Premijer liga BiH - aktuelno

Daduli
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Daduli » 23 dec 2025, 09:45

Herson je napisao/la:
23 dec 2025, 09:21
Daduli je napisao/la:
23 dec 2025, 09:05
Onaj Štimac je pravi ustaški kreten. Neki tip koji na fb profilnoj ima šahovnicu sa prvim bijelim poljem mu napisao u komentaru ispod onog videa što slave pobjedu u Banja luci "bitno je da ste razvalili Srbadiju", Štimac mu lajkuje to.
Zato i jeste trener zrinskog. U Hrvatskoj nijedan klub ni ne pomišlja angažovati ga za trenera, a o inostranstvu je iluzorno i pričati. U kojem ozbiljnom klubu bi trener mogao raditi takve stvari bez ozbiljne i oštre sankcije?
što je najgore što on takve stvari ispucava i pred igračima, pa možeš misliti kako se Bilbija, Jakovljević , Surdanović... osjećaju. Ili Memija. Šef kaže časti pivom, ovom idiotu garant na pamet nije palo da tu ima igrač koji ne bi volio biti blizu alkohola u busu.
Glory Glory Man United

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 23 dec 2025, 09:46

Mostarwolf1981 je napisao/la:
23 dec 2025, 09:23
Combattente87 je napisao/la:
23 dec 2025, 07:53
Sad kada vidim ovu raspravu oko stadiona u Vrapčićima, sjetih se da je to jedini stadion trenutno u PL na kojem nisam bio, pa upalih mape da bacim oko iz vazduha...Jedna stvar me malo bacila u dilemu, uzeći u obzir da je priča kako žele napraviti stadion koji će ispunjavati norme za igranje evropskih utakmica....Neka me neko ispravi ako griješim, ali jedan od uslova je da se mora osigurati određeni dio parking mjesta od kapaciteta stadiona, a ja na prvi pogled ne vidim uopšte parking mjesta.Evo čisto za usporedbu kako to treba da izgleda da bi se igrale evropske utakmice.
slika

slika
eto ti prilike odma u februaru da prvi put dodjes kod nas :thumbup:
parking je predvidjen na ovom dijelu do jezera, gdje je neko prethodno zaokruzio crvenom bojom. Ima dosta prostora, predvidjeno je to da se radi. Takodjer se i trazi nacin da se ove kuce iza VIP tribine uklone
Iskreno volio bih da Velež ako izbori evropu igra na svom stadionu kao i svi klubovi, ali ima tu još posla, između ostalog i da se izbori evropa...
Evo i mi čekamo natkrivanje tribine, biće valjda do 2049 :D
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 09:56

Balorda je napisao/la:
23 dec 2025, 09:38
Nećemo, proglasićemo te nepismenim i neobrazovanim mitomanom i falsifikatorom apsolutno svega, što, realno, i jesi.

Eto, bolje si prošao.
Eno sad i takav te usutim.
Ja ne znam cemu te moja konstatacija toliko pogodila da se vrijedjas samo kazem ono sto vjerovatno i vi vec znate a necete da priznate. Pozdrav Balo.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 09:59

Threeplanetrees je napisao/la:
Škutori samo o mostarskom Veležu 😍 Koji je to kompleks ja mislim i na polnoćki će o nama pričat :rol:
Ne nego momku iz BL pokusavam objasniti situaciju oko stadiona koji se nalazi u prigradskom naselju grada iz kojeg dolazim.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 dec 2025, 10:10

rishovski je napisao/la:
22 dec 2025, 23:36
Čelik,Željo,Sloboda,zadnjih 20 godina su bili lideri u neplaćanju poreza...
S tim da je Čelik uradio ispravnu stvar i sad je na dobrom putu... Želji ce i dalje halalit kamate i izmisljat reprograme... Sloboda ce na kraju imati fuziju sa Tuzlom da spasi živu glavu..
Ne brini ti za druge. Bolje skontaj za koga tacno navijas. Lafo iz Zenice, navijas za Velez, a uvlacis se ovim iz Sarajeva maksimalno ;)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 dec 2025, 10:12

LondonBlues je napisao/la:
23 dec 2025, 09:59
Škutori samo o mostarskom Veležu 😍 Koji je to kompleks ja mislim i na polnoćki će o nama pričat :rol:
Ne nego momku iz BL pokusavam objasniti situaciju oko stadiona koji se nalazi u prigradskom naselju grada iz kojeg dolazim.
Ti jedino možeš objasniti kako se pravilno reže škija ili kako se guli obješeno prase. Bježi tamo škutore jedan iskompleksirani samo o Veležu pišeš :rol:

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 10:20

23 dec 2025, 10:12
Ti jedino možeš objasniti kako se pravilno reže škija ili kako se guli obješeno prase. Bježi tamo škutore jedan iskompleksirani samo o Veležu pišeš :rol:
Kad dodu kvalifikacije za europska natjecanja vratit cu se na ovaj post, da vidis da pored praseta i skije znam jos nesto. Nitko nema argument da mi kaze da ce te igrat tu, ali me vrijedjate jer kazem ono sto vi krijete.
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 23 dec 2025, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 dec 2025, 10:21

23 dec 2025, 10:20

Kad dodu kvalifikacije za europska natjecanja vratit cu se na ovaj post, da vidis da pored praseta i skije znam jos nesto.
Mislim da bi malo bizarno bilo po forumu postavljati slike kako jašeš magarca :mrgreen:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 23 dec 2025, 10:23

Od stvari koje još zna izdvajamo: falsifikovanje godine osnivanja, više puta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 10:25

23 dec 2025, 10:21
23 dec 2025, 10:20

Kad dodu kvalifikacije za europska natjecanja vratit cu se na ovaj post, da vidis da pored praseta i skije znam jos nesto.
Mislim da bi malo bizarno bilo po forumu postavljati slike kako jašeš magarca :mrgreen:
S obzirom da mi je rahmetli majka iz Blagaja sa ponosom se druzim sa magarcima.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 dec 2025, 10:54

O vašoj finansijskoj stabilnosti dovoljno govori što vam trece lice drzi fan shop. Dakle da ponovim trece lice je vlasnik vaseg fan shopa. Vi ste mu za sitne pare prodali taj brend koji je nadaleko u europi poznat.

U prilog toj tezi imamo i dvije podjele paketica. Jedna u organizaciji kluba a druga u organizaciji gospodina Salčina.

Zamisli brenda kupio ih Adzemov badzo i moraju i igrači doći na dvije podjele paketića :D ne do Bog nikom takvog brendiranja.

Vi bogami iz dubioze u dubiozu. Gdje ćeš bolan Fan shop dati trećem licu.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 dec 2025, 10:58

23 dec 2025, 10:12
Rece mu covjek koji ne propusta nijednu vijest o Zrinjskom i Ultrasima. :urnebes: Ali doslovno nije bila nijedna vijest u zadnjih par mjeseci koju nisi komentirao. Bola posto si gori od mene u mojim zlatnim forumskim danima

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 dec 2025, 11:06

tutankamon1905 je napisao/la:
23 dec 2025, 10:58
Rece mu covjek koji ne propusta nijednu vijest o Zrinjskom i Ultrasima. :urnebes: Ali doslovno nije bila nijedna vijest u zadnjih par mjeseci koju nisi komentirao. Bola posto si gori od mene u mojim zlatnim forumskim danima
Vi sami sebi niste interesantni, a ne da meni budete :mrgreen: To šta ja vas vratim u realnost i kolosijek istine kada pođete šagoljati čitaj lagati je nešto drugo :thumbup:

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 23 dec 2025, 11:15

23 dec 2025, 11:06
Vi sami sebi niste interesantni, a ne da meni budete :mrgreen: To šta ja vas vratim u realnost i kolosijek istine kada pođete šagoljati čitaj lagati je nešto drugo :thumbup:
Ne izvrci sad. I sam znas da si prvi na crti svaki put kad je vijest o Zrinjskom i Ultrasima. Interesantni ili ne, to su cinjenice

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 11:16

23 dec 2025, 11:06
Pa sta sam drugo nego vas vratio u realnost ako Niksic ne izmisli 2-3 miliona za Novu necete stic dobit kategorizaciju.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 23 dec 2025, 11:18

Eno opet o Nikšiću i Veležu. Iskompleksirani škutori 😍

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 11:27

Ne mozes pricat o prstu a da ne spomenes nokat.

Btw: zaboravio si navest i Arenu koju spominjem, nemoj da mi umanjujes komplekse.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 23 dec 2025, 11:30

Daduli je napisao/la:
23 dec 2025, 09:45
Herson je napisao/la:
23 dec 2025, 09:21
Daduli je napisao/la:
23 dec 2025, 09:05
Onaj Štimac je pravi ustaški kreten. Neki tip koji na fb profilnoj ima šahovnicu sa prvim bijelim poljem mu napisao u komentaru ispod onog videa što slave pobjedu u Banja luci "bitno je da ste razvalili Srbadiju", Štimac mu lajkuje to.
Zato i jeste trener zrinskog. U Hrvatskoj nijedan klub ni ne pomišlja angažovati ga za trenera, a o inostranstvu je iluzorno i pričati. U kojem ozbiljnom klubu bi trener mogao raditi takve stvari bez ozbiljne i oštre sankcije?
što je najgore što on takve stvari ispucava i pred igračima, pa možeš misliti kako se Bilbija, Jakovljević , Surdanović... osjećaju. Ili Memija. Šef kaže časti pivom, ovom idiotu garant na pamet nije palo da tu ima igrač koji ne bi volio biti blizu alkohola u busu.
eto bas im je teško, zato su tamo po 4+ godine.
sta ih pravite ko da su ugroženi.
Zadnja izmjena: Kajkutenjoyer, dana/u 23 dec 2025, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
nek crknu dusmani, najjaci smo

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 23 dec 2025, 11:30

Izdržite pijaĆari, četvrti ste s pozitivnom nulom. Historijski uspjeh za mjesnu zajednicu Opine.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 23 dec 2025, 11:35

Meni je sad jasno sto ih prica o kategorizaciji pogadja… Poslije, kad se napokon dobije kategorizacija pitanje je oce li im trebat. Morat ce cekat opet neku bljesak sezonu da se pofajtaju za to cetvrto mjesto i jos kup da se poklopi.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, gh0stHZ, Kajkutenjoyer, supervizor i 29 gostiju.