Cuj C ..pa C je za kamion .. Nikakve koristi, ja imam B, odnosno za auto ..izgleda da kaznjavaju, trebo bi ic 30 km u jednom smjeru pa nazad, sad ne znam kolike su mi sanse da naidjem na njih, cuo sam da je 40 km kazna ..ever je napisao/la:U izmjenama i dopunama zakona o bezbjednosti saobracaja lijepo pise da se brise slovo "C" iz clana 186. stav 8. sto znaci da onaj ko posjeduje vozacku dozvolu C kategorije moze voziti iza 23 h, bez obzira na godine, dok svi koji imaju B1, B, BE, C1 ne smiju voziti iza 23h ako su mladji od 23 godine.
Sa jednog foruma preuzeto i mislim da je tacno..Tako sam i ja cuo..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Monolog hax? 
Ma znam,zato sam na kraju posta okrenuo na salu,jer sam pogresno prekopirao..Ne mogu sad da nadjem..Mrsko mi majke mi rovariti,ali ako ides 30 km,kvota ti je 1.01 da neces biti uhvacen 
@ Harry, pun grad takve djece,svaku noc sretnem nekog razmahanog klinju..Sta ces im,proci ce ih
@ Harry, pun grad takve djece,svaku noc sretnem nekog razmahanog klinju..Sta ces im,proci ce ih
Moram te razocarati MonoloŽe!Monolog je napisao/la:Najgore prođe onaj sa gitarom. Dok on svira, ostali pokupe cure, tako da njemu jedino preostaje da i dalje svira i potegne koju(da, zato sam ja svir'o bubnjeve).ever je napisao/la:Isto i ja tako moj Harry..Nista ljepse nema..Jedva cekam malo da otopli..Mi u raji samo to furamo..Ponesemo gitaru,4-5 muskaraca,isto toliko cura i laganica
Barem u mom slucaju nisi u pravu.
I da, znas kako se zove dobra treba na bubnjarevom ramenu?
Tetovaza.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
odnosno 60 km, trebo bi se i vratit ipak.ever je napisao/la:Ma znam,zato sam na kraju posta okrenuo na salu,jer sam pogresno prekopirao..Ne mogu sad da nadjem..Mrsko mi majke mi rovariti,ali ako ides 30 km,kvota ti je 1.01 da neces biti uhvacen
Poveca se kvota malo ... Al' bice to dobro valjda, valjda me nece zaustaviti, a i ako zaustave valjda bude neki policajac da mu je do sporazuma na obostrano zadovoljstvo.
A Kop učini to iskusno, pusti nekog ispred sebe i onda za njim polako. Ne može tebe zaustavit nikako. 
Ma ja bolan,normalno..Sto si se unervozio, samo lagano sa mislju da ne mozes biti toliki peh..Neces svaki dan prelaziti tu kilometrazu,tj. relaciju..Laganica samo..Sretno 
Hvala. Ma nije da sam se unervozio,nego eto, da budem siguran, ko ce upratit sve te zakone.ever je napisao/la:Ma ja bolan,normalno..Sto si se unervozio, samo lagano sa mislju da ne mozes biti toliki peh..Neces svaki dan prelaziti tu kilometrazu,tj. relaciju..Laganica samo..Sretno
@Bosco: Vidis, dobar ti je to savjet, tako cu i uraditi.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Prvi na skolskom iz informatike 
Za 2 sedmice opcinsko
Za 2 sedmice opcinsko
- adnan_nanda
- Kontakt:
Dobro jutro Emiraga.Emir_ZENICA je napisao/la:Dobro jutro ........
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Što me ova cura operuša, nisam se danas ni okladio
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Ovo za policajce.Kada idem sa ocem,vozimo se u autu, i zaustave nas drotovi,izvedu njega i kazu ogranicenje je 50 a ti si vozio 87.Njega izvedu,kaze mu drot da je bezobrazan,glup jer to osporava, i uvodi ga u auto.Sad oni pricaju, on mu kaze da mu da broj jer ce ga tuzit, i on kaze ispao je nesporazum, i da se nagode oko cjene da mu on plati, a inace bi isao na sud i vjerovatno bi mu oduzeli vozacku.On govori necu se nagodjavat, pisi mu kaznu, on ga izvede iz auta i kaze, oprostit cu ti ovaj put progledao sam ti kroz prsti.
Tako svaki put kada ga zaustave, i to mu kazu, on kaze naplatite, i uvijek ga puste
Tako svaki put kada ga zaustave, i to mu kazu, on kaze naplatite, i uvijek ga puste
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- the scouser
- Kontakt:
Kako da vratim taskbar u Mozilli ? Nekako sam ga skloniom,sad ne mogu vidjeti bookmarkse.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
view-toolbars-bookmarks toolbar
za ovog ispod, crtl+f, ako sam te dobro skonto
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 19 feb 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Kako da napravim da kad trazim jednu rijec,ne moram vrtit mis,vec upisem tu rijec i samo mi izbaci gdje se nalazi ?
zaboravio sam 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Kako da napravim da kad trazim jednu rijec,ne moram vrtit mis,vec upisem tu rijec i samo mi izbaci gdje se nalazi ?zaboravio sam
ctrl + f ako na to mislis..
- the scouser
- Kontakt:
Ne mogu ni view,ni nista...citav taj toolbar,taskbar ili kako vec se zove ne mogu da nadjem.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:view-toolbars-bookmarks toolbar
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
pritisni alt 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.