Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Iducih 6 tekmi ce nam definisat sezonu i mjesto u LP dogodine. Trebaju 4 pobjede min.
Everton, United, Villa u gostima i Celzi kuci u zadnjih 6.
Everton, United, Villa u gostima i Celzi kuci u zadnjih 6.
Novi kiks za Chelsea i Villu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Najjace sto i navijaci Reala sad imaju iste dileme kao mi nekad
ali njegove duge lopte ali kreacija s desne strane itd itd
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Wirtz kao Keita i Alcantara nekada 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sta bi wirtzu? Povreda na zagrijavanju?
Opet ni na šta ne ličimo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nottingham ima bolji pressing 
Sramota kako igramo. Dva pasa ne mogu odigrati a da ne izgube loptu
Mi bi bolje igrali bez trenera
10 suteva za 40 minuta. Niko loptu ne zna primiti a da se ne odbije 3 metra od njega.
Najjadnije poluvrijeme u ovoj sezoni.Nakon 8 dana utakmica , umjesto da si od ovih svježiji ljudi u četvrtak igrali ti ne možes opucati po golu.
Otkaz bih sam sebi dao nakon ovog poluvremena.
P.S. Alexis je toliko smeće ove sezone da se malo priča koliko je jadan i katastrofalan.
Otkaz bih sam sebi dao nakon ovog poluvremena.
P.S. Alexis je toliko smeće ove sezone da se malo priča koliko je jadan i katastrofalan.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Odmor za oci.Kako neko moze doc i ovo podrzavat nikad mi nece bit jasno.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nesto najgore ove sezone, a to puno govori.
Odbijam povjerovati da apsolutno ni jedan jedini fudbaler nije u stanju prihvatiti loptu i dodati pas.
Bukvalno ni jedan.
Odbijam povjerovati da apsolutno ni jedan jedini fudbaler nije u stanju prihvatiti loptu i dodati pas.
Bukvalno ni jedan.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mozda su I igraci odustali od Slota, nijedan il ne želi il ne može trčati
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne postoji drugo objasnjenje za ovakav manjak energije i zelje osim da sami igraci ne zele kolektivno da igrajuna svom nivou, drugog objasnjenja nema jer ovo je pretesko za gledati, broj izgubljenih duela i sve statistike negativne su na strani Liverpoola, koliki manjak trcanja i borbe za nicije lopte, nemogucnost da se spoje 3 pasa, jeda Forest ih je sveo na neki tim iz 3. lige bukvalno.
Pa dobro Forest nam tradicionalano ne odgovara. Fakat je bezobrazno od trenera trazit neki efikasan i lijep fudbal kad se igra protiv ovog protivnika.
Srce, čast i ponos!
Isto mislim. Nema šanse da su ovako loši bez neke namjere veće.SoloControTutti je napisao/la: ↑22 feb 2026, 16:01Ne postoji drugo objasnjenje za ovakav manjak energije i zelje osim da sami igraci ne zele kolektivno da igrajuna svom nivou, drugog objasnjenja nema jer ovo je pretesko za gledati, broj izgubljenih duela i sve statistike negativne su na strani Liverpoola, koliki manjak trcanja i borbe za nicije lopte, nemogucnost da se spoje 3 pasa, jeda Forest ih je sveo na neki tim iz 3. lige bukvalno.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Ma to svi vide osim nasih ublehasa koji ga podrzavaju
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.