes nasa ekipa dobra, ali i ostatak lige je dosta kvalitetan. Mi se trebamo uozbiljit i vec kad smo ulozili u ekipu da se na zimu dodatno pojacamo i budemo jos jaci, ako nista da iduce sezone budemo od prvog kola prvenstva i Europe dobri, a ne da vec 5 godina zaredom prospemo 10 bodova za vrijeme europe i onda spasavaj, al nema Bake da te spasi svaki put...
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Zrinjskom je potrebna temeljita dehajdukizacija...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Napokon uvezane dvije pobjede u derbi utakmicama valjda su sad napunjeni samopouzdanjem i da se vise nece desavati utakmice kao protiv Olimpica i Radnika koje su nam uzele 5 bodova sto bi na kraju moglo biti presudno za stanje na tablici ovako titulu kao sto Ivankovic kaze mozemo samo sanjati .
Utakmica Sarajevo Zeljo pokazala da je nas bivsi trener trenutno pola ekipe Sarajeva jer kad su pali fizicki drugo poluvrijeme nije ih nigdje bilo na taktickom planu sto je jos veca steta za nas kadar ove godine da uz sebe nije imao nekog poput Marinovica .
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Nisam mogo gledat utakmicu, al sam vidio komentare kao 2 poklonjena gola Sirokog, da su ovdje stoperi pogrjesili i lose pratili igru jesu, ali definitivno dva odlicna gola, prije sve 2 dobre asistencije Corluke i Zlome. Jel iko od ovih mladih dobio priliku?Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 nov 2020, 22:41
Napokon uvezane dvije pobjede u derbi utakmicama valjda su sad napunjeni samopouzdanjem i da se vise nece desavati utakmice kao protiv Olimpica i Radnika koje su nam uzele 5 bodova sto bi na kraju moglo biti presudno za stanje na tablici ovako titulu kao sto Ivankovic kaze mozemo samo sanjati .
Utakmica Sarajevo Zeljo pokazala da je nas bivsi trener trenutno pola ekipe Sarajeva jer kad su pali fizicki drugo poluvrijeme nije ih nigdje bilo na taktickom planu sto je jos veca steta za nas kadar ove godine da uz sebe nije imao nekog poput Marinovica .
Ma Sarajevo je odlicno poslozeno, oni mogu samo zalit sto nisu odma na pocetku bili tako poslizeni i izborili Europu, u ovom trenutku ne vidim da Sarajevo moze napravit toliki broj kikseva da ih mozemo stici, ali svako moze upast u crnu seriju.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Evo malo pomalo vise nije - 13 sad je samo - 9 od prvog mjesta

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Danas fina i opustena utakmica, falilo je malo vise prilika, al ovo je BH liga pa je oprosteno. Ziza takticki odlicno odradio, od same formacije pa do postavke. Podebljo je sredinu sa 3 igraca gdje smo najbolji, a igro bez krila gdje smo pretanki pogotovo bez Fice. Cetri pobjede zaredom, cetri utakmice do zimske pauze, idemo napravit 8 u nizu!!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Napokon na mjestu koje vodi u europu Sarajevo je sad na +6 i utakmicu manje a Zeljeznicar koji nam je bjezao prije par kola 9 bodova sad je tu na samo + 2 posto imamo bolju ekipu od njih ocekujem za dva kola i da njih ostavimo iza sebe i onda na proljece ako Sarajevo se malo opusti da napadnemo titulu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Žižović leti van uskoro.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pozdrav, kako je Mašić odigrao? On nam je jedini u21 napadač, koji iole igra seniorski fudbal.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.