Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
to je tostolica je napisao/la:poraz ne boli toliko,ali sramotno ponasanje na terenu................
Kažem ti, poštujem Mourinha i apsolutno ne sporim njegovo znanje, al' očigledno da ne zna šta da uradi kada El Clasico dođe...Možda da mi počnemo pregovarati sa Lowom da nas preuzme na kraju sezoneElegant je napisao/la:Misllim da je ovo posljednja sezona Murinja u Realu, covjek je apsolutno nemocan.
Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola.
Ništa novoSarajlijc@ je napisao/la:Mandraxe brate sta se ovo desava?![]()
RKO je napisao/la:Da se ovako furate na domace/lokalne klubove stadioni bi bili puni a kvalitet lige nebi bio u rangu sa katarskim ski skokovima
ima, al koji će nam kurracmajestic24 je napisao/la:Ima li revans ovdje???
Magatha sa njemackom disciplinom i ubijate. Mada interesantno je i kako bi se mozda Rafael Benitez snasao na klupi Realaraul-zakon je napisao/la:Kažem ti, poštujem Mourinha i apsolutno ne sporim njegovo znanje, al' očigledno da ne zna šta da uradi kada El Clasico dođe...Možda da mi počnemo pregovarati sa Lowom da nas preuzme na kraju sezoneElegant je napisao/la:Misllim da je ovo posljednja sezona Murinja u Realu, covjek je apsolutno nemocan.
Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola., jer Njemac je to ipak, ne sumnjam da će disciplina biti na nivou, a i igrali bi LIJEPO, pogledaj Njemačku.
FKKrajina je napisao/la:Sta reci za ekipu koju vecinom cine portugalci i turci, najveci smet na svijetu![]()
Obicno smece ciganskog porijekla
Ma kakvi...Magatha pa da nam dovede 49378291 igrača za jedan prelazni rokHeavensWonder je napisao/la:Magatha sa njemackom disciplinom i ubijate. Mada interesantno je i kako bi se mozda Rafael Benitez snasao na klupi Realaraul-zakon je napisao/la:Kažem ti, poštujem Mourinha i apsolutno ne sporim njegovo znanje, al' očigledno da ne zna šta da uradi kada El Clasico dođe...Možda da mi počnemo pregovarati sa Lowom da nas preuzme na kraju sezoneElegant je napisao/la:Misllim da je ovo posljednja sezona Murinja u Realu, covjek je apsolutno nemocan.
Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola., jer Njemac je to ipak, ne sumnjam da će disciplina biti na nivou, a i igrali bi LIJEPO, pogledaj Njemačku.
mandraX je napisao/la:Ništa novoSarajlijc@ je napisao/la:Mandraxe brate sta se ovo desava?![]()
![]()
P.S.
Ono baš namjerno, još pogleda da ne bi fulio, majmun
AMAR OSIMraul-zakon je napisao/la:HeavensWonder je napisao/la: Ma kakvi...Magatha pa da nam dovede 49378291 igrača za jedan prelazni rok, a Benitez je sebe najbolje opisao, ćelavi idiot koji je uspio upropastiti i L'pool i Inter, al eto Realovo je dijete, pa kad nas već neko mora **** u zdrav mozak, nek' to bude neko domaći...može i Quique Flores...
don_burza je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Sta reci za ekipu koju vecinom cine portugalci i turci, najveci smet na svijetu![]()
Obicno smece ciganskog porijekla
UNUK ADOLF HITLERA
bparena je napisao/la:
Moj Boze ko sve ne igra fudbalI prije tekme u barazu protiv Portugala nisam nesto volio portugalce. A hajd sad nek mi neko kaze imal i jedan normalan ili je sve s lanca pusteno. Samo se CR7 trudi da ne pokaze tu narav. Zalosno sto od Reala prave portugalsku reprezentaciju. Oni ce izgubiti ugled zbog onog portugalca na klupi, a rezultatski tesko da nam mogu parirat.
p.s. i jos nesto - vidim svi se usutili i niko nije cestitao pobjedu Barcelone. Mozda nisam primjetio ali velika 0.
kad ja moram sam sebe citiratkokuz je napisao/la:ev' sam da se malo reklamiram, pozz ljudima sa fb koji su ušli nakon linka sportsporta na njihovoj fb stranici hhh
Čestitke Barseloni, lijepa igra, dominirali su čitavo vrijeme, od svih igrača Reala jedini koji uvijek ima čist obraz je Iker Casillas, jedan od najboljih igrača u historiji fudbala, da ne govorim o njegovoj golmanskog kvaliteti. Večinom se samo s njim i pozdravljaju igrači Barselone.
Da sumiramo: Barselona bolja, dok je Mourinha ne treba se nadati pobjedi. Pa napravio je ragbi klub a ne fudbalski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.