FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Incognito87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
naravno, kao i svaki put do sad
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- plavousrcu
- Kontakt:
Hoce li neko banovati ovog spamera ili je dopusteno Incognitu sto nama obicnim smrtnicima nije?
ma ne treba ih banovat samo ignore spucat i allahimanet. crnogorac s sest profila i ovih par pa nek materi pisu
Bar mi reci koji su ostali profili, evo ja sa sigurnošću tvrdim da su HausMan i amazon ista osoba, a da ih u rezervi imaš još bar 10.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Znam sve, jasno mi je da su ocekivanja velika, novac je potrosen rezultata nema. Ali, ipak mislim da će vam više donijeti podrška i strpljenje nego ono. Poraza će biti, neminovno je i treba biti realan pa shvatiti da je liga jača nego ikad. Nije to neki kvalitet ali je neizvjesna i teška. Čelo je dobar samo mu treba vremena. Ne slažem se da su to slabi igrači, samo ih on nije selektirao i sad ima to što ima, neki se ne uklapaju u njegov sistem igre i to je to. Slavko je dobar trener, mora dobiti vrijeme, a vremena u velikim klubovima nema, onda dođe smjena, pa novi, pa opetu treba vrijeme a nema ga i tako u krug, a rezultata nema... Pogledaj Marinovića i našeg Ibru, nisu to neka imena ali su sklopili ekipu, uigrali je, on zna igrače i igrači njega i sad izvlače maksimum iz svakoga. Mladost ima prosječne igrače koji su samo uklopljeni dobro u cjelinu i to sad daje plodove.TikTak je napisao/la:Hvala na lijepim rijecima. Sad cu ti pokusati odgovoriti. Nezadovoljni smo jer smo mi Zeljo. Uz sav respekt prema Mladosti mi smo Zeljo. Vec tri godine smo bez trofeja i bez ikakvih naznaka da ce se to promijeniti iako su nam obecali i iako smo na ekipu skrsili novce o kojima vi mozete samo sanjati. Zbog toga smo nezadovoljni, mi nismo uzeli bod, mi smo izgubili dva. Generalno igracima se nema sta prigovoriti na zalaganju, problem je sto oni ne mogu bolje, bar tako mi se cini nakon devet kola. Aplauzom su ispraceni nakon Viteza gdje nije bilo zalaganja, a juce su ispraceni psovkama iako su se zalagali. Cudno je to, ali razumljivo. Mi necemo da shvatimo, bar vecina, da nije do trenera i igraca nego do neznalica koji su pravili ovu ekipu. Stvar je jasna kao dan.Addict je napisao/la:Pozdrav plavi i sretan rođendan s malim zakašnjenjem.
Hvala prije svega na fer i korektnom odnosu na tribini, lijepo je vidjeti onako nešto na našim stadionima, prije tekme se ljudi u različitim dresovima i salovima druže pred stadionom uz pivu i zezanje, baš lijepo.
Kao navijač Mladosti čestitam i nama i vama na tome. Nije nikakva razlika ni kad drugi dolaze nama, vidim po komentarima da svi hvale nase domaćinstvo i meni je drago da je tako. Ubili ste navijanjem, mogu reći uz Ultrase na kraju prošle sezone (doduše slavili su titulu) napravili ste najbolju atmosferu na tribini, a bez pirotehnike, lomljenja ograde, ubacivanja u teren i slično.
A htio sam da pitam jednu stvar, čemu onako psovanje na kraju svojim? Pa ipak ste uzeli bod. Možda to sad zbog tradicije, veličine imena, rođendana zvuči kao neuspjeh, šta je Mladost, ko je Mladost, ali ipak su se stvari u PL promijenile i Mladost je jaka ekipa vođena odličnim trenerom i svakome bod u Doboju nije neuspjeh nego baš suprotno.
Nije da vaši nisu htjeli ali mislim da nisu mogli više, naši su se postavili odlicno. Generalno slaba utakmica, ružna, negledljiva, ali ja sam to i očekivao jer znam kako i jedan i drugi trener igraju. Nije eto da me se tiče ali mislim da morate biti realniji. Čelo ce napraviti ekipu, treba mu vremena, odličan je trener i u vašem interesu je da se malo strpite.
Zeljo u gostima bolji od mladosti kojanje druga i bez poraza, a stvara se fama kao da su razvaljeni
ono juce sto smo mogli vidjeti je preslikana igra radnika kad nisu nikog posteno napali, zatvore se i ako ga zabiju iz kontre dobro jeste. to nije Zeljo kakvog navijaci zele.
tribine i rezultati su jedino mjerilo a ne sta pojedinacno svako od nas misli. protiv metalege nece biti 2 hiljade na tribini jer ljudi vise nemaju zivaca za bilo sta.
od kad je pocela sezona mi nismo nijednu utakmicu odigrali da valja. veznog reda nema i blagojevic koji jedini zna igrati nema s kim, uz to imamo miroslava i lendrica koji nema dobrih akcija za njega da bi zabio gol. sve se svodi za nabij, lupi, udari, padni.
izmjene na ovoj utakmici ne treba komentarisati, obicni odron. sve isto preslikano kao kostic. znaci zakljucak dzaba mijenjamo trenere. od priprema prije sezone pa do 8 kola mi imamo tri nova igraca pa to nema u tunguziji, zato smo cirkus od kluba postali.
u ekipi nemamo vise nijednog igraca za prodati. od cega cemo mi ziviti bog sami zna u narednom periodu.
tribine i rezultati su jedino mjerilo a ne sta pojedinacno svako od nas misli. protiv metalege nece biti 2 hiljade na tribini jer ljudi vise nemaju zivaca za bilo sta.
od kad je pocela sezona mi nismo nijednu utakmicu odigrali da valja. veznog reda nema i blagojevic koji jedini zna igrati nema s kim, uz to imamo miroslava i lendrica koji nema dobrih akcija za njega da bi zabio gol. sve se svodi za nabij, lupi, udari, padni.
izmjene na ovoj utakmici ne treba komentarisati, obicni odron. sve isto preslikano kao kostic. znaci zakljucak dzaba mijenjamo trenere. od priprema prije sezone pa do 8 kola mi imamo tri nova igraca pa to nema u tunguziji, zato smo cirkus od kluba postali.
u ekipi nemamo vise nijednog igraca za prodati. od cega cemo mi ziviti bog sami zna u narednom periodu.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovo je jadno postalo. Nakon svake pobjede koje su rijetke dolaze pacenici i hvale Misimovica i administraciju kluba kao da su oni pobijedili, a nakon poraza ili remija brane iste likove, a napadaju trenere i igrace. I Petrovic ce biti na tapeti za par kola. Sustinu nece da gledaju jer su svjesni da trenutno gledamo ekipu koja nije ekipa i koju su napravili ljudi koji ne znaju koliko igraca smije biti na terenu u datom momentu. Gospodo, da ne kazem placenici, ove igrace i trenere je neko doveo u klub, nisu se jedno jutro probudili i rekli idemo potpisati za Zelju. Fuj ste sa svojim poltronstvom. Svi su krivi samo rukovodeci kadar nije, a taj kadar upravlja klubom. Slijedom vase logike Fata je kriva za rezultatsku sramotu.HausMan je napisao/la:ma ne treba ih banovat samo ignore spucat i allahimanet. crnogorac s sest profila i ovih par pa nek materi pisu
ma jarane gori si ti sto mu repliciras. to su kompleksasi obicni, kad nemaju sta pisati i kad nema argumenata pocnu da haluciniraju na privatnoj bazi. pacenici obicni. imas ove levate i uhljepe iz uprave oni su jos malo tu i njima je pedala. poraz od metalege svi ce se oni pokupiti lagano, a nazalost mi ne mozemo reci da cemo uzeti metalegu jer smo gori od njih.plavousrcu je napisao/la:Ovo je jadno postalo. Nakon svake pobjede koje su rijetke dolaze pacenici i hvale Misimovica i administraciju kluba kao da su oni pobijedili, a nakon poraza ili remija brane iste likove, a napadaju trenere i igrace. I Petrovic ce biti na tapeti za par kola. Sustinu nece da gledaju jer su svjesni da trenutno gledamo ekipu koja nije ekipa i koju su napravili ljudi koji ne znaju koliko igraca smije biti na terenu u datom momentu. Gospodo, da ne kazem placenici, ove igrace i trenere je neko doveo u klub, nisu se jedno jutro probudili i rekli idemo potpisati za Zelju. Fuj ste sa svojim poltronstvom. Svi su krivi samo rukovodeci kadar nije, a taj kadar upravlja klubom. Slijedom vase logike Fata je kriva za rezultatsku sramotu.HausMan je napisao/la:ma ne treba ih banovat samo ignore spucat i allahimanet. crnogorac s sest profila i ovih par pa nek materi pisu
jos kad procitah neki dan da igraci mladosti doboj kakanj ima primanja vise nego nasi igraci i kao to je dobro sto je X bio meni se zaplace odmah

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Ovo za primanja igrača, je li to šala ili šta? Jer nema šanse da je istinaHausMan je napisao/la:ma jarane gori si ti sto mu repliciras. to su kompleksasi obicni, kad nemaju sta pisati i kad nema argumenata pocnu da haluciniraju na privatnoj bazi. pacenici obicni. imas ove levate i uhljepe iz uprave oni su jos malo tu i njima je pedala. poraz od metalege svi ce se oni pokupiti lagano, a nazalost mi ne mozemo reci da cemo uzeti metalegu jer smo gori od njih.plavousrcu je napisao/la:Ovo je jadno postalo. Nakon svake pobjede koje su rijetke dolaze pacenici i hvale Misimovica i administraciju kluba kao da su oni pobijedili, a nakon poraza ili remija brane iste likove, a napadaju trenere i igrace. I Petrovic ce biti na tapeti za par kola. Sustinu nece da gledaju jer su svjesni da trenutno gledamo ekipu koja nije ekipa i koju su napravili ljudi koji ne znaju koliko igraca smije biti na terenu u datom momentu. Gospodo, da ne kazem placenici, ove igrace i trenere je neko doveo u klub, nisu se jedno jutro probudili i rekli idemo potpisati za Zelju. Fuj ste sa svojim poltronstvom. Svi su krivi samo rukovodeci kadar nije, a taj kadar upravlja klubom. Slijedom vase logike Fata je kriva za rezultatsku sramotu.HausMan je napisao/la:ma ne treba ih banovat samo ignore spucat i allahimanet. crnogorac s sest profila i ovih par pa nek materi pisu
jos kad procitah neki dan da igraci mladosti doboj kakanj ima primanja vise nego nasi igraci i kao to je dobro sto je X bio meni se zaplace odmah
ma lupetanja kakva istina. nasi igraci su najplaceniji uz igrace sarajeva i zrinjskog. druga je prica sto mi levatima dajemo pare. uvoz - izvoz.
- elamalakia
- Kontakt:
samo Zeljo!
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- amazon
- Kontakt:
Ono juce je bilo jako lose. Mozda, s jedne strane, gledajuci rezultat, ne bi bilo toliko lose da do ovog trenutka nismo prosuli bodova koliko jesmo, pa se sad moramo vaditi u svakoj utakmici a pristisak samo raste. Ali opet, s druge strane, bilo je jako lose jer nemamo nikakvu igru. Dvije smislene akcije u 90 minuta, zaista porazavajuce. Mi igre jednostavno nemamo od one polusezonu kad smo se predvodeni Odovicem borili za titulu, i to se borili sa dva igraca koje je on doveo, uz nasu djecu zeljnu dokazivanja. Ali ne, ljudi koji su sebi dali za pravo da sve znaju su s....li cijeli taj koncept, i u tom trenutku je krenulo samo nazadovanje u tom segmentu. Poceli tjerati trenere, dovoditi igrace istima i jos uz to su uspjeli otjerati nekoliko nasih momaka bez da im je data prilika, naustrb raznih polovnjaka koje masno placamo, a koji nisu nikakva prevaga na terenu, niti od njih mozemo imati bilo kakve koristi. Od poluzezone u kojoj nas je Odovic vodio, kad su nasi momci, nasa djeca, pokazali potencijal, mi smo dosli u situaciju da nikog vise ne mozemo prodati. A sve je pocelo od Edisa koji je totalno neocekivano nasu djecu prikovao za klupu ili im je izmisljao pozicije, tipa Memija lijeva bek. I onda ocekujes da taj isti Memija ima kontinuitet, a zavaljujes ga na pozicije koje nikad u zivotu nije igrao. Isto je Kostic nastavio sa Beganovicem koji nam je igrao na lijevom krilu. Interesanstno zaista. Umjesto da forsiras Mujagica, ti dovedes redom Dermanovica, Pozdera i Stevu. Itd.
Da se vratim na jucerasnju patnju. Iako sam nakon prosle utakmice hvalio Stanica, juce se pokazala njegova nespremnost i posljedica toga da nije prosao pripreme sa ekipom. Momak je jednostavno smijesan bio na terenu. Kad uz to dodas Krizmana koji je takode totalno nespreman, a uz to jos juce i totalno nezainteresovan za igru, dobijes lijevu stranu kao iz snova. Protivnik ti zatvori Miroslava na desnoj, iako je on i juce pokusavao, i dobijes pat poziciju. Od sredine i onako nista vise ne ocekujemo vec da vracaju lopte stoperima a da ih ovi nabijaju Lendricu kojeg cuvaju dvojica. Nista smisleno ja juce nisam vidio osim one akcije nakon auta kad je Lendricu golman odbranio. I je li to Zeljo, protiv koga god da igra? Ako nista juce smo vidjeli da nam Bekric zasita nije najveci problem, jer nista nismo uradili ni bez njega, a ja sam misljenja da bi nam cak bio od pomoci da je dobio priliku. Zaista bih volio znati da li Lazic ima jos uvijek neki problem sa povredom pa da nije spreman za vise od 10 minuta? Momak je dosta eksplozivniji od tromog i nespremnog Krizmana. Sreca pa juce nismo primili gol, iako smo i u odbrani grijesili katastrofalno, posebno kapiten koji jednostavno nije isti igrac od one povrede glave.
Ne znam, dosli smo u situaciju da se sa tri boda moramo vaditi u svakoj narednoj utakmici, a kako ih ne osvajamo i ne pomjeramo se bodovno nista znacajno na tabeli, sve me vise hvata strah da ovakvom igrom i ovakvim tempom skupljanja bodova, necemo ni izboriti ligu za prvaka. Pravimo nekakve planove, toliko i toliko bodova iz narednih toliko utakmica, a cinjenica je da nam se nijedan taj plan nije ostvario od pocetka ove sezove, osim vezanih pobjeda protiv olimpica i sirokog. Niko sretniji od mene da proigramo, da udemo u seriju, ali ono sto su nam juce pokazali nikako ne daje razloge za optimizam.
Da se vratim na jucerasnju patnju. Iako sam nakon prosle utakmice hvalio Stanica, juce se pokazala njegova nespremnost i posljedica toga da nije prosao pripreme sa ekipom. Momak je jednostavno smijesan bio na terenu. Kad uz to dodas Krizmana koji je takode totalno nespreman, a uz to jos juce i totalno nezainteresovan za igru, dobijes lijevu stranu kao iz snova. Protivnik ti zatvori Miroslava na desnoj, iako je on i juce pokusavao, i dobijes pat poziciju. Od sredine i onako nista vise ne ocekujemo vec da vracaju lopte stoperima a da ih ovi nabijaju Lendricu kojeg cuvaju dvojica. Nista smisleno ja juce nisam vidio osim one akcije nakon auta kad je Lendricu golman odbranio. I je li to Zeljo, protiv koga god da igra? Ako nista juce smo vidjeli da nam Bekric zasita nije najveci problem, jer nista nismo uradili ni bez njega, a ja sam misljenja da bi nam cak bio od pomoci da je dobio priliku. Zaista bih volio znati da li Lazic ima jos uvijek neki problem sa povredom pa da nije spreman za vise od 10 minuta? Momak je dosta eksplozivniji od tromog i nespremnog Krizmana. Sreca pa juce nismo primili gol, iako smo i u odbrani grijesili katastrofalno, posebno kapiten koji jednostavno nije isti igrac od one povrede glave.
Ne znam, dosli smo u situaciju da se sa tri boda moramo vaditi u svakoj narednoj utakmici, a kako ih ne osvajamo i ne pomjeramo se bodovno nista znacajno na tabeli, sve me vise hvata strah da ovakvom igrom i ovakvim tempom skupljanja bodova, necemo ni izboriti ligu za prvaka. Pravimo nekakve planove, toliko i toliko bodova iz narednih toliko utakmica, a cinjenica je da nam se nijedan taj plan nije ostvario od pocetka ove sezove, osim vezanih pobjeda protiv olimpica i sirokog. Niko sretniji od mene da proigramo, da udemo u seriju, ali ono sto su nam juce pokazali nikako ne daje razloge za optimizam.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Evo, nakon doista mnoooogoooo vremena Amazon jedan realan i odličan post!!! Činjenica je da se mi većinom slažemo u ocjeni igre i stanja ekipe, ali ne i upravljačkih struktura kluba. Hajmo onda jbg komentarisati igru, ekipu, igrače, trenera, navijanje, protivnike, i uozbiljiti ovu temu. Koljemo se oko Misimovića, Nikolića, uprave, lažnog hadžije, 7%, sportskog direktora, a fakat malo ko od nas zna šta je stvarno istina.
Možemo se voditi argumentima i pisati realno, yebo ono gdje se niti pitamo niti slažemo, a niti znamo mnogo. Jedino je sigurno da je pobjeda tri boda a remi jedan. Sve ostalo je stvar kako ko gleda i koliko razumije i zna o nogometnoj igri.
Ja sinoć napisa da će nam nakon ovog kola drugi bježat tri ili četiri boda, i yebaše mi familiju svi.....fakat nerazumljivo....
Takođe prihvatam da mi svi volimo Želju na različite načine. Jbg ne znam koji su kriteriji. Ja sam na tekmama od 1971, pratio sam i šampionsku generaciju, i drugu ligu, i Videoton. Mnogo je to Boga mi....svašta sam se nagledao za sve ove godine, ali znam samo jedno da ljubav nikada nije bila manja, samo je rasla. I danas je tako. Nerviraju me, nisam sretan, ali to je jedino od ove lopte što volim.
Volim i svoju državu, i svoju reprezentaciju, ali kada izgubi zaboravim za pola sata, kad Željo zijani bolestan sam po tri dana. Ne mogu iz ove kože. Još me više boli kada vidim nas, Manijake kako se svađamo i prepucavamo između sebe, ponekad i neiskreni i vođeni nekim interesima. Iskreno se nadam da ćemo sve ovo prevazići, i uz par vezanih solidnih rezultata, i priključenja vrhu svi zajedno biti fokusirani isključivo na igru i uspjehe našeg Želje....
Možemo se voditi argumentima i pisati realno, yebo ono gdje se niti pitamo niti slažemo, a niti znamo mnogo. Jedino je sigurno da je pobjeda tri boda a remi jedan. Sve ostalo je stvar kako ko gleda i koliko razumije i zna o nogometnoj igri.
Ja sinoć napisa da će nam nakon ovog kola drugi bježat tri ili četiri boda, i yebaše mi familiju svi.....fakat nerazumljivo....
Takođe prihvatam da mi svi volimo Želju na različite načine. Jbg ne znam koji su kriteriji. Ja sam na tekmama od 1971, pratio sam i šampionsku generaciju, i drugu ligu, i Videoton. Mnogo je to Boga mi....svašta sam se nagledao za sve ove godine, ali znam samo jedno da ljubav nikada nije bila manja, samo je rasla. I danas je tako. Nerviraju me, nisam sretan, ali to je jedino od ove lopte što volim.
Volim i svoju državu, i svoju reprezentaciju, ali kada izgubi zaboravim za pola sata, kad Željo zijani bolestan sam po tri dana. Ne mogu iz ove kože. Još me više boli kada vidim nas, Manijake kako se svađamo i prepucavamo između sebe, ponekad i neiskreni i vođeni nekim interesima. Iskreno se nadam da ćemo sve ovo prevazići, i uz par vezanih solidnih rezultata, i priključenja vrhu svi zajedno biti fokusirani isključivo na igru i uspjehe našeg Želje....
Haj ne zezaj, kad sam ja nešto napisao bezveze....ali ne bitno, mislim šesti sa isto bodova kao i treći....toliko ste negativni da u devetom ili desetom kolu gol razliku gledate. Niđe veze.Evo ja sad kažem da smo šesti, a ti da lažem jer smo osmi. A isto bofdova imamo. Činjenia je da nam drugi pitari bježe četiri bobe, i da idu Širokom iduće kolo. Pa računaj.
Zadnja izmjena: Monci, dana/u 18 sep 2016, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Da igramo slabo istina je slažem se. Da nismo primilo go iz igre zadnja tri kola i to je istina. Dva penala. Činjenica je da nas vodi trener koji odlično poznaje ovu igru. Činjenica je da je jedna od njegovih prvih izjava bila da se iz krize ne izlazi ljepotom u igri. Činjenica je da nam drugi bježi četiri boda. Jedino šta ne znam na koga neće Mrvica računati nakon zimske pauze. Ono što znam je da je u startu bio nezadovoljan visinom plata pojedinih igrača, i sigurno će raditi na tome da se smanje. Iskreno nakon jučerašnjeg izdanja Stane, očekujem tog malog Beširevića na beku, protiv Brotnje sigurno, a možda i protiv ovog Jajca...
- amazon
- Kontakt:
Da smo mi prvi, da igramo dobro, da smo poderali u vecini utakmica od pocetka sezone, niko ne bi pricao o upravi i bavio se tim temama koje si nabrojao, nit bi iko od nas imao pravo da bilo sta kaze. Medutim, u situaciji kad igramo ocajno i kad smo u devet kola skupili ocajno malo bodova, svi cemo se upustiti u traganje za razlozima zasto je to tako. I onda ces u ovom sveopcem mahalanju doci do informacija i poluinformacija ko je selektirao igrace, ko je potpisivao i tjerao trenere i kakvi su uslovi u ugovorima davani jednim i drugim. I onda ce te na to sve izbaciti iz cipela ova spoznaja da imas limitiranu ekipu koja je selektirana po ustaljenim procedurama, koju masno placamo, a koja ima 12 bodova iz devet utakmica i pruza ocajne partije na terenu. To je za mene katastrofa. Mi sa tjeranjem igraca i trenera necemo nista dobiti, osim troskova koje im moramo nadoknaditi za raskide ugovora, al mislim da je to scenarij koji nas i u januaru ocekuje. Ali i ako cemo otjerati, nadam se da cemo prestati dovoditi ove polovnjake i poceti davati priliku nasoj djeci da barem neko bljesne i da imamo nekoga u izlogu za prodati. Jer bez izlaska u evropu i bez prodaje igraca, uz ovakvo opterecenje sa sadasnjim platama, nama slijedi raspad sistema. Nadam se da do toga nece doci, da cemo izboriti prvo ligu za prvaka, a onda i evropu i iskreno se nadam da ce Slavko trznuti ovu ekipu da ako nista bodove osvajamo na borbenost, kao u drugom poluvremenu protiv Krupe.Monci je napisao/la:Evo, nakon doista mnoooogoooo vremena Amazon jedan realan i odličan post!!! Činjenica je da se mi većinom slažemo u ocjeni igre i stanja ekipe, ali ne i upravljačkih struktura kluba. Hajmo onda jbg komentarisati igru, ekipu, igrače, trenera, navijanje, protivnike, i uozbiljiti ovu temu. Koljemo se oko Misimovića, Nikolića, uprave, lažnog hadžije, 7%, sportskog direktora, a fakat malo ko od nas zna šta je stvarno istina.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Slažem se ja, ali evo hajmo otjerat ovu upravu šta je rješenje? Žujo? Kemo? Neko treći, neki poslovni ljudi koji su ovdje spominjani? Šta oni nude? Ako imaš projekat, pare, fino sazovi sve i prezentiraj. Prezentiraj kako imaš 20 miliona za donijeti u klub u naredne 4 godine, plus karte, prodaja igrača, manji sponzori...vjeruj mi otići će ovi u letu....
Međutim neko nam nudi povratak 10 godina unazad. Pljačkanje Želje uzimanje koliko ti drago. Rad isključivo u kešu. Marketinške ugovore u nafti i kafi...uzećemo u to sam siguran instant titulu, možda i dvije, možda i kup, i opet se zavaliti i dovesti klub pred gašenje. Izvini ja se ozbiljnim poslovima bavim cijeli svoj život, razumijem ovu problematiku, i ja to iskreno neću. Neću da doživim više nikad da moj Željo dođe pred gašenje.
Ovi ne znaju o lopti ništa, ali siguran sam da su pošteni, i da rade sve u najboljoj namjeri. Da mnogo griješe, griješe. Da smo popushili para, jesmo. Da to ispravljaju, ispravljaju. Treba nam vremena, sabura i strpljenja. Ukoliko ga budemo imali ne sumnjam da ćemo prevazići ovu situaciju. Ukoliko ne budemo strpljivi i ova uprava ode ( što nam dušmani i žele), neka nam je Bog na pomoći...
Međutim neko nam nudi povratak 10 godina unazad. Pljačkanje Želje uzimanje koliko ti drago. Rad isključivo u kešu. Marketinške ugovore u nafti i kafi...uzećemo u to sam siguran instant titulu, možda i dvije, možda i kup, i opet se zavaliti i dovesti klub pred gašenje. Izvini ja se ozbiljnim poslovima bavim cijeli svoj život, razumijem ovu problematiku, i ja to iskreno neću. Neću da doživim više nikad da moj Željo dođe pred gašenje.
Ovi ne znaju o lopti ništa, ali siguran sam da su pošteni, i da rade sve u najboljoj namjeri. Da mnogo griješe, griješe. Da smo popushili para, jesmo. Da to ispravljaju, ispravljaju. Treba nam vremena, sabura i strpljenja. Ukoliko ga budemo imali ne sumnjam da ćemo prevazići ovu situaciju. Ukoliko ne budemo strpljivi i ova uprava ode ( što nam dušmani i žele), neka nam je Bog na pomoći...
Čuj Kozarić i Žujo?
A onda dođe Gredić i kaže prethodne Uprave su nas zadužile 8 miliona BAM. Stečaj? KK Bosna? Uhljupi što dalje od Kluba.

- amazon
- Kontakt:
Ako na mene mislis, ja u prethodnim postovima nisam uopce spominjao neko tjeranje sadsnje uprave, vec da ce oni po svemu sudeci nastaviti sa tjeranjem igracaMonci je napisao/la:Slažem se ja, ali evo hajmo otjerat ovu upravu šta je rješenje? Žujo? Kemo? Neko treći, neki poslovni ljudi koji su ovdje spominjani? Šta oni nude? Ako imaš projekat, pare, fino sazovi sve i prezentiraj. Prezentiraj kako imaš 20 miliona za donijeti u klub u naredne 4 godine, plus karte, prodaja igrača, manji sponzori...vjeruj mi otići će ovi u letu....