20:45 Odgođeno Exeter- Swindon
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegne
A kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi

A C A B !
da nije 40 godina u Evropi, toliko dugo da neznaju za poraz na svom terenu? a ne utakmica 40Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
20:45 Odgođeno Exeter- Swindon![]()
![]()
...ali jarane city je city...ulozili su pun ku**c miliona u tim i ne mogu dobiti aris??ARIS???ma naje**m im se svima osim dzeki mamice...Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
lave sto se boja tice barem u betlive-u da ti kazem u jednoj boji imas 7 brojeva....dakle ako igras za 1 km dobijes 6 brojeva tj jedan ti fali ako igras sve u toj boji naplate ti 3,50 km ali imas sve u opticaju.....dakle igras 6 brojeva i cim 6-ti zaokruzis tu ti je dobitak stim da ako i na sedmom pogodis i to dobijasAdmir_Sa je napisao/la:aha, znaci kazes boju ili 6 brojeva isti djavo, cekas da izadje u 35 brojeva 6 zutih naprimjer ak si zute igraovolimliverpool je napisao/la:Da bi dobio 10 milja,moraš imati prvih 6 brojeva.Admir_Sa je napisao/la:Otprilike sam skontao, samo mi na ovom pregledu nije jasno do koliko izvucenih brojeva mozes dobit deset milja? Jel to ikad iko dobio![]()
Sta je sa bojama
Imaš 8 boja po 6 brojeva 8*6=48.Dakle,jedna boja je jedan listić.
Kako City lagano obara pola Evrope...
Žao mi bi Ane,imala vodstvo 6:4 3:1...Vrijedi napomenuti da ima prelijepe noge.
-
martingela
- Kontakt:
U pravu si sad vidim odlozeno:Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
Bristol Rovers a i Swindon
na tiketu osta samo Doncaster
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Admir
Da,tako je.Ili napisao 6 brojeva kakve hoćeš ili rek'o jednu od osam boja.
U Bet Liveu je drugačije,ovo što sam ti objašnjavao vrijedi za Formulu.
Da,tako je.Ili napisao 6 brojeva kakve hoćeš ili rek'o jednu od osam boja.
U Bet Liveu je drugačije,ovo što sam ti objašnjavao vrijedi za Formulu.
You'll never walk alone.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
40 godina .... moja greska...Na Jednom je napisao/la: da nije 40 godina u Evropi, toliko dugo da neznaju za poraz na svom terenu? a ne utakmica 40
P.S Ajde Dodig molim te ! ! !
A C A B !
mora da si sa dzekom familijaenobarca je napisao/la:...ali jarane city je city...ulozili su pun ku**c miliona u tim i ne mogu dobiti aris??ARIS???ma naje**m im se svima osim dzeki mamice...Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
...ma on meni dodje od dvije tetke snaha...daidza je napisao/la:mora da si sa dzekom familijaenobarca je napisao/la:...ali jarane city je city...ulozili su pun ku**c miliona u tim i ne mogu dobiti aris??ARIS???ma naje**m im se svima osim dzeki mamice...Emir_ZENICA je napisao/la:Jarane moj Aris 40 utakmica u Europa Ligi (Kup Uefa) nije izgubio,to je dovoljan dokaz da se taj par izbjegneA kad izadjes pred onakve Fanatike,**** se u tebi sledi
![]()
![]()
![]()
-
haris1812hz
- Kontakt:
Mozeli Milan i Valencia ispod 2.5 golova do prodje?
Emir_ZENICA je napisao/la:Hajde WAWRINKA ! ! !
Hajde DODIG ! ! !
Prvi put u zivotu igram Dodiga i izgleda da ce me hebat ccc
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Soldado prosaoasylum je napisao/la:Milan
Totenhem - prvi go ce dati Ibrahimovic
Valencia
Salke - prvi go ce dati Soldado
- legenda reala
- Kontakt:
gledaj Austrijanaca večeras u hokeju ,golova kolko ti bog hoće ,a kad sam ih igro nema ga za lijeka
hajde Milan ,hajde Zlatane trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
hajde Milan ,hajde Zlatane trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam Kac - Alba 6+, ubaciše 3:3 i ispravak. Sve druge su prošle na golove, dakle, ova sigurno neće. Hvala ti kladionico, prokleta bila.
Edit: Yebem vam majku, debili jedni. Sve je prošlo samo ova yebena utakmica nije. Mrš!
Edit: Yebem vam majku, debili jedni. Sve je prošlo samo ova yebena utakmica nije. Mrš!
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 15 feb 2011, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
-
haris1812hz
- Kontakt:
Hajde Milan!!!!
Umjesto da odigram ispod 2,5 gola, ja odigram da ce Milan pobjediti
Umjesto da odigram ispod 2,5 gola, ja odigram da ce Milan pobjediti
-
jasko_juve
- Kontakt:
odigram 12 parova i masicu Watford i to 1x i Milan jer Milan ovakvom igrom nema sanse da pobijedi..ejjj moj boze..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
još jedan tiket pao ,Jesenice igro kp1 i oni u zadnjim sekundama primaju gol i gube ,osto još sistem i jedan tiket ,na kojem će me Milan oboriti najvjerovatnije ,teško da mogu dobiti ovaj Totenham
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.