Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Po meni Teletovic nikako ne moze izgubiti sta god da se desi.
Ukoliko uspije u NBA-u cijela nacija ce biti ponosna na njega, a on bi sebi dokazao da se moze nositi i sa najvecim u ovom sportu, a ukoliko ne daj Boze ne uspije, onda ima otvorena vrata da u Evropi izabere klub sa kojim bi mogao uzeti EL i tako opet igrati na visokom nivou.
I ono sto je najvaznije u oba slucaja je na dobitku reprezentacija Bosne i Hercegovine.
Ukoliko uspije u NBA-u cijela nacija ce biti ponosna na njega, a on bi sebi dokazao da se moze nositi i sa najvecim u ovom sportu, a ukoliko ne daj Boze ne uspije, onda ima otvorena vrata da u Evropi izabere klub sa kojim bi mogao uzeti EL i tako opet igrati na visokom nivou.
I ono sto je najvaznije u oba slucaja je na dobitku reprezentacija Bosne i Hercegovine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
zlatandr je napisao/la:Tele je talisika teska, daj Boze da mu ne odmahnu na kraju sezone. Morace se puno brze privikavati ao zeli ostati u NBA ligi duze od ove sezone.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa dobro sad,zlatan jeste malo pretjerao al ne vidim plaho nekog napredka u igri Mirze,odbranu je popravio drasticno ali on nije zbog toga doveden,sut mu je u zadnje tri utakmice ako se ne varam 0-9 ako tu izmedju nije bila ona jedna utakmica gdje je dao onaj jedan kos...Bez skoka 2 utakmice..ne znam,ne ide na dobro,sestina sezone je vec prosla a on ne pokazuje gotovo pa nista..privikavanje mu lose ide,kad ce i da li ce izaci na dobro vidjet cemo...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
- storm_raider
- Kontakt:
Privikavanje je ovako islo kod, pa 'ajmo reci, vecine europskih kosarkasa. Polako, treba istrpiti to, Mirza ce opet biti najbolji.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Slatinash_7
- Kontakt:
ma ja sam samo misljenja da Mirzi bolje lezi evropska kosarka i to je to..posjeduje on kvalitet,ali je u NBA kasno dosao,ne moze se on nositi sa reputacijom velikih zvijezda koji mogu svako vece imati prvo 5-6 promasaja pa onda uci u seriju,on je role player trenutno,pa mogu slobodno reci ni to al hajde,i od njega se ocekuje nesto ko od Watsona,Brooksa,udjes podignes energiju,ubacis par koseva,skupis skokova i hajd napolje,njemu to nazalost ne ide,ne moze da pogodi sut i to je to..Mislim da mu je mozda i trica malo daleko,iako zna on i sa 8m pogoditi...storm_raider je napisao/la:Privikavanje je ovako islo kod, pa 'ajmo reci, vecine europskih kosarkasa. Polako, treba istrpiti to, Mirza ce opet biti najbolji.
Slatina Bog i batina
- storm_raider
- Kontakt:
Ne bih se slozio, mislim da cemo moci pricati o eventualnom Mirzinom uspjehu ili neuspjehu tek sljedece godine u ovo doba. Godina dana je minimalno za europske kosarkasa. Polako, svi bi mi voljeli da on zabija 15 poena po utakmici, ali ovo je ipak ne samo druga kosarka, vec potpuno drugi svijet. Polako, treba sacekati, on sigurno trenira kao nikad.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ja ne sumnjam u Mirzu
:!:proradit ce kad ,tad.
Hoce li se nocas gledati ? 
Izgleda se veceras vraca lopez ...
Lopez ce igrati jednu od ove dvije utakmice ili veceras ili sutra protiv Bullsa, jos nema informacija koju ce. Ni u jednoj od ove dvije nece biti Stackhousa tako da mozemo ocekivat da Mirza opet dobije koji minut ili veceras ili sutra.
Ipak starta veceras!
Ipak starta veceras!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
naravno da ce se gledati...i svaku tekmu brooklyna gledam...
Dzida...ko starta ???
Dzida...ko starta ???
Lopez starta, Mirza je na klupi 
Mirza u sastavu za mec koji pocinje za par trenutaka. Inactive su Shengelia i Stackhouse.
-
gladnijura
- Kontakt:
Hoce li iko baciti link neki ?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Igrao Evans mijenja ga Humphries, a onda njega Wallace, a Mirza sjedi 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
sve im ulazi sada, pa i onaj Johnsonov sut 
pitanje je hoce li Mirza dobiti priliku...
pitanje je hoce li Mirza dobiti priliku...
Hoce ako bude preko 20 razlike pred kraj 
I ja to kontam , a leglo bi mu pravo da ubaci koji kos kad bi nas sve izenandio pa dao 10 ak poenadziza_23 je napisao/la:Hoce ako bude preko 20 razlike pred kraj
Paksu neda Mirzi ni sekunde!Navijam protiv Netsa bogam al se pale ovi na YES networku a tim nemoze da pobjedi najgoru gostujucu ekipu u ligi !Williams misli da je Jordan a Johnson misli da je Pipen!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.