Gdje si Virtu druze stari.Virtu4l je napisao/la:Ti si pljuvačNeandertalac je napisao/la:Poz Zeljovci.
Ja sam; Neandertalac.
Ja sam Zeljovac. Manijak. Od glave do pete!
Ma jesam ali ako gledas iz pogrbljene perspektive

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Gdje si Virtu druze stari.Virtu4l je napisao/la:Ti si pljuvačNeandertalac je napisao/la:Poz Zeljovci.
Ja sam; Neandertalac.
bujrum kralju. ima svega osim zeljovaca ovdje.Neandertalac je napisao/la:Poz Zeljovci.
Ja sam; Neandertalac.
Uh, trebaju nam ta tri boda, trebaju ko hljeb.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro, mozda sam pregrubo zvucao sa ovim rekreativna. No, mislim da nisu mjerilo za dizanje euforije. Zelji kao suho zlato treba dobar gostujuci rezultat. Da li je to bod u Bijeljini? Smatram da nije, ne radi toga sto je bod protiv Radnika toliko los nego zato sto nema pobjede van Sarajeva u ovoj sezoni. Eventualna tri boda u Bijeljini bi Zelji bila motor, samo bice na noz sto se kaze jer Slavko Petrovic za njih nije otisao iz kluba na lijep nacin.Neandertalac je napisao/la:Ne bih se složio da je Metalleghe rekreativna ekipa. Imaju par vrlo dobrih ihraca, Smajica koji se juce jako trudio i bio jako opasan, par puta ostavljao nasu trojicu, cetvoricu i otvarao tranziciju.
Oni juce nisu imali odgovor na nasu agresivnost, trku, ulaske krila u sredinu i jaki presing. Naravno i na Stevanovica.
Nisu losa ekipa, ne i najbolja ali pogledaj i nas, nasu formu te imperativ koji sigurno svima stvara dodatno opterecenje. Najbolje se to vidjelo u trenutcima nakon njihovog gola, desetak minuta smo visili medjutim ponovo smo se vratili i priveli utakmicu kraju.
Svakako slabo raje ima, steta sto pojedini odmah idu na ignore listu.
Realizacija. Fali samopouzdanja. Lendric prije pola godine bi ono zabio zmireci i jos par situacija gdje se reagovalo neadekvatno, tacno se vidi sta nedostaje, ta rutina. Realan rez bi bio 4_1 za nas.plavousrcu je napisao/la:Protiv Metalleghea smo licili na ekipu, ali zabrinjava sto smo se nakon superiorne igre zadnji 15 minuta tresli. Mora se dati treci jer frljoka zalita i dovidjenja dobra ifro.
Moze, naravno da moze. Ako ostatak tima ne bude davao adekvatnu podrsku to je vrlo lako, koliko god da je dobar ne moze sam, timski je sport.plavousrcu je napisao/la:Ne vidim ja da neko moze Stevanovica zaustaviti. Njegov dolazak nisam opravdavao, kontao sam da je gotov sa ozbiljnim fudbalom. Z.ajebao sam se dobro, kako je to skroman monak i dobar igrac. Iz meca u mec igra sve bolje i nadam se da ce u Bijeljini biti igrac odluke te da ce ga Mesa pozvati za Belgiju i Cipar. Zasluzio je.
Mozda je i skroman nego bi trebao biti. Mozda i zbog toga nije uspio u Sevilli. Mora fudbaler biti malo i bezobrazan, a on u sebi nema ni mrvicu bezobrazluka. Odgovornost ga krasi, nikad saigraca nece ostaviti na cjedilu i on je zapravo fudbaler kakve nadam se svi mi zelimo gledati u svetom dresu. Zamjeram mu sto ne gleda malo vise na sebe. Valjao bi mu koji pogodak vise u CV-u.Neandertalac je napisao/la:Moze, naravno da moze. Ako ostatak tima ne bude davao adekvatnu podrsku to je vrlo lako, koliko god da je dobar ne moze sam, timski je sport.plavousrcu je napisao/la:Ne vidim ja da neko moze Stevanovica zaustaviti. Njegov dolazak nisam opravdavao, kontao sam da je gotov sa ozbiljnim fudbalom. Z.ajebao sam se dobro, kako je to skroman monak i dobar igrac. Iz meca u mec igra sve bolje i nadam se da ce u Bijeljini biti igrac odluke te da ce ga Mesa pozvati za Belgiju i Cipar. Zasluzio je.
Medjutim, ako kako rekoh Krizman ali i ostali naravno, ako budu na nivou onda Miro nije jedini o kome moraju razmisljat.
U pravu si da zasluzuje poziv, vise nego iko iz nase lige.
Da iskoristim ovaj post pa da napisem koju vise o svom vidjenju njega i njegove igre.
Poznajem ga licno. Onako na prvu, sitan, ne previse misicav a pogotovo pricljiv, te jako jako skroman.
Nakon sto je zabio pitarima ja ga grlim, bacio bih ga u zrak a on sav nekakav skroman sa djecijim osmjehom kao da ne zeli da ga hvalim, kao da je to nesto najnormalnije na svijetu, zabit u derbiju.
Eh upravo to je ono sto ga izdvaja, to profesionalno razmisljanje, taj njegov maximum za platu koju prima.
Pogledaj samo kako je odgovoran u igri, kako pokriva, pomaze, zatvara, kako je uvijek slobodan da primi loptu tj ne `krije` se. Sve to se itekako bolje vidi kako je podigao nivo fizicke spreme a i tu ce biti jos bolji. To su karakteristike koje ga izdvajaju od ostalih jer nam je liga prepuna neodgovornih igraca ili onih koji samo gledaju da ne pogrijese.
Ne samo da nam valja zbog igrackih kvaliteta vec kao profesionalac ima sve sto bi mladji igraci trebali iskopirati, bez straha da uce pogresno.
Ja ne bih bio ja kada ne bih i kritiku uputio, a to je njegova zelja da uvijek asistira, doda, razigra. Mislim da nas ima jos koji bi njemu dali malo vise slobode pa da se koji put stusti okomito prema golu, predribla cesce, opuca koju.
Opet, to sve nije zato sto ne zna sve ovo, vec jer je pro i odgovrno pristupa igri, igra timski a ne solira puno, kao npr depilirani kod kona.
Jako sam ponosan sto sam u nasem dresu gledao jednog igraca njegovih kvaliteta i ljudskih osobina!
Ako mu produze ugovor, ne plus, vec pet pluseva i nadam se kako ce ga povrede zaobici jer ima jos vremena za neki/ neke klubove iz top liga. Kvalitete svakako.
Mora radi sebe biti bezobrazniji. Ko curica je nekakva, nikad se ne istice. Volio bih vidjeti da nekog otjera u pm, pa i saigraca ako se ne trudi. Na zalost necu taj film gledatiNeandertalac je napisao/la:Slazem se @Plavo u srcu.
Treba malo drakosti pozitivne, ali nije on tj tip. Vise je u stilu; tiha voda bregove valja.
Eh sada, do trenera je sta mu treba na terenu, vezano za Sevilju. A opet, nije ni Sevilja Zeljo, ima tamo Stevanovica vise nego ovde, valja uzet mjesto Gameiru npr, ili nekom drugom, ako me shvatas sta zelim reci. Dosta levela iznad nas.
Virtu@ Upravo to. Kada ostali `skripe`, Stevanovica je lako zaustaviti.
plavousrcu je napisao/la:Mora radi sebe biti bezobrazniji. Ko curica je nekakva, nikad se ne istice. Volio bih vidjeti da nekog otjera u pm, pa i saigraca ako se ne trudi. Na zalost necu taj film gledatiNeandertalac je napisao/la:Slazem se @Plavo u srcu.
Treba malo drakosti pozitivne, ali nije on tj tip. Vise je u stilu; tiha voda bregove valja.
Eh sada, do trenera je sta mu treba na terenu, vezano za Sevilju. A opet, nije ni Sevilja Zeljo, ima tamo Stevanovica vise nego ovde, valja uzet mjesto Gameiru npr, ili nekom drugom, ako me shvatas sta zelim reci. Dosta levela iznad nas.
Virtu@ Upravo to. Kada ostali `skripe`, Stevanovica je lako zaustaviti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.