Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2012, 00:25

Mandraxe brate sta se ovo desava? :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 19 jan 2012, 00:26

stolica je napisao/la:poraz ne boli toliko,ali sramotno ponasanje na terenu................ :(
to je to ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 jan 2012, 00:26

Elegant je napisao/la:Misllim da je ovo posljednja sezona Murinja u Realu, covjek je apsolutno nemocan.

Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola.
Kažem ti, poštujem Mourinha i apsolutno ne sporim njegovo znanje, al' očigledno da ne zna šta da uradi kada El Clasico dođe...Možda da mi počnemo pregovarati sa Lowom da nas preuzme na kraju sezone :D , jer Njemac je to ipak, ne sumnjam da će disciplina biti na nivou, a i igrali bi LIJEPO, pogledaj Njemačku. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 19 jan 2012, 00:27

Da se ovako furate na domace/lokalne klubove stadioni bi bili puni a kvalitet lige nebi bio u rangu sa katarskim ski skokovima
RIP SALE VILENJAK

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 jan 2012, 00:27

Sarajlijc@ je napisao/la:Mandraxe brate sta se ovo desava? :mrgreen: :mrgreen:
Ništa novo :lol: :lol:

P.S.

slika

Ono baš namjerno, još pogleda da ne bi fulio, majmun :evil:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 jan 2012, 00:27

Ima li revans ovdje???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 19 jan 2012, 00:28

RKO je napisao/la:Da se ovako furate na domace/lokalne klubove stadioni bi bili puni a kvalitet lige nebi bio u rangu sa katarskim ski skokovima
slika slika

Nemoj tako "navijacima" govorit vidis da umiru od ljubavi :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 jan 2012, 00:28

majestic24 je napisao/la:Ima li revans ovdje???
ima, al koji će nam kurrac :?:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 19 jan 2012, 00:29

Sta reci za ekipu koju vecinom cine portugalci i turci, najveci smet na svijetu :)

Obicno smece ciganskog porijekla :P

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 19 jan 2012, 00:29

raul-zakon je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Misllim da je ovo posljednja sezona Murinja u Realu, covjek je apsolutno nemocan.

Nikada nije obavio zadacu a to je da se njegova ekipa ne smije igrati bunkera nakon postignutog gola.
Kažem ti, poštujem Mourinha i apsolutno ne sporim njegovo znanje, al' očigledno da ne zna šta da uradi kada El Clasico dođe...Možda da mi počnemo pregovarati sa Lowom da nas preuzme na kraju sezone :D , jer Njemac je to ipak, ne sumnjam da će disciplina biti na nivou, a i igrali bi LIJEPO, pogledaj Njemačku. ;)
Magatha sa njemackom disciplinom i ubijate. Mada interesantno je i kako bi se mozda Rafael Benitez snasao na klupi Reala :?
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 19 jan 2012, 00:29

slika

Evo bas sad mi messi i ronaldo kazu da im je drago sto vide da komentarisete njihovu igru a pogotvo im je drago zbog fejsbuk statusa...laka vam noć "internet navijaći"
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jan 2012, 00:30

Hamit je danas igrao da budu predstavnici što više religija na terenu.Taktika je bila stajat ispred Ikera i molit bogove da nam ga ne zabiju onda kad bi se desilo čudo i uspjeli bi doći do lopte ona se izbija i to je to.
NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA
Iskreno zaboli me i ako uzmemo šta ove godine ne smije se desit 27 % posjeda lopte ni da dođe ekipa božijih poslanika :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 19 jan 2012, 00:30

FKKrajina je napisao/la:Sta reci za ekipu koju vecinom cine portugalci i turci, najveci smet na svijetu :)

UNUK ADOLF HITLERA
Thomas Müller - Fußballgott

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 jan 2012, 00:33

HeavensWonder je napisao/la:

Magatha sa njemackom disciplinom i ubijate. Mada interesantno je i kako bi se mozda Rafael Benitez snasao na klupi Reala :?
Ma kakvi...Magatha pa da nam dovede 49378291 igrača za jedan prelazni rok :lol: , a Benitez je sebe najbolje opisao, ćelavi idiot koji je uspio upropastiti i L'pool i Inter, al eto Realovo je dijete, pa kad nas već neko mora **** u zdrav mozak, nek' to bude neko domaći...može i Quique Flores... :lol:

HALA MADRID !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 jan 2012, 00:34

mandraX je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Mandraxe brate sta se ovo desava? :mrgreen: :mrgreen:
Ništa novo :lol: :lol:

P.S.

slika

Ono baš namjerno, još pogleda da ne bi fulio, majmun :evil:

Moj Boze ko sve ne igra fudbal :oops: I prije tekme u barazu protiv Portugala nisam nesto volio portugalce. A hajd sad nek mi neko kaze imal i jedan normalan ili je sve s lanca pusteno. Samo se CR7 trudi da ne pokaze tu narav. Zalosno sto od Reala prave portugalsku reprezentaciju. Oni ce izgubiti ugled zbog onog portugalca na klupi, a rezultatski tesko da nam mogu parirat.

p.s. i jos nesto - vidim svi se usutili i niko nije cestitao pobjedu Barcelone. Mozda nisam primjetio ali velika 0.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jan 2012, 00:34

HeavensWonder je napisao/la: Ma kakvi...Magatha pa da nam dovede 49378291 igrača za jedan prelazni rok :lol: , a Benitez je sebe najbolje opisao, ćelavi idiot koji je uspio upropastiti i L'pool i Inter, al eto Realovo je dijete, pa kad nas već neko mora **** u zdrav mozak, nek' to bude neko domaći...može i Quique Flores... :lol:
AMAR OSIM

:lol: :lol:
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 19 jan 2012, 00:35

nisam gledao tekmu pa ne znam sto dizete kasiljasa, al ono je kasiljasov gol jbt ala abbiati :mrgreen:

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 19 jan 2012, 00:36

don_burza je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Sta reci za ekipu koju vecinom cine portugalci i turci, najveci smet na svijetu :)

UNUK ADOLF HITLERA

Altintop(Turcin)jedini posten igrac iz Reala uz Kasiljasa. ;)
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 19 jan 2012, 00:36

bparena je napisao/la:

Moj Boze ko sve ne igra fudbal :oops: I prije tekme u barazu protiv Portugala nisam nesto volio portugalce. A hajd sad nek mi neko kaze imal i jedan normalan ili je sve s lanca pusteno. Samo se CR7 trudi da ne pokaze tu narav. Zalosno sto od Reala prave portugalsku reprezentaciju. Oni ce izgubiti ugled zbog onog portugalca na klupi, a rezultatski tesko da nam mogu parirat.

p.s. i jos nesto - vidim svi se usutili i niko nije cestitao pobjedu Barcelone. Mozda nisam primjetio ali velika 0.
kokuz je napisao/la:ev' sam da se malo reklamiram, pozz ljudima sa fb koji su ušli nakon linka sportsporta na njihovoj fb stranici hhh :D

Čestitke Barseloni, lijepa igra, dominirali su čitavo vrijeme, od svih igrača Reala jedini koji uvijek ima čist obraz je Iker Casillas, jedan od najboljih igrača u historiji fudbala, da ne govorim o njegovoj golmanskog kvaliteti. Večinom se samo s njim i pozdravljaju igrači Barselone.
Da sumiramo: Barselona bolja, dok je Mourinha ne treba se nadati pobjedi. Pa napravio je ragbi klub a ne fudbalski.
kad ja moram sam sebe citirat :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 19 jan 2012, 00:37

slika

:lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.