Mora se ispratiti kad igra naša nahija!BelminM23 je napisao/la:Željina djeca, nisam lud to gledati. Radije ću biti uz finale Super ljudi, finale, bira se super ljudov.High je napisao/la:SVI U ZENICU!
BN za gledaoce u Republici Srpskoj.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mora se ispratiti kad igra naša nahija!BelminM23 je napisao/la:Željina djeca, nisam lud to gledati. Radije ću biti uz finale Super ljudi, finale, bira se super ljudov.High je napisao/la:SVI U ZENICU!
BN za gledaoce u Republici Srpskoj.
Bice nike i ove godine, dresovi s lagera najvjerovatnije nike trophy III, nadam se da ce doci prije kvala za europuesprit24 je napisao/la:Fakat sta nam je za dresove, jel Nike i ove sezone??
Nisam ni ocekivao unikat, nismo mo City, Inter ili Barca. Cak i partizan je dobio dres sa lagera prosle godine, identican je u lokomotive iz zg samo druge boje. Ovaj je i vise nego korektan. A jel mi placamo Nike-u ili Nike nama sto nosimo njihovu opremu??FrancescoTotti je napisao/la:Bice nike i ove godine, dresovi s lagera najvjerovatnije nike trophy III, nadam se da ce doci prije kvala za europuesprit24 je napisao/la:Fakat sta nam je za dresove, jel Nike i ove sezone??![]()
ovaj model su ove sezone nosili engleska, portugal, man city, psg, i vecina premium klubova koje nike sponzorise.esprit24 je napisao/la:Nisam ni ocekivao unikat, nismo mo City, Inter ili Barca. Cak i partizan je dobio dres sa lagera prosle godine, identican je u lokomotive iz zg samo druge boje. Ovaj je i vise nego korektan. A jel mi placamo Nike-u ili Nike nama sto nosimo njihovu opremu??FrancescoTotti je napisao/la:Bice nike i ove godine, dresovi s lagera najvjerovatnije nike trophy III, nadam se da ce doci prije kvala za europuesprit24 je napisao/la:Fakat sta nam je za dresove, jel Nike i ove sezone??![]()
meni su legeini bili dragi, posebno ovaj kad smo se furali na romu sa bordo zutim bojamaesprit24 je napisao/la:@Toti u potpunosti se slazem stobomMeni su se svidjali oni Lesconovi dresovi posebno onaj narandzasti, od macka su mi se najvise dopali crni i sivi, a recimo potpuni promasaj su bili oni Royalovi
Olimpik je imai najlude dresove. Jedne godine na Hasetu dosli u dresovima bukvalno daltonovi.FrancescoTotti je napisao/la:meni su legeini bili dragi, posebno ovaj kad smo se furali na romu sa bordo zutim bojamaesprit24 je napisao/la:@Toti u potpunosti se slazem stobomMeni su se svidjali oni Lesconovi dresovi posebno onaj narandzasti, od macka su mi se najvise dopali crni i sivi, a recimo potpuni promasaj su bili oni Royalovi
Nije ni cudo, oni ne znaju ni ime ni boje kluba jos uvijek, svako malo pa promjeneSarajlijica1946 je napisao/la: Olimpik je imai najlude dresove. Jedne godine na Hasetu dosli u dresovima bukvalno daltonovi.![]()
Sjeca li se neko.
Toti baci nam insajdersku jednu.FrancescoTotti je napisao/la:Nije ni cudo, oni ne znaju ni ime ni boje kluba jos uvijek, svako malo pa promjeneSarajlijica1946 je napisao/la: Olimpik je imai najlude dresove. Jedne godine na Hasetu dosli u dresovima bukvalno daltonovi.![]()
Sjeca li se neko.
Nisam ti ja simba da bacam insajderske.Sarajlijica1946 je napisao/la:Toti baci nam insajdersku jednu.FrancescoTotti je napisao/la:Nije ni cudo, oni ne znaju ni ime ni boje kluba jos uvijek, svako malo pa promjeneSarajlijica1946 je napisao/la: Olimpik je imai najlude dresove. Jedne godine na Hasetu dosli u dresovima bukvalno daltonovi.![]()
Sjeca li se neko.![]()
Nije valjda da su se nasi svi ispalili u Cardif, na amidzin racun naravno.
pa postavili ima 3 danaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li biti novi dresovi za sl. sezonu?
taj momak je željino djete...pa prešao u zrinjski, ako se ne varam, da su pametni doveli bi ga tj. da imaju šoldi, ne znači da neće ali eto...ja bi ga doveo i poslao na posudbu...ako kane od cimija...i nema desnih bekova da valjaju više u ligi...belosevic28 je napisao/la:Galic je d.bek i po potrebi d.krilo. Dobar igrac ali ako Advan i Dusan ostanu ne treba nam, a na l.beka ne moze definitivno. Navodno ce on kod kmelje ako im Stevanovic ode.muhamedhulk je napisao/la:Dobar fazon sa Galicem i HusomHahahah kaze nisam navikao xD Kad Hus udje i pocne psovati, da smiju poceli bi se krstiti, uciti itd.
Slazem se da bi trebalo pokusati sa njim kao sefom sporta, od Akademije do prvog tima. A ovog Faruka poslati na biro rada
Cimi ce donijeti vise para nego kapitenKapitenski.
PS. Galica dovesti za lijevog beka?
@High, ne postim zbog zdravstvenih problema, a i da postim isto bi ponovio. Selam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.