Dovoljno si reko

Dovoljno si reko
Cuj to? Inace, na jugu glavnu rijec vode akademici koji konzumiraju samo organske cajeve i kozje mlijeko, a u slobodno se vrijeme bave kiparstvomodmalihnogu je napisao/la: ↑04 apr 2024, 00:49to ti je buraz od malih nogu
I to je zato što ste vi obični divljaci, sa dvije daske u glavi, a na glavi kaciga. Rijetko imate u prvoj ekipi normalnu osobu, koja se ne drogira i koja bi mogla da vodi organizaciju grupe. Nije velika razlika ni na istoku. Kočijaši, divljaci, ljudi spremni mater psovati i Husrefu Musemiću. Zato je zbog takvih zatvorena tribina nekoliko utakmica. I zato bi grad gorio da ispadate. To ste vi u realnosti. A na forumu - brend
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:06Cuj to? Inace, na jugu glavnu rijec vode akademici koji konzumiraju samo organske cajeve i kozje mlijeko, a u slobodno se vrijeme bave kiparstvomodmalihnogu je napisao/la: ↑04 apr 2024, 00:49to ti je buraz od malih nogu
I to je zato što ste vi obični divljaci, sa dvije daske u glavi, a na glavi kaciga. Rijetko imate u prvoj ekipi normalnu osobu, koja se ne drogira i koja bi mogla da vodi organizaciju grupe. Nije velika razlika ni na istoku. Kočijaši, divljaci, ljudi spremni mater psovati i Husrefu Musemiću. Zato je zbog takvih zatvorena tribina nekoliko utakmica. I zato bi grad gorio da ispadate. To ste vi u realnosti. A na forumu - brendRekoh, mozemo se prepucavati ili realno pricati. Nisi odgovorio na ovo sto pitam. HZ su divljaci, a TM su akademski gradjani kojima klub propada 10+ godina. Dobro.
U čitavom regionu toga nema. I kad zoveš na fer znaš da levat neće doći bez motike pa je i ti poneseš
Ma nebitno je sta ja mislim. Glupo ti je ovo o drogama i ko je ko, jer ti mogu po imenima navesti ko se kod vas pita i cime se bavi, ali nije vazno i ne pada mi na pamet da to radim. Ja sam pitao sta mislis da bi uradila bila koja ozbiljna grupa da se klub bori za opstanak. Ne moras odgovoriti sta bi Horde uradile, nego bilo ko. Jeste li svrha sami sebi ili postojite radi kluba? Isaraj 3 grafita, prebij petero djece, nece to pomoci tvom klubu da ostane u ligi. Mislim, mozda i ostanete, ko zna, ali sigurno necete zbog toga. I zar se ne bi pravi navijac zapitao zasto se klub kao Zeljeznicar bori za opstanak u PLBiH? Ti se ne moras zapitati, ali ako ista znas, znas da grupa snosi dio krivice za to, sto bi trebalo da bude porazno.odmalihnogu je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:20Mogu ti odgovoriti da ti je priča glupa realno. Što misliš da najorganizovaniju grupu unazad nekoliko godina može tek tako poremetiti neki problem ili da takvu grupu “boli briga za klub”NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:06Cuj to? Inace, na jugu glavnu rijec vode akademici koji konzumiraju samo organske cajeve i kozje mlijeko, a u slobodno se vrijeme bave kiparstvomodmalihnogu je napisao/la: ↑04 apr 2024, 00:49to ti je buraz od malih nogu
I to je zato što ste vi obični divljaci, sa dvije daske u glavi, a na glavi kaciga. Rijetko imate u prvoj ekipi normalnu osobu, koja se ne drogira i koja bi mogla da vodi organizaciju grupe. Nije velika razlika ni na istoku. Kočijaši, divljaci, ljudi spremni mater psovati i Husrefu Musemiću. Zato je zbog takvih zatvorena tribina nekoliko utakmica. I zato bi grad gorio da ispadate. To ste vi u realnosti. A na forumu - brendRekoh, mozemo se prepucavati ili realno pricati. Nisi odgovorio na ovo sto pitam. HZ su divljaci, a TM su akademski gradjani kojima klub propada 10+ godina. Dobro.
Debili ne znaju se ni pobiti
Još 9 kola do kraja jelde? Evo vidio si da je i grupi prekipilo nakon poraza od Veleža. Vidjet ćemo šta će se dalje dešavati i kakva će reakcija biti. A bespotrebno je filozofirati. Svi ćemo snositi odgovornost ako ispadne. Svaka tribina i svaki zaposlenikNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:33Ma nebitno je sta ja mislim. Glupo ti je ovo o drogama i ko je ko, jer ti mogu po imenima navesti ko se kod vas pita i cime se bavi, ali nije vazno i ne pada mi na pamet da to radim. Ja sam pitao sta mislis da bi uradila bila koja ozbiljna grupa da se klub bori za opstanak. Ne moras odgovoriti sta bi Horde uradile, nego bilo ko. Jeste li svrha sami sebi ili postojite radi kluba? Isaraj 3 grafita, prebij petero djece, nece to pomoci tvom klubu da ostane u ligi. Mislim, mozda i ostanete, ko zna, ali sigurno necete zbog toga. I zar se ne bi pravi navijac zapitao zasto se klub kao Zeljeznicar bori za opstanak u PLBiH? Ti se ne moras zapitati, ali ako ista znas, znas da grupa snosi dio krivice za to, sto bi trebalo da bude porazno.odmalihnogu je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:20Mogu ti odgovoriti da ti je priča glupa realno. Što misliš da najorganizovaniju grupu unazad nekoliko godina može tek tako poremetiti neki problem ili da takvu grupu “boli briga za klub”NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:06
Cuj to? Inace, na jugu glavnu rijec vode akademici koji konzumiraju samo organske cajeve i kozje mlijeko, a u slobodno se vrijeme bave kiparstvomRekoh, mozemo se prepucavati ili realno pricati. Nisi odgovorio na ovo sto pitam. HZ su divljaci, a TM su akademski gradjani kojima klub propada 10+ godina. Dobro.
Omladina to najviše radi. Srednjoškolci itd, vrte se oko stanica poslije tekme, po naselju i obavezno napadaju u većim grupama jednog-dvojicu-trojicu. Zadnjih mjeseci to se radilo nakon svake utakmice na Grbavici. Jednostavno tako nanijetili i odradili. Kukavički jeste, ali će im biti furka na derbiju
Bilo bi normalno da svi zajedno idemo razbiti glavu nekom četniku ili ustaši koji nam psuje klub, grad i državu, ali smo daleko od te idealne situacijemma_hz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:38Ja fkt volim Sarajevo,moje obaveze prema klubu izvrsavam.
Ali ne mrzim sekunde Zelju i navijace Zelje.Ajd kad je derbi oa se podjebajemo,hebemo jedni drugima m.ajku.Al to je sve dio folklora.Al da ja idem s namjerom da nekom glavu razbijem e to je vec za psihijatrije.
Nikad jasan pojam iskreno.mma_hz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:38Ja fkt volim Sarajevo,moje obaveze prema klubu izvrsavam.
Ali ne mrzim sekunde Zelju i navijace Zelje.Ajd kad je derbi oa se podjebajemo,hebemo jedni drugima m.ajku.Al to je sve dio folklora.Al da ja idem s namjerom da nekom glavu razbijem e to je vec za psihijatrije.
Slazem semma_hz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:38Ja fkt volim Sarajevo,moje obaveze prema klubu izvrsavam.
Napadnuti su Skripari u Sirokom Brijegu.odmalihnogu je napisao/la: ↑04 apr 2024, 00:28Došli u podne što je razumljivo jer su morali da stignu na svoj korteo koji je 4 sata prije utakmice dogovoren… kofol neka izvidnica bila, par manijaka u kafiću![]()
Prava akcija je 11.5.2023. na koševu, niste sišli do parka. A ono rastjerivanje pred gostovanje neću ni spominjati. Kad tako nešto uradite, obavezno snimite. A zapitajte se kad ste bilo šta slično zadnji put uradili. I glupo mi je spominjati, ali za sve ove godine ni škripare niste nafatali, a kamoli šta drugo
Ljudi krenuli na sehur. Tako se jača duh zajedništva i iman.
Sve ste u pravu, ali hajde ti objasni balavcima ja svoju djecu ucim kao i svaki roditelj sta valja, a sta ne valja 4 i 3 god im je tek , plus sto rece roditelji nazalost ne znaju sta im djeca rade i gdje su u tom trenutku, zato se i desava sto se desava.1921ljoze je napisao/la: ↑04 apr 2024, 04:59Slazem semma_hz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:38Ja fkt volim Sarajevo,moje obaveze prema klubu izvrsavam.
Ali ne mrzim sekunde Zelju i navijace Zelje.Ajd kad je derbi oa se podjebajemo,hebemo jedni drugima m.ajku.Al to je sve dio folklora.Al da ja idem s namjerom da nekom glavu razbijem e to je vec za psihijatrije.ali to su djeca ova danasnja evo bas gledam video na tik toku slave rodjenadn 11 ili 12
Slusaju Desingericu i znaju tekst napamet...kuca i odgoj
Tako i ovdje nemaju roditelji kontrolu sta im djeca rade...
Ja imam druga Pitara pa to je zezanje level max
Kad ste ispali iz evrope a mi prosli Minska pa nije bio miran 7 dana poslije derbi na kosevu 3 0 za vas on mene zeza i tako u krug...
Sve se može kad se hoće, samo ti kao roditelj trebaš imati volje da iskontrolišeš sve....mene moj klinac npr ne može farbati kao što sam ja svoga farbao jer čim me pogleda u oči ja ga pročitam ko bukvar....uglavnom sve se može kad se hoće, samo današnji klinci su raspuštena banda i ovisnici o lošem internetu...scudetto89 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 09:22Sve ste u pravu, ali hajde ti objasni balavcima ja svoju djecu ucim kao i svaki roditelj sta valja, a sta ne valja 4 i 3 god im je tek , plus sto rece roditelji nazalost ne znaju sta im djeca rade i gdje su u tom trenutku, zato se i desava sto se desava.1921ljoze je napisao/la: ↑04 apr 2024, 04:59Slazem semma_hz je napisao/la: ↑04 apr 2024, 01:38Ja fkt volim Sarajevo,moje obaveze prema klubu izvrsavam.
Ali ne mrzim sekunde Zelju i navijace Zelje.Ajd kad je derbi oa se podjebajemo,hebemo jedni drugima m.ajku.Al to je sve dio folklora.Al da ja idem s namjerom da nekom glavu razbijem e to je vec za psihijatrije.ali to su djeca ova danasnja evo bas gledam video na tik toku slave rodjenadn 11 ili 12
Slusaju Desingericu i znaju tekst napamet...kuca i odgoj
Tako i ovdje nemaju roditelji kontrolu sta im djeca rade...
Ja imam druga Pitara pa to je zezanje level max
Kad ste ispali iz evrope a mi prosli Minska pa nije bio miran 7 dana poslije derbi na kosevu 3 0 za vas on mene zeza i tako u krug...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87, laszlo i 31 gost.