FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Licne razmirice na pp

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- plavousrcu
- Kontakt:
Rijesili smo i Bevaba. Dobiti Metalce i iduce sedmice rijesiti Husica i Halvadzica pa da kazemo uspjesan mjesec. Hoce li nas iznenaditi Salko sa Lendricem na klupi ili ce ga i dalje "gurati". Posto sam siguran da dobijamo ovo mi je najzanimljivije uoci meca.
- amazon
- Kontakt:
Blago tebi ako si u to siguran, al fakatplavousrcu je napisao/la:Rijesili smo i Bevaba. Dobiti Metalce i iduce sedmice rijesiti Husica i Halvadzica pa da kazemo uspjesan mjesec. Hoce li nas iznenaditi Salko sa Lendricem na klupi ili ce ga i dalje "gurati". Posto sam siguran da dobijamo ovo mi je najzanimljivije uoci meca.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Rad Slavke po meni vec se vidi, a covjek je tu svega nepunih mjesec dana, segment jeste odbrana gdje su se igraci i vise nego poboljsali, svaki put do sada kada sam bio na treningu pricao je sa odbrambenim igracima, savjetovao, pokazivao i evo najgori segment postao nam je najbolji.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
najlaksi segmet u ekipi jeste napraviti defanzivu kako treba, ali Zeljo nije radnik i to svako mora znati. nije tesko od ove ekipe napraviti defanzivnu ekipu koja ce se braniti kao u kaknju i ici na jedan bod. problem je napad. to je amar najbolje radio ali je on imao zebu a mi takvog igraca sad nemamo. lendric nema upotrebljivih lopti i jako mu je tesko igrati.ne moze igrac koji zabije 6 golova u 6 kola da zaboravi da igra. jednostavno igra koju trener forsira ne lezi za njega ili se ne snalazi.
Neće se Husica i Halvadzica izgleda lako riješiti. Sin mi kaže da s njegovom generacijom (2001)nekad treniraju, a ako su na to spremni, čisto sumnjam da će pristati na neki dogovor.plavousrcu je napisao/la:Rijesili smo i Bevaba. Dobiti Metalce i iduce sedmice rijesiti Husica i Halvadzica pa da kazemo uspjesan mjesec. Hoce li nas iznenaditi Salko sa Lendricem na klupi ili ce ga i dalje "gurati". Posto sam siguran da dobijamo ovo mi je najzanimljivije uoci meca.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Hrasno1921
- Kontakt:
Vjerujem da je tako, ali ako se i ne dogovore moci ce tako do zimskog prelaznog roka, jer na taj nacin unistavaju sebi karijere, ja koliko sam informisan i sa Halvadzicem ce se dogovoriti vrlo brzo, samo ovaj rumenko seljacki on je izgleda tezak kalibar
1921'
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jos je veci belaj sto nas je taj rumenko sam kostao najmanje 4 boda mamicu mu njegovu seljacku...I sad jos nece da se dogovori....TikTak je napisao/la:Rumenko i krijera ne idu u istu recenicu. Gdje on moze igrati za nekoliko hiljada maraka? Nece on lako popustiti i on ce nas najvise kostati.Hrasno1921 je napisao/la:Vjerujem da je tako, ali ako se i ne dogovore moci ce tako do zimskog prelaznog roka, jer na taj nacin unistavaju sebi karijere, ja koliko sam informisan i sa Halvadzicem ce se dogovoriti vrlo brzo, samo ovaj rumenko seljacki on je izgleda tezak kalibar

- plavousrcu
- Kontakt:
Danas svim srcem uz Celik, a u Tuzli i Mostaru 'natezem' nulu. Idealan scenarij za nas.
- manijakKladusa
- Kontakt:
msm da treba sutra probati bez Lendre, pa ako ne bude islo na poluvremenu ga ubaciti.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
OD sutra pocinje serija necemo vise utakmice zijanit over godine.Nisam Dzemila Ali Sam SA Alipasina D faza.
ja sam zadovoljan sutra s iksom ako pobjedimo bice dobro ali se ne nadam puno realno.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Suti gluho biloHausMan je napisao/la:ja sam zadovoljan sutra s iksom ako pobjedimo bice dobro ali se ne nadam puno realno.

Sutra abd pobjeda od dva razlike, pobjeda koja bi nas vratila u vrh tabele, svi preduslovi za dobar rezultat su tu, vjerujem da od sutra krece serija od tri pobjede

1921'
kad se nadam uvijek popusimo zato vise necu. ako uzmemo extra ako ne i to ok.Hrasno1921 je napisao/la:Suti gluho biloHausMan je napisao/la:ja sam zadovoljan sutra s iksom ako pobjedimo bice dobro ali se ne nadam puno realno.![]()
Sutra abd pobjeda od dva razlike, pobjeda koja bi nas vratila u vrh tabele, svi preduslovi za dobar rezultat su tu, vjerujem da od sutra krece serija od tri pobjede
- amazon
- Kontakt:
Mi seriju od tri pobjede najavljujemo od pocetka sezone, a ustvari i imamo samo tri pobjede. Jedno je nadati se, kao sto se i ja nadam, kakvi god da smo, a druga su stvar realna ocekivanja zasnovana na nasoj dosad prikazanoj igri. Bez obzira sto je Metalleghe skupio manje bodova od nas, po meni su totalno nepredvidiva ekipa. Uzeli su Celika i pitare na strani, a kuci npr odigrali nerijeseno protiv Olimpica. Oprezno i pametno sutra i nadam se do pobjede, ali nece biti nimalo lako.Hrasno1921 je napisao/la:
Suti gluho bilo![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ne bjezi nam zrinjski puno, samo 11 bodova a vi kritikujete sram vas bilo. imamo jos sanse za titulu
daj boze po ovim rezultatima da budemo u ligi za prvaka. uprava obecela titulu a dala na rinaku, poceli su sad s onom starom pricom kad nismo imali love da forsiraju omladnice i juniore kad smo spiskali na sranje igraca pola miliona maraka zbog glupana a osvojili nismo bajramski turnir.

Mi igrali danas? Izgubili?
Nisam o toku nikako?
Nisam o toku nikako?
- Hrasno1921
- Kontakt:
Hausmana da napijes ili stavis pod sedative on ce isto, vazda tmurno, tesko i crno kod njega, za razliku od njega ja sam optimistican iz nekoliko razloga
1. Tek je 10.kolo, ima jos 14. kola da se igra, 14.kola u kojim ganjamo ligu za prvaka
2. Trener nam je SLAVKO PETROVIC, koji ce iz ekipe izvuci maksimum maksimuma, tek je tu mjesec dana, polako ...
Nije uprava obecala titulu vec Austrijski konjusar Kostic, mozda i grijesim ali mislim da je tako, nismo Barselona da svake godine izbacimo po cetiri pet igraca iz omladinske skole, nakon godina i Bajica, Hadzijahmetovica, Memije, Sadikovica, Mujagica, Beganovica i dr. normalno je da smo jedne sezone tanki sa omladinskim pogonom, ali evo vec za godinu dvije imat cemo top juniore za prvog tima, da ih ne nabrajam sad sve, mozzda cak i za nijansu dvije talentovaniji od nabrojanih.
Serija od dvije tri pobjede za redom mnogo toga moze promijeniti, ekipa je po meni jos pod nekom vrstom soka a Slavko se jos trazi i balansira da izvuce ono najbolje i postavi sve na svoje mjesto, nakon reprezentativne pauze mislim da cemo biti full i da cemo igru iz kola u kolo vec od sutra podizati na veci nivo.
1. Tek je 10.kolo, ima jos 14. kola da se igra, 14.kola u kojim ganjamo ligu za prvaka
2. Trener nam je SLAVKO PETROVIC, koji ce iz ekipe izvuci maksimum maksimuma, tek je tu mjesec dana, polako ...
Nije uprava obecala titulu vec Austrijski konjusar Kostic, mozda i grijesim ali mislim da je tako, nismo Barselona da svake godine izbacimo po cetiri pet igraca iz omladinske skole, nakon godina i Bajica, Hadzijahmetovica, Memije, Sadikovica, Mujagica, Beganovica i dr. normalno je da smo jedne sezone tanki sa omladinskim pogonom, ali evo vec za godinu dvije imat cemo top juniore za prvog tima, da ih ne nabrajam sad sve, mozzda cak i za nijansu dvije talentovaniji od nabrojanih.
Serija od dvije tri pobjede za redom mnogo toga moze promijeniti, ekipa je po meni jos pod nekom vrstom soka a Slavko se jos trazi i balansira da izvuce ono najbolje i postavi sve na svoje mjesto, nakon reprezentativne pauze mislim da cemo biti full i da cemo igru iz kola u kolo vec od sutra podizati na veci nivo.
1921'
pogresnu percepciju imas kralju moj dobri. mi smo hadaljima poput pozdera placali po sest milja za platu a nismo imali razloga dovoditi igrace jer smo imali beganovica, mi nismo trebali dovoditi markovica imali smo hasanovica, nismo trebali otjerati sadikovica a uvalit se love za neke skart igrace. to ne moze saprati nista osim titule a sve ostalo je bacanje bombi kao bosko buba. nema nista optimisticno da bi se tako pisalo kad bude sve ok i kad budemo najjaci u ligi sto svi zelimo necu reci losu rijec. a sve dok smo bacali pola miliona na skart igrace a nismo bajramski osvojili i kad nas jedan vitez naguzi nasred grbavice koji ne moze kuci olimpic uzet pozitivno nema nista. to nema veze s crnjacenjem vec s realnoscu. celo ima jednu pobjedu s nama i to na bozije usi pobjedio, na srecu, nafaku koju sam ja obezbjedio jer sam dao sadaku u sedam brace. malo realnost prijatelju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.