FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 00:06

Qwerty90 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Vidim niko ne spominje prilog u dnevniku TVSA zanimljivo ...
Kakav je prilog bio ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
jedno te isto pricaju vec pola godine. premotaj na sport na kraj. sranje u bojama kao inace

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 sep 2016, 01:52

Super prilog, bez obzira što je kratko trajao.

Nama je ovo zlata vrijedno, pogotovo nakon svakakvih dešavanja kojima smo svjedočili, jer nam treba nastavak
pozitivne priče vezano za stadion i ostale aktivnosti oko kluba.
Možda izgleda sasvim normalno da mi znamo sve pojedinosti vezano za ekipu, dolaske, odlaske, gradnju, ali bitno
je što više na ovaj način istupati u medijima (neko to može nazvati spinovanje, klinci, palci) - bez obzira, to je
sasvim normalan način da se mobilizuje raja, te da se manje upućenoj javnosti prikaže šta se to dešava.

Što si više u medijima, to si prisutniji - lakše je naći spoznore, ulagače, investitore, itd., a sve je to od neprocjenjive važnosti za nas.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 sep 2016, 09:53

Danas vazna utakmica za nas. Proci cemo, nema tu mnogo pametovanja, ali vazno je proci bez srkleta i sikiracije. Ubjedljiva pobjeda bar malo ce uticati na samopouzdanje igraca koji ga nemaju. To nas koci u sustini zato danas petarda mora pasti.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 21 sep 2016, 11:59

Stvarno mi nije jasno spamanje HausMana i TikTaka. Vasi argumenti protiv uprave su dobri, i to niko ne osporava. Niko ovdje na forumu ne tvrdi da su neizlazak u Evropu, besmisleno dovodjenje losih igraca, raskidanje ugovora, itd dobri potezi uprave, stvarno to niko ne misli i svi se tu slazemo da je to veliki minus za upravu. Zato ne vidim smisao da se to iz dana u dan (vas dvojica cak iz sata u sat) spominje i pise. Sve i da hocemo, ne mozemo mi forumasi smijeniti upravu niti bilo sta uciniti po tom pitanju. Kako je uprava imala promasaja imala je i pogodaka. Zato vecina ovdje, neosporavajuci vase kritike, smatra da upravi treba dati vremena do kraja sezone. Ni za koga ko voli Zelju ne bi bilo u interesu sad smijeniti upravu, u jeku sezone. Na kraju napraviti saldo pluseva i minusa i donijeti odluku najbolju za nas klub. Greske koje su se desile nema smisla svako malo spominjati jer se ne mogu promijeniti, desilo se sta se desilo i idemo dalje. Koliko god da uprava radila los posao, nece unistiti klub jer Zeljo je prezivio i mnogo gore situacije. U interesu sviju nas i ove teme bi bilo da prestanete svaki dan iste kritike pisati i pokretati besmislene rasprave sa ostalim clanovima, koji svaki put zavrse isto. Trebamo svi biti ujedinjeni i raspravljati stvari koje se trenutno desavaju, ili koje ce se desavati u bliskoj buducnosti. Nemojmo zaboraviti da svi mi ovdje imamo jednu zajednicku osobinu - ljubav prema Zelji. :salut:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 12:07

klub ti 8,ne moze pobjediti viteza kuci i neku mladost koja nedavno usla u ligu i mi trebamo drkati na to. ne pada mi napamet da kazem pogrijesili su ali boze moj. imali su sansu doveli 15 igraca i opet igramo uzasno i odron. poenta svega cekao ti ili ne mi smo u klincu

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 21 sep 2016, 12:36

Ne trebas drkati na to, trebas psovati poslije tih utakmica i kritikovati. Poslije rezultatske krize je promijenjen trener i u tri utakmice smo uzeli 5 bodova, od cega 2 gostovanja. Tri utakmice prije toga smo uzeli 0 bodova, od cega su dvije utakmice bile domace. Dakle napredak je neki ostvaren. Slazem se da Zeljo i Zeljini navijaci ne trebaju biti sretni sa bodom protiv Mladosti i Celika, ali ne treba biti toliko ni negativan kao kad smo gubili od Viteza. Ja podrzavam tvoje kritike, sve i jednu ali ne podrzavam da jedno te isto pises svaki dan jer s tim samo ubijas temu.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 12:39

kad bi neko od vas ijednom napisao post kako neko moze stalno pisati pozitivno i da se osvrne te na takve pilo bi vode. ovako palamudite u prazno o nama koji pisemo onako kako jeste to jeste negativno.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 21 sep 2016, 13:01

Niko ni ne pise samo pozitivne vec vama negativcima odgovaraju sa pozitivnim stvarima koje je uprava napravila. Nije mi jasno sta bi po tebi trebalo, da se uprava sad raspustiti i da mjesec-dva fokus stavimo na trazenje pravih ljudi iako je sezona u tijeku i odrazilo bi se na rezultate? Nikako nije bitno da li uprava radi dobar posao ili los, bitno je samo da sad nije vrijeme da se o tome razbija glava jer se nista ne moze promijeniti. Na kraju se zbrajaju mrtvi.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 14:02

e cuj nikako nije bitno kako uprava radi hahahahha boze sacuvaj nasa sezona je vec sad gotova. obecali su titulu od nje na nista

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 21 sep 2016, 14:16

HausMan je napisao/la:e cuj nikako nije bitno kako uprava radi hahahahha boze sacuvaj nasa sezona je vec sad gotova. obecali su titulu od nje na nista
Pa trenutno nije toliko bitno jer se ne moze nista promijeniti, bar mi navijaci ne mozemo nista promijeniti. Treba ih pustiti da rade kako su sebi zacrtali do kraja sezone a onda napraviti ocjenu. Titula jeste daleko ali nije nemoguca. Da nam je u ligi sad sljedece dvije dobiti da igraci dobiju na samopouzdanju, a onda nista nije nemoguce.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 14:20

to je prica koja se prica svake godine. a svake godine sve gore i gore i svaki put prica nije nemoguce. jedna sezona bez evrope prosla niko rijec nije rekao, onda obecali titulu i to nista, obecali tribinu i to nista. nije bitna bodovna razlika bitno je kako igras. iz utakmice u utakmicu sve gore. sta su uradili od onog sto su obecali?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 sep 2016, 14:59

amar92 je napisao/la:Ja podrzavam tvoje kritike, sve i jednu ali ne podrzavam da jedno te isto pises svaki dan jer s tim samo ubijas temu.
Naravno da ubija, kad vidim njegovih deset postova na svakoj stranici, sve mi se ogadi i ne piše mi se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 sep 2016, 15:02

**** vas Hausman. Gori ste neg on, ko babe nekakve.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 21 sep 2016, 15:07

Nadam se da će se protiv svih odgovornih lica koja su počinila djelo utaje poreza i nezakonitog poslovanja podići krivična prijava pred nadležnim sudom, te da će svi počinitelji završiti iza rešetaka, uz naknadu materijalne i nematerijalne štete prouzrokovane svojim "radom".

http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-r ... uba/22150/
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 21 sep 2016, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 21 sep 2016, 15:14

Ima prenos na City TV ima ga i Telemach i MojaTv...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 sep 2016, 15:16

U saradnji sa City TV biće prenos i na SportSport.ba za one koji nisu u mogućnosti sjediti pred TV-om i za našeg starog forumaša Virtuala ;)

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 15:19

admin je napisao/la:U saradnji sa City TV biće prenos i na SportSport.ba za one koji nisu u mogućnosti sjediti pred TV-om i za našeg starog forumaša Virtuala ;)
svaka cast sportspot :thumbup: njegov komentar je uvijek vrlo bitan. :lolno:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 sep 2016, 15:20

carsijaba je napisao/la:
Nadam se da će se protiv svih odgovornih lica koja su počinila djelo utaje poreza i nezakonitog poslovanja podići krivična prijava pred nadležnim sudom, te da će svi počinitelji završiti iza rešetaka, uz naknadu materijalne i nematerijalne štete prouzrokovane svojim "radom".
Odgovrna lica su direktori firme. Ako nam je cilj iza resetaka staviti svakog poslijeratnog direktora radimo odlican posao. U porodici neke stvari moraju ostati, mi smo u posljednje vrijeme sve vise nego porodica. Nema kluba u bivsoj Jugi ili ima mozes je prebrojati na prste jedne ruke koji nisu ostali duzni na istu osnovu kao i mi. Opet se steta nanosi samo Zelji i daje se dusmanima materijal za pljuvanje.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 sep 2016, 15:21

carsijaba je napisao/la:Nadam se da će se protiv svih odgovornih lica koja su počinila djelo utaje poreza i nezakonitog poslovanja podići krivična prijava pred nadležnim sudom, te da će svi počinitelji završiti iza rešetaka, uz naknadu materijalne i nematerijalne štete prouzrokovane svojim "radom".

http://fkzeljeznicar.ba/informacija-o-r ... uba/22150/
hahahahahaahahhaahahha :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt, MrkiMedo, Sarun i 11 gostiju.