I lutvu za kondicionog i neka se spremaju u gradu boje dugeredbull93 je napisao/la:Kad je dernek nek bude dernek. Da hoce sad dovest amawa za selektora, da cirkus bude potpun.
BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn/Armenija - BiH (05.09./08.09.)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek je tvoj dUlja dobar jbo ti on sveDenchi je napisao/la:Sve sto je ikad zelju dotaklo nek se odma oprosti...
Drugacije se necemo uroka skinuti....
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- transandino
- Kontakt:
**** VAM OGI FAMELIJU **** VAS LOPTA; DALI BI STE ZA LOPTU DA VAM OVAJ HODA PO GRADU MATER VAM **** RETARDIRANA NACIJOAVANTI LIBERTA 1919
Amaru sada i da se ponudi reprezentacija, nece je htjeti preuzeti. Htjeli ste Roberta, eto vam ga.
🔵⚪
Robiju jos u avionu otkaz dati. Dosta je. Zasluzio je nogu. A sve dok se ne pojavi neki stoperski tandem koji ne djeluje kao da je na heroinu nemamo se cemu nadati. Danas smo vidjeli zasto Seha brani za tamo neki Erzurum. Svaka mu cast na nekim paradama, ali i on polako sakuplja material za jedan dobar blooper reel. Nadam se nekom novom selektoru koji ce iskoristiti ove zadnje 4 tekme da uigra neke nove momke. Posebno Gojak je ostavio dobar dojam. Decko je konstantan. Pruzio dobre partije od Italije do Jermenije i itekako mora imati mjesta u prvoj postavi. Nadam se da nikada u najdrazem dresu ne trebam gledati ublehe iz Al-Ahlija ili kako se vec zovu klubovi iz arapskih vukojebina.
Imao sam feeling vec nakon ispusenog vodstva protiv Grcke da cemu usrati ove kvalifikacije. Vidjelo se da ovje nesto ne stima. Zbogom EURO, jos jedan pusti san.
Imao sam feeling vec nakon ispusenog vodstva protiv Grcke da cemu usrati ove kvalifikacije. Vidjelo se da ovje nesto ne stima. Zbogom EURO, jos jedan pusti san.
Zadnja izmjena: Shogun, dana/u 08 sep 2019, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ka'e, šta da smo vodili 4-3 i da je postigao autogoTracy3McGrady je napisao/la:Vi pored ovakvog rezultata i 90 minuta igre, krivite momka što je postigao autogol pred sam kraj tekme koji pritom ništa promjenio nije.
Juka hvala na svemu, ali sretno ti brate.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel i Zukan ono Zeljina skola?
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj ovog "jasno je bilo da ce utakmicu odlucitu fizicka sprema i takticke zamisli" jok ja mislio dove i sure....
=\_1921_/=
avenija je napisao/la:ima jos 12 bodova u igri nije jos gotovo, sta nam treba do kraja ?
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 08 sep 2019, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Od domacih moze samo Vaha, Bajevic eventualno ako nije u penziji, sve drugo smo pokusali ili nije dovoljno kvalitetno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Savez je ogledalo ovog svega. Savez pravi talove, savez cuva svoju guzicu, radi se sve i svasta, druge kvalifikacije nisu uspjeli osigurati odlazak na veliko takmicenje, sami sebi daju novcana priznanja za odlazak u brazil, savez je napravio i dopustio da se okuoljanja reprezentacije vode kao odmor.... za nasu ligu necu ni govoriti.calcio je napisao/la:redbull93 je napisao/la:SAVEZ NAPOLJE!
RAT SAVEZU
Sta ti je savez kriv? Uvijek kod nas savez kriv, a sta je sa ublehama novinarskim i navijackim koji otjeraju uspjesne selektore zato jer im se ne svidja njihov izbor igraca? Navijaci i novinari napolje!
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Slobodas je napisao/la:avenija je napisao/la:ima jos 12 bodova u igri nije jos gotovo, sta nam treba do kraja ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Eh barem spoznasmo da nije do Bahe Toplog
Drago mi ke vidjet neke stare forumase kako jedu djigaru ....isto ko i ja svoju
Al da smo bagra jesmo
Drago mi ke vidjet neke stare forumase kako jedu djigaru ....isto ko i ja svoju
Al da smo bagra jesmo
Daleko je ovo od zbogom EURO, ali Prosinečki ne smije biti više ni dan selektor naše reprezentacije.Shogun je napisao/la:Robiju jos u avionu otkaz dati. Dosta je. Zasluzio je nogu. A sve dok se ne pojavi neki stoperski tandem koji ne djeluje kao da je na heroinu nemamo se cemu nadati. Danas smo vidjeli zasto Seha brani za tamo neki Erzurum. Svaka mu cast na nekim paradama, ali i on polako sakuplja material za jedan dobar blooper reel. Nadam se nekom novom selektoru koji ce iskoristiti ove zadnje 4 tekme da uigra neke nove momke. Posebno Gojak je ostavio dobar dojam. Decko je konstantan. Pruzio dobre partije od Italije do Jermenije i itekako mora imati mjesta u prvoj postavi. Nadam se da nikada u najdrazem dresu ne trebam gledati ublehe iz Al-Ahlija ili kako se vec zovu klubovi iz arapskih vukojebina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sudija je kriv, mrze nas sto smo muslimani
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma dati šansu Marinovicu, nema ko drugi...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Slobodas je napisao/la:avenija je napisao/la:ima jos 12 bodova u igri nije jos gotovo, sta nam treba do kraja ?
ma bilo ko da dodje, od ovog cirkusanta na klupi ne moze biti gori nikako, ekipa ko muha bez glave
Susicu vrati se...
Susicu vrati se...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Sportsport mora pokrenuti kampanju protiv selektora i tražiti otkaz.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 08 sep 2019, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ovaj debil brani savez, **** ti savez svadtiku odvratnu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 26 gostiju.