Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Na kraju će završiti u Waalwijku 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma to je ista šprdnja kao sa Stilicem,dok je jos bio pod ugovorom imao je ponude od Borusije M,Celtica,Schalkea,West B,sad kad je slobodan svi sute,a na kraju ce u Modriči zavrsiti
Je li vama jasno da je transferski rok poceo prije sedmicu dana i da traje do kraja augusta? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Valjda na kraju neće završiti u trećoj mađarskoj ligi. Kako god, sretno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/medunja ... rder/84134
Hoće li biti išta od ovog?
Uf kako bi mu dobro godio ovaj prelaz u Werder, nešto kao Vedi Stuttgart

Ako bude meljao guzovima na treninzima kao i Said,bolje mu je da ne ide tamo.Fazlu ce slog strefitimandraX je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/medunja ... rder/84134
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a ti vjerujes u ove ponude i sta novine pisu?medunjanin ce i naci neki solidni klub u solidnoj ligi kao npr. salzburg,galatasaray ili frankfurt ali stilic ce otici mozda u hajduk, zelju ili teplice..Edvin_Mg je napisao/la:Ma to je ista šprdnja kao sa Stilicem,dok je jos bio pod ugovorom imao je ponude od Borusije M,Celtica,Schalkea,West B,sad kad je slobodan svi sute,a na kraju ce u Modriči zavrsiti
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dugo se ovaj Werder spominje.
Moja zelja je da zaigra u Bundeski, ne mora to biti Werder, moze i neki slabiji klub.
Misljenja sam da bi se tamo najbolje uklopio i ispoljio svoje znanje na najbolji moguci nacin.

Moja zelja je da zaigra u Bundeski, ne mora to biti Werder, moze i neki slabiji klub.
Misljenja sam da bi se tamo najbolje uklopio i ispoljio svoje znanje na najbolji moguci nacin.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ja kolko znam MEdunjanin nije slobodan igrac ko god ga hoce valja keširat za njega,a de da neko kupi igrača koji godinu dana igra samo za reprezentaciju,a najmanje 2mil eura mu je cijena..nije ista stvar ko sa Stilicem ili PApcemminace papac mescini hoce da prestane aktivno igranje fudbala
Medunjanin karijeru bi mogao nastaviti u redovima zagrebačkog Dinama.
Medunjanin u Dinamu kao zamjena za Badelja-Vijesti.at

FORZA NAPOLI
- Goalgetter
- Kontakt:
Od Werdera, Lazia i Stuttgarta, na kraju izgleda Dinamo 

Pa očekivano. Čovjek koji je suspendovan po godine i pri tome košta 2 miliona nema baš velike šanse za transfer u pomenute klubove. A prelazak u Dinamo nije tragedija, Hrvatima ne smeta imati u prvoj postavi na EP igrače Dinama a nama sad ko nešto malo..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Problem je sto igra slicnu poziciju kao i Mehmed.VanBasten je napisao/la:Pa očekivano. Čovjek koji je suspendovan po godine i pri tome košta 2 miliona nema baš velike šanse za transfer u pomenute klubove. A prelazak u Dinamo nije tragedija, Hrvatima ne smeta imati u prvoj postavi na EP igrače Dinama a nama sad ko nešto malo..
Mada ce vjerovatno opet u grupnu fazu,bilo EL ili LP.
Jedino sto im je trener taraba.
Mamic je bacio oko njega jos na tekmi protiv Rumuna ili Albanije ono bjese.Ali 2 miliona je 2 miliona.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koje to očekivao da Medunjanin koji nije igrao maltene čitavu sezonu može napraviti transfer u Werder,Stuttgart ljudi budimo razumni, ako pređe u Dinamo to će biti odlično jer u suprotnom ne bi me iznenadilo da završi u Karlovcu.Goalgetter je napisao/la:Od Werdera, Lazia i Stuttgarta, na kraju izgleda Dinamo
1974---1975---1976---2001---2013---2020
JK - Tosic kloc je igrao za Werder duze..a jesi duhovit cuj KarlovcuSaurman je napisao/la:Koje to očekivao da Medunjanin koji nije igrao maltene čitavu sezonu može napraviti transfer u Werder,Stuttgart ljudi budimo razumni, ako pređe u Dinamo to će biti odlično jer u suprotnom ne bi me iznenadilo da završi u Karlovcu.Goalgetter je napisao/la:Od Werdera, Lazia i Stuttgarta, na kraju izgleda Dinamo

FORZA NAPOLI
Sta ovo danas pise da bi medunjanin mogao u Dinamo?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vjerujem da to zavisi od Badelja i njegovog potencijalnog transfera u HSV.ever je napisao/la:Sta ovo danas pise da bi medunjanin mogao u Dinamo?
Iako mislim da je Medunjanin igrac za puno veci klub, ali kako je tako je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Je li ziv ovaj?
Izgleda mu Begovic prodao telefon.Cartman je napisao/la:Je li ziv ovaj?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Izgleda mu Begovic prodao telefon.Cartman je napisao/la:Je li ziv ovaj?

Moze li barem kod Murata u Sturm?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.