PL prepucavanja

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 00:57

let3 je napisao/la:
04 apr 2024, 00:50
Bolje da ne govorim sta mislim o tome :stop: Hajmo radije suprljirati o navijacima.

:mrgreen:
Dovoljno si reko :mrgreen: Da ti pozelim srecu bilo bi licemjerno, jer vam je ne zelim, samo cu reci da ste trebali slusati sta vam komsije govore, pa makar i iz lose namjere, jer smo u pravu. Jbg. Vidimo se za koju godinu, ako Stupcanicu preslusate. Fakat sam mislio da ne mozete ispast, ali nadmasiste i moja ocekivanja.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 01:06

odmalihnogu je napisao/la:
04 apr 2024, 00:49
to ti je buraz od malih nogu :D

I to je zato što ste vi obični divljaci, sa dvije daske u glavi, a na glavi kaciga. Rijetko imate u prvoj ekipi normalnu osobu, koja se ne drogira i koja bi mogla da vodi organizaciju grupe. Nije velika razlika ni na istoku. Kočijaši, divljaci, ljudi spremni mater psovati i Husrefu Musemiću. Zato je zbog takvih zatvorena tribina nekoliko utakmica. I zato bi grad gorio da ispadate. To ste vi u realnosti. A na forumu - brend
Cuj to? Inace, na jugu glavnu rijec vode akademici koji konzumiraju samo organske cajeve i kozje mlijeko, a u slobodno se vrijeme bave kiparstvom :o Rekoh, mozemo se prepucavati ili realno pricati. Nisi odgovorio na ovo sto pitam. HZ su divljaci, a TM su akademski gradjani kojima klub propada 10+ godina. Dobro.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 apr 2024, 01:11

Al najjace od svega sto se u obje grupe tih hajmo reci po 50 tak momaka sto fura te tuce zna u glavu i nikad da se dogovore ili sretnu.
PA HEBEMU MISHA MALO POLJE NA IGMANU SE UBILO ZA TAKAV JEDAN FIN FAJT.

Bez nozeva,motki,kaciga kamera.Ljepota.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 apr 2024, 01:19

mma_hz je napisao/la:
04 apr 2024, 01:11
Al najjace od svega sto se u obje grupe tih hajmo reci po 50 tak momaka sto fura te tuce zna u glavu i nikad da se dogovore ili sretnu.

:clap:

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 01:20

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 apr 2024, 01:06

I to je zato što ste vi obični divljaci, sa dvije daske u glavi, a na glavi kaciga. Rijetko imate u prvoj ekipi normalnu osobu, koja se ne drogira i koja bi mogla da vodi organizaciju grupe. Nije velika razlika ni na istoku. Kočijaši, divljaci, ljudi spremni mater psovati i Husrefu Musemiću. Zato je zbog takvih zatvorena tribina nekoliko utakmica. I zato bi grad gorio da ispadate. To ste vi u realnosti. A na forumu - brend
Cuj to? Inace, na jugu glavnu rijec vode akademici koji konzumiraju samo organske cajeve i kozje mlijeko, a u slobodno se vrijeme bave kiparstvom :o Rekoh, mozemo se prepucavati ili realno pricati. Nisi odgovorio na ovo sto pitam. HZ su divljaci, a TM su akademski gradjani kojima klub propada 10+ godina. Dobro.

Mogu ti odgovoriti da ti je priča glupa realno. Što misliš da najorganizovaniju grupu unazad nekoliko godina može tek tako poremetiti neki problem ili da takvu grupu “boli briga za klub”

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 apr 2024, 01:20

Nema niko kapaciteta i muda nijedna strana da ponudi po 10 ljudi da se nadju na nekoj ledini i da se na šake dobro pomarišu.

A oprase ko je bolji....
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 01:23

mma_hz je napisao/la:
04 apr 2024, 01:11

U čitavom regionu toga nema. I kad zoveš na fer znaš da levat neće doći bez motike pa je i ti poneseš

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 apr 2024, 01:30

Dzaba meni ljudi ne ide u glavu da sad ja nekom malcu iz mahale ili nbt skidam majicu,duks itd itd. Morao bi poceti prvo iz svoje kuce da tucem ljude,pa onda iz porodice,oa onda iz mahale,pa onda s posla,pa onda poznanike itd itd....hebem ti glupane.
FK SARAJEVO.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 apr 2024, 01:33

04 apr 2024, 01:20

Mogu ti odgovoriti da ti je priča glupa realno. Što misliš da najorganizovaniju grupu unazad nekoliko godina može tek tako poremetiti neki problem ili da takvu grupu “boli briga za klub”
Ma nebitno je sta ja mislim. Glupo ti je ovo o drogama i ko je ko, jer ti mogu po imenima navesti ko se kod vas pita i cime se bavi, ali nije vazno i ne pada mi na pamet da to radim. Ja sam pitao sta mislis da bi uradila bila koja ozbiljna grupa da se klub bori za opstanak. Ne moras odgovoriti sta bi Horde uradile, nego bilo ko. Jeste li svrha sami sebi ili postojite radi kluba? Isaraj 3 grafita, prebij petero djece, nece to pomoci tvom klubu da ostane u ligi. Mislim, mozda i ostanete, ko zna, ali sigurno necete zbog toga. I zar se ne bi pravi navijac zapitao zasto se klub kao Zeljeznicar bori za opstanak u PLBiH? Ti se ne moras zapitati, ali ako ista znas, znas da grupa snosi dio krivice za to, sto bi trebalo da bude porazno.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 apr 2024, 01:35

mma_hz je napisao/la:
04 apr 2024, 01:30
Dzaba meni ljudi ne ide u glavu da sad ja nekom malcu iz mahale ili nbt skidam majicu,duks itd itd. Morao bi poceti prvo iz svoje kuce da tucem ljude,pa onda iz porodice,oa onda iz mahale,pa onda s posla,pa onda poznanike itd itd....hebem ti glupane.
Debili ne znaju se ni pobiti
Jebote prije izadjes i nasumicno ides
Nema telefona, nema skretanja pozornisti
Vec se ide u grupama po 3 covjeka
Odradis akciju bez price i bez da iko poslije ista sazna
Danas hodaju glupani u coporu nadandani i prepadaju djecu
Jedva cekaju na klixu da izadju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 apr 2024, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 apr 2024, 01:38

Ja fkt volim Sarajevo,moje obaveze prema klubu izvrsavam.
Ali ne mrzim sekunde Zelju i navijace Zelje.Ajd kad je derbi oa se podjebajemo,hebemo jedni drugima m.ajku.Al to je sve dio folklora.Al da ja idem s namjerom da nekom glavu razbijem e to je vec za psihijatrije.
FK SARAJEVO.

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 01:45

04 apr 2024, 01:33
04 apr 2024, 01:20

Ma nebitno je sta ja mislim. Glupo ti je ovo o drogama i ko je ko, jer ti mogu po imenima navesti ko se kod vas pita i cime se bavi, ali nije vazno i ne pada mi na pamet da to radim. Ja sam pitao sta mislis da bi uradila bila koja ozbiljna grupa da se klub bori za opstanak. Ne moras odgovoriti sta bi Horde uradile, nego bilo ko. Jeste li svrha sami sebi ili postojite radi kluba? Isaraj 3 grafita, prebij petero djece, nece to pomoci tvom klubu da ostane u ligi. Mislim, mozda i ostanete, ko zna, ali sigurno necete zbog toga. I zar se ne bi pravi navijac zapitao zasto se klub kao Zeljeznicar bori za opstanak u PLBiH? Ti se ne moras zapitati, ali ako ista znas, znas da grupa snosi dio krivice za to, sto bi trebalo da bude porazno.
Još 9 kola do kraja jelde? Evo vidio si da je i grupi prekipilo nakon poraza od Veleža. Vidjet ćemo šta će se dalje dešavati i kakva će reakcija biti. A bespotrebno je filozofirati. Svi ćemo snositi odgovornost ako ispadne. Svaka tribina i svaki zaposlenik

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 01:50

mma_hz je napisao/la:
04 apr 2024, 01:30
Omladina to najviše radi. Srednjoškolci itd, vrte se oko stanica poslije tekme, po naselju i obavezno napadaju u većim grupama jednog-dvojicu-trojicu. Zadnjih mjeseci to se radilo nakon svake utakmice na Grbavici. Jednostavno tako nanijetili i odradili. Kukavički jeste, ali će im biti furka na derbiju :D

odmalihnogu
Kontakt:

Post Postao/la odmalihnogu » 04 apr 2024, 01:54

mma_hz je napisao/la:
04 apr 2024, 01:38
Ali ne mrzim sekunde Zelju i navijace Zelje.Ajd kad je derbi oa se podjebajemo,hebemo jedni drugima m.ajku.Al to je sve dio folklora.Al da ja idem s namjerom da nekom glavu razbijem e to je vec za psihijatrije.
Bilo bi normalno da svi zajedno idemo razbiti glavu nekom četniku ili ustaši koji nam psuje klub, grad i državu, ali smo daleko od te idealne situacije

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 apr 2024, 03:56

mma_hz je napisao/la:
Nikad jasan pojam iskreno.
Fk Željezničar.

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 04 apr 2024, 04:59

mma_hz je napisao/la:
Slazem se 👍 ali to su djeca ova danasnja evo bas gledam video na tik toku slave rodjenadn 11 ili 12
Slusaju Desingericu i znaju tekst napamet...kuca i odgoj
Tako i ovdje nemaju roditelji kontrolu sta im djeca rade...
Ja imam druga Pitara pa to je zezanje level max
Kad ste ispali iz evrope a mi prosli Minska pa nije bio miran 7 dana poslije derbi na kosevu 3 0 za vas on mene zeza i tako u krug...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 apr 2024, 05:01

04 apr 2024, 00:28
Došli u podne što je razumljivo jer su morali da stignu na svoj korteo koji je 4 sata prije utakmice dogovoren… kofol neka izvidnica bila, par manijaka u kafiću :D

Prava akcija je 11.5.2023. na koševu, niste sišli do parka. A ono rastjerivanje pred gostovanje neću ni spominjati. Kad tako nešto uradite, obavezno snimite. A zapitajte se kad ste bilo šta slično zadnji put uradili. I glupo mi je spominjati, ali za sve ove godine ni škripare niste nafatali, a kamoli šta drugo
Napadnuti su Skripari u Sirokom Brijegu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 04 apr 2024, 06:48

exFighter1926 je napisao/la:
03 apr 2024, 23:50
Zutti je napisao/la:
02 apr 2024, 19:27

:wave:
Ne izgleda to tako lose… :mrgreen:
Ljudi krenuli na sehur. Tako se jača duh zajedništva i iman.
Poslije ture spidare i još nečega lakše se zaposti.
Bravo momci

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 04 apr 2024, 09:22

1921ljoze je napisao/la:
04 apr 2024, 04:59
mma_hz je napisao/la:
Slazem se 👍 ali to su djeca ova danasnja evo bas gledam video na tik toku slave rodjenadn 11 ili 12
Kad ste ispali iz evrope a mi prosli Minska pa nije bio miran 7 dana poslije derbi na kosevu 3 0 za vas on mene zeza i tako u krug...
Sve ste u pravu, ali hajde ti objasni balavcima ja svoju djecu ucim kao i svaki roditelj sta valja, a sta ne valja 4 i 3 god im je tek , plus sto rece roditelji nazalost ne znaju sta im djeca rade i gdje su u tom trenutku, zato se i desava sto se desava.
04.10.2009 !

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 04 apr 2024, 09:30

scudetto89 je napisao/la:
04 apr 2024, 09:22
1921ljoze je napisao/la:
04 apr 2024, 04:59
mma_hz je napisao/la:
Sve ste u pravu, ali hajde ti objasni balavcima ja svoju djecu ucim kao i svaki roditelj sta valja, a sta ne valja 4 i 3 god im je tek , plus sto rece roditelji nazalost ne znaju sta im djeca rade i gdje su u tom trenutku, zato se i desava sto se desava.
Sve se može kad se hoće, samo ti kao roditelj trebaš imati volje da iskontrolišeš sve....mene moj klinac npr ne može farbati kao što sam ja svoga farbao jer čim me pogleda u oči ja ga pročitam ko bukvar....uglavnom sve se može kad se hoće, samo današnji klinci su raspuštena banda i ovisnici o lošem internetu...
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, laszlo i 31 gost.