žablja perspektiva.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Skafiskafnjak je napisao/la:Hajd da iskoristim ovo malo vremena dok nisam banovan.![]()
Ove sezone od 29 utakmica u 15 nismo primili gol. Svaka čast za našu odbranu i Buffona pa i Bonucciju.

Šta je ovoBuffon je napisao/la:
nervni slom kad lik ne dobi, u posljednje dvije utakmice sa Juventusom.Zao mi ga.
valjda audicija za neke psiho hororeharebianconero je napisao/la:Šta je ovoBuffon je napisao/la:
nervni slom kad lik ne dobi, u posljednje dvije utakmice sa Juventusom.Zao mi ga.
Transfer i ne bi bio veci od 25 miliona eura..ta cifra bi vjerujem zadovoljila i City,ali nesto mislim da je Dzeko blize bogatom Interu... sto se tice Reala mislim da od toga nema nista,mada je jasno da ce Murinjo prodati Higuaina i teoretski moguce je da ovaj ode u City a Dzeko u Real...juventus 0244 je napisao/la:Znači finale kupa i definitivno u Rimu, taj dan će Rim biti obojen u crno-bijelu boju. Vidim ponovo se piše o Dzeki, kao Juventus jedan od glavni kandidata, kad bolje razmislim on je tip igrača kakvoj Konte želi, zbog toga i preferira Borriella, ali bojim se da bi i Dzeko mogao trpiti zbog te uloge, jer Konte trazi da se taj napadac izvlaci i igra leđima prema odbrani, a i Matri nije igrač koji to može najbolje raditi. A što se tiče cijene nadam se da Marotta neće dati preko 25 miliona za njega, a problem bi mogla biti i njegova plata, jer u Juventusu ne bi mogao imati kao kod građana tako da mi taj transfer skakljiv
Sa većinom stvari se slažem i sa tobom i sa @Oxygen, samo ovo u vezi bogati Inter se ne bi složio, jer Inter neće moći parirati na ljeto Juventusu, jer će morati neke igrače prodati i za manje novca nego što su mogli uzeti ove sezone, a treba kupiti zamjene za te igrače, dalje oni će imati i gubitke kao Juventus prije par sezone, jer neće igrati LP, a veliko pitanje je i za EL.bosnas_ je napisao/la:Transfer i ne bi bio veci od 25 miliona eura..ta cifra bi vjerujem zadovoljila i City,ali nesto mislim da je Dzeko blize bogatom Interu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.