La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Rijetki igrači se mogu prilagoditi Messiju što se napada tiče.
"We need to suffer. And we need to fight."
Vjerovatno je mislio da ce s Barcom lakse uzet LP trofej koji mu nedostaje u karijeri,meni tu vise Barca nije jasna.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Uzela ga je Barca samo zbog klauzule od 120 miliona. Da je ostala 200 u tom slučaju ne bi.
Jednostavno, nije se gledalo da li se uklapa u stil ili ne.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bolje i da istrpe Grizmana jos bar jednu sezonu, nego da dovode onu prevaru Lautara.
do večeras sam mislio da Messi nije dajver
Kakav penal je.bem ti hahahahhahahaha
-
- Kontakt:
Nakon ofsajda protiv Eibara gej zajednica se ima obraza javiti.
Tacno samo pogan covjek moze navijati za smece iz Madrida.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la: ↑16 jun 2020, 23:43Nakon ofsajda protiv Eibara gej zajednica se ima obraza javiti.
Daj ga smiri malo, opet ti se otrgo s lanca.
Mrsko mi citirati pa brisati @Rajaz
Ja vjerujem da imas odredjenu dozu mrznje prema Ramosu pa cu ja sagledati malo realnije.
9/10 trenera ce izabrati Ramosa za igraca ispred Piquea.
9/10 rivala ce reci da je Ramos najtezi defanzivac protiv kojeg su igrali.Uostalom imas izjave igraca Barcelone koje to potvrdjuju.
Ramos je srcani manijak.Igrac koji ima siguran sam daleko najveci procenat osvojeni duela na Svijetu,a i najvise duela generalno ima jer je stamen i skocan te je uvijek u blizini.
Ramos je igrac koji je najkompletniji defanzivac kojeg sam ja vidio.Strasan na lopti, rekao bi najbolji u historiji fudbala.Vrhunski u postavljanju i igri na otvorenom prostoru.Njegov individualni kvalitet je za klasu iznad Piqueovog i stoga nemam parametar da uguram Piquea u istu recenicu.
Da kiksa , kiksa.Kiksa svako ko se ne sakriva iza saigraca jer pokusava sprijeciti golove.Par golova u najbitnijim utakmicama nije mazanje ociju nego exta klasa.Ne znam vise koliko puta je isti bio spasioc Reala i koliko X je direktno golovima uticao na dizanje trofeja kao Key man.
Ja ga ne volim ali ga smatram igracem koji je postavio standarde kada je kompletnost jednog defanzivca u pitanju.
Sto se tice Modrica , ispricana prica.Decko je savrsen fudbaler u svakom smislu.Kao takav spada u kategoriju premium igraca koji su dirigovali jednim od najboljih veznih redova u zadnjoj dekadi.Gurati Buskeca koji je sjajan ali na tome se zavrsava.Modric je mercedes i igrac koji je sve na terenu.Neprirodna pozicija za njega ne postoji jer je all rounder , igrao DMF ,CMF ,AMF ili nesto drugo on je klasa.Takav igrac ima mjesta ispred Buskeca i u Buskecovoj kuci.
Ja vjerujem da imas odredjenu dozu mrznje prema Ramosu pa cu ja sagledati malo realnije.
9/10 trenera ce izabrati Ramosa za igraca ispred Piquea.
9/10 rivala ce reci da je Ramos najtezi defanzivac protiv kojeg su igrali.Uostalom imas izjave igraca Barcelone koje to potvrdjuju.
Ramos je srcani manijak.Igrac koji ima siguran sam daleko najveci procenat osvojeni duela na Svijetu,a i najvise duela generalno ima jer je stamen i skocan te je uvijek u blizini.
Ramos je igrac koji je najkompletniji defanzivac kojeg sam ja vidio.Strasan na lopti, rekao bi najbolji u historiji fudbala.Vrhunski u postavljanju i igri na otvorenom prostoru.Njegov individualni kvalitet je za klasu iznad Piqueovog i stoga nemam parametar da uguram Piquea u istu recenicu.
Da kiksa , kiksa.Kiksa svako ko se ne sakriva iza saigraca jer pokusava sprijeciti golove.Par golova u najbitnijim utakmicama nije mazanje ociju nego exta klasa.Ne znam vise koliko puta je isti bio spasioc Reala i koliko X je direktno golovima uticao na dizanje trofeja kao Key man.
Ja ga ne volim ali ga smatram igracem koji je postavio standarde kada je kompletnost jednog defanzivca u pitanju.
Sto se tice Modrica , ispricana prica.Decko je savrsen fudbaler u svakom smislu.Kao takav spada u kategoriju premium igraca koji su dirigovali jednim od najboljih veznih redova u zadnjoj dekadi.Gurati Buskeca koji je sjajan ali na tome se zavrsava.Modric je mercedes i igrac koji je sve na terenu.Neprirodna pozicija za njega ne postoji jer je all rounder , igrao DMF ,CMF ,AMF ili nesto drugo on je klasa.Takav igrac ima mjesta ispred Buskeca i u Buskecovoj kuci.
Ja vjerujem da ti imaš određenu averziju prema Piqueu, pa ću ja sagledati malo realnije

Čisto nagađanje
Kojih igrača ?
Suareza koji ga siluje svako malo ?

Makar takve statistike variraju iz sezone u sezonu i u zavisnosti od stila ekipe moram ti reći da opet nagađaš, a ja ću evo postaviti sve crno na bijelo, februar 2020:
https://www.quora.com/Which-player-is-b ... s-or-Pique
Duels Won- It is key to win one on one battles against their opponents especially during counter attacks. Ramos has 65% successful duel wins whereas Pique has 69% of successful duel wins.
Clearances- It is a key attribute for the defenders to clear balls during dangerous corners or free kicks or even counter attack for that matter. Ramos has cleared 78 times whereas pique has cleared 98 times.
Vidiš da nisi u pravu ?

Ramos nije ništa bolji od Piquea na lopti, štaviše Pique ima bolju pas igru. Imaš sve gore u statistikama, provjeri.
U historiji fudbala su igrali i jedan Beckenbauer, Koeman, Baresi, Maldini. Ova dvojica mogu biti najbolji u zadnjih 15 godina.
Kako će neko sa 211 žutih, 25 crvenih i neko ko ima pomračenje uma svako malo biti vrhunski u postavljanju ?

Ciljaš na ofanzivni individualni kvalitet ?
Izvini, ali morao sam se nasmijati na ovo. Kakav je ovo argument ?

Kako onda objašnjavaš to da su ga prije gola Atleticu 2014. fanovi Madrida tjerali po Manchesteru, a nakon gola ''zaboravili'' i oprostili sve prije toga ?JoeBleck je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:35Par golova u najbitnijim utakmicama nije mazanje ociju nego exta klasa.Ne znam vise koliko puta je isti bio spasioc Reala i koliko X je direktno golovima uticao na dizanje trofeja kao Key man.

Ne zaboravi da postovi ostaju, upravo čitam i par tvojih glede Sergia

Sve se može provjeriti sa par klikova, šta se pisalo i koliko se promijenilo mišljenje nakon tog gola

Ništa protiv Modrića, uz Xavija i Pirla ga smatram najboljom šesticom u zadnjih 20 godina. Ali taj isti Modrić na poziciji zadnjeg veznog ne može pertle vezati Busquetsu. Gurati Modrića na neprirodnu poziciju ispred najboljeg pivota u zadnjih 20 godina je čisto bogohuljenjeJoeBleck je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:35Sto se tice Modrica , ispricana prica.Decko je savrsen fudbaler u svakom smislu.Kao takav spada u kategoriju premium igraca koji su dirigovali jednim od najboljih veznih redova u zadnjoj dekadi.Gurati Buskeca koji je sjajan ali na tome se zavrsava.Modric je mercedes i igrac koji je sve na terenu.Neprirodna pozicija za njega ne postoji jer je all rounder , igrao DMF ,CMF ,AMF ili nesto drugo on je klasa.Takav igrac ima mjesta ispred Buskeca i u Buskecovoj kuci.

Na osnovu statistike i trofeja, po nekima momčina zaslužuje biti među najboljim defanzivcima zadnjih 20 godina. Još veće dostignuće kad skontaš na osnovu slike da je Srbin 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jelto Bojan Krkić
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sergio Ramos is one goal away from surpassing Koeman (67 each) to become the defender with most goals in La Liga history. 68% of Koeman’s goals came from the penalty spot while only 16% of Ramos’ were penalties. He has scored against all current La Liga teams.
Par golova za mazanje ociju
Par golova za mazanje ociju

To mu niko i ne oduzima.Dzoni je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:07Sergio Ramos is one goal away from surpassing Koeman (67 each) to become the defender with most goals in La Liga history. 68% of Koeman’s goals came from the penalty spot while only 16% of Ramos’ were penalties. He has scored against all current La Liga teams.
Par golova za mazanje ociju![]()
Najbolji napadač među stoperima. Što ga je i proslavilo jel. Daleko od najboljeg defanzivca među stoperima.
Fernando Hierro = Sergio Ramos
Kad je u raspravi stoper vs stoper glavni argument broj golova sve je jasno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ubjedljivo najbolji defanzivac među stoperima.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije loš Ramos, tu je negdje sa Mascheranom. Samo što je ovaj drugi dosta uspješniji bio u Španiji.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo sam postavio jer sam naletio na podatak,nevezano za vasu raspravu iznad.Rajaz je napisao/la: ↑18 jun 2020, 16:12To mu niko i ne oduzima.Dzoni je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:07Sergio Ramos is one goal away from surpassing Koeman (67 each) to become the defender with most goals in La Liga history. 68% of Koeman’s goals came from the penalty spot while only 16% of Ramos’ were penalties. He has scored against all current La Liga teams.
Par golova za mazanje ociju![]()
Najbolji napadač među stoperima. Što ga je i proslavilo jel. Daleko od najboljeg defanzivca među stoperima.
Fernando Hierro = Sergio Ramos
Osim sto sam ubacio ovo "mazanje ociju" jer mi je malo bilo smjesno sto si rekao da je par golova (koji su donjeli titule) samo mazanje ociju.
Mozes nekog volit ili ne,ali osporavati ga samo zato mi je bezveze.
Znas i sam kakvu odbranu igra Barca koja se brani posjedom i kakvu odbranu igra Madrid kad su svi na polovini protivnika a stoperi stoje na 40 metara od gola.
Pike je jako kvalitetan stoper,posebno u svom prajmu danas i ne bas,ali je ispod Ramosa.
Ne volim ni ja Mesija,odvratna mi je ljudska pojava najvise zbog te njegove lazne skromnosti,ali cu uvijek reci da je jedan od najboljih koji je igrao fudbal.
Isto tako nije mi problem ni reci da je Dani Alves koliko god odvratna njuska bio vjerovatno najbolji na svojoj poziciji u Primeri ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.