FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Potom je Schalkeov strateg dodao zanimljiv detalj o načinu pripreme svoje momčadi na bučnu atmosferu Türk Telekom Arene. Naime, Schalkeov je trener prije utakmice naredio instalaciju zvučnika u momčadsku svlačionicu.
- Želio sam pokazati momcima kakvu ćemo atmosferu iskusiti ondje, koja je vrlo posebna. To je jedan od najglasnijih stadiona. Suočili su se sa publikom bez straha, pa je valjda bila dobra ideja.
Lisac. Vizionar. Taktičar. Novi Ćiro.
- Želio sam pokazati momcima kakvu ćemo atmosferu iskusiti ondje, koja je vrlo posebna. To je jedan od najglasnijih stadiona. Suočili su se sa publikom bez straha, pa je valjda bila dobra ideja.
Lisac. Vizionar. Taktičar. Novi Ćiro.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Schalke ulozio protest kod UEFA-e na sinocnju utakmicu, jer njihov advokatski tim smatra da prema pravililma FIFA-e Drogba sinoc nije imao pravo nastupa, jer mu je ista krajem Januara izdala ogranicenu dozvolu koja je kako u Schalke-u tvrde vec istekla.
Ukoliko dobiju ovaj slucaj utakmice ce se registrovati rezultatom 3-0 u korist Schalke-a.
Ukoliko dobiju ovaj slucaj utakmice ce se registrovati rezultatom 3-0 u korist Schalke-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma nema sanse da im ova zalba prodje, posto je Uefa vec ranije dozvolila Drogbi nastup, no vidjecemo, nikad se ne zna.
Sinoc je Schalke okrenuo novi list i ulazem sve sto imam na njihov trijumf u narednom kolu lige i onda krece prava revolucija. Ogromnim koracima do 4 pozicije.
Sinoc je Schalke okrenuo novi list i ulazem sve sto imam na njihov trijumf u narednom kolu lige i onda krece prava revolucija. Ogromnim koracima do 4 pozicije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šteta što sinoć nismo pobijedili jer smo bili bolja ekipa no pored toga mi smo i dalje skloni velikim greškama tj. poklonima za protivnike. U orvom polurepku.vremenu katastrofalnu grešku učinio je Roman a u drugom Bene.
Imamo sad dobru šansu da prođemo u naredni krug takmičenja i to treba iskoristiti.
p.s. Kolašinac je tombe. Nadam se da će uskoro zaigrati sa ostalim zmajevima.
Imamo sad dobru šansu da prođemo u naredni krug takmičenja i to treba iskoristiti.
p.s. Kolašinac je tombe. Nadam se da će uskoro zaigrati sa ostalim zmajevima.
Kao I sto sam predvidio na pocetku sezone kolasinac ce vec pocetkom sljedece sezone biti nezamjenjiv u prvoj postavi..a nas vrli safet susic nezna ni ko je kolasinac ...
Raja nakon tekme mogu reći da sam i razočaran što nismo pobijedili,kao što je Zdena rekao trebali smo pobijediti.Mislim da nismo trijumfovali zbog toga što inicijativu na sredini terena nismo mogli krunisati pogotkom.Sve u svemu iskreno se nadam prolazu i velikom zaokretu u Bundesligi. Budite pozdravljeni. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- kraljttbvb
- Kontakt:
gruezi je napisao/la:Kao I sto sam predvidio na pocetku sezone kolasinac ce vec pocetkom sljedece sezone biti nezamjenjiv u prvoj postavi..a nas vrli safet susic nezna ni ko je kolasinac ...
Naravno da ne zna kad nase TV kuce nece da prenose Salke
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zasto da gledaju kad nam nisu potrebni. Mi smo Njemačka, imamo tri reprezentacije pa je gubljnje vremena tragati za novim igračima.Kolasinac će zaigrati za BiH kad mu Safetov bratu bude menadžer, bar se tako dosad dolazilo u repku.kraljttbvb je napisao/la:gruezi je napisao/la:Kao I sto sam predvidio na pocetku sezone kolasinac ce vec pocetkom sljedece sezone biti nezamjenjiv u prvoj postavi..a nas vrli safet susic nezna ni ko je kolasinac ...
Naravno da ne zna kad nase TV kuce nece da prenose Salke. Ni za Lulica nikad ne bi saznali da onomad FTV ne kupi prenost tekme Totenham - Young Boys Bern, pa ga selektor ni kriv ni duzan vidio na TV-u
![]()
. Nece valjda jos ovi u savezu gleati utakmice na TV-u i pratiti ima li igdje kakav Bosnjo u Bundesligi da igra na poziciji koja nam treba ko gladnom hljeb...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Treba ga klepiti pa kako tako!Nece valjda i Sead biti jedan od mnogih koje smo mogli imati u repki a nismo 
Evo vlado jagodic kaze da kolasinac ceka poziv susica...meni samo nije jasno kako ovi nas potplaceni korumpirani novinari nedignu hajku na onu karikaturu od selektora da ode da poprica s kolasincem jer upravo on igra poziciju na kojom smo godinama deficitirani I sa njim bi automatski bili 20 posto jaci...
Jel mi moze ko postavit sastav Schalke-a jel igraju u najjacem ili?
Stern des Südens
Idi bolan gledaj Bayern **** te StrumfoviproFCB je napisao/la:Jel mi moze ko postavit sastav Schalke-a jel igraju u najjacem ili?
Hildebrand – Höger, Höwedes, Matip, Kolasinac – Jones, Neustädter – Farfan, Draxler, Bastos – Huntelaar.
Jedino Farfan upitan mogo bi Raffael umjesto njeg igrat .
I ja sam igro keca valjda nas ne sje.bu
BvB Echte Liebe !!!
Skontao si i sam, da je pitanje bilo vezano za kladionicu? 
Dobro bi na kraju
Dobro bi na kraju
Stern des Südens
Konačno da se upišu tri boda u BL ali mora se nešto u ekipi promijeniti. Zar je moguće da je protiv nas dovoljna jedna šansa tj. jedan udarac u okvir gola da se postigne gol?
http://sportsport.ba/tabela/NJEMACKA--- ... lke-04/153" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni je ovaj raspored pravo tezak.Igramo sa BVB-om,Eintracht-om,HSV-om,Bayer-om,Freiburg-om,Werder-om. Iskreno ako se nesto pravo ne promjeni ne nadam se ni euroligi.Inace prezentacija kluba u magazinu Lige Prvaka je najjaca do sada od svih klubova.
Meni je ovaj raspored pravo tezak.Igramo sa BVB-om,Eintracht-om,HSV-om,Bayer-om,Freiburg-om,Werder-om. Iskreno ako se nesto pravo ne promjeni ne nadam se ni euroligi.Inace prezentacija kluba u magazinu Lige Prvaka je najjaca do sada od svih klubova.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ocekivano UEFA je odbila zalbu/protest Schalke na regularnost utakmice u Istanbulu...Nadam se da sportskim putem za dvije sedmice mogu izboriti plasman u 1/4 finale LP-a, ali ja sam iskreno po tom pitanju i dalje skeptican prvenstveno zbog Keller-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anton 1983
- Kontakt:
Izgleda da Affellay nebu osto u Schalkeu. A da ga **** ipak je on još jedan stakleni, no za razliku od Bayerna Schalke si takvog igrača nemože priuštiti. Ofenzivna linija Bastos-Draxler-Farfan za slijedeću sezonu mi jako lepo izgleda. dal je to optimalno neznam. Sad sam uočio i da jones ima ugovor do 2014 pa im je ovo zadnja šansa da ga pokušaju utopiti. Ko bi reko da već ima 31 i da je jako dugo vremena u svojoj karijeri igrao poziciju špice 
Po pitanju tih veznih igrača meni iz BUNDESLIGE ova 4 padaju napamet: Rode, Salihović, De Bruyne i Tymo. Kad bi hapili dvojicu od njih bio bi to ogroman napredak. Naravno Salihović i De Bruyne ne idu skup itd. no izbor nije loš. Nadam se da će Schalke po tom pitanju na ljeto najviše uložiti u ekipu. Najveća želja mi je De Bruyne za kojeg mislim da nije toliko mutaF da ostane u Werderu, a sad dal ima imalo želje da ostane u BUNDESLIGI ne znam. Sve ovisi o tome koji će ga tim tražiti. werder i nije igrao europu, e sad ako se Schalke nekim čudom kvalificira za Lp i uspije dogovoriti sa Chelsijem bio bi to SEXUALAN transfer...
što se tiće bekova i nije neki izbor al opet. rausch i Rodruigez. navodno je i allofs bacio oko na rauscha, valjda oće "pošvabiti" ekipu i na taj način postati simpatičan navijačima i široj javnosti. Ako se to dogodi onda se morti od Wolfsburga ako ništa drugo uspije posuditi Rodruigez za kojeg vidim da u wolfsburgu baš i nebu preveč igrao. bila bi šteta da taj igrač propadne ili napusti BUNDESLIGU. samo ču reči da u rauschu nevidim boljeg igrača od Fuchsa već igrača koji je u najbolju ruku jednak u kvaliteti dok kod Rodruigeza postoji potencijal da postane bolji!
Desni bekovi: jung - no oće ga cijela Njemačka, Beck - lako moguće ako Hoffenheim ispadne iz lige, makar on sad više nije što je bio prije dvije sezone i naš Rafinha i njihov "sin"...
Schalke neće opet riješiti sve jer naravno financijska situacija im to nedopušta, no ako se skrumpaju i ako im se par stvari potrefi mogu rješiti jako puno toga.
Recimo posude Rodruigeza, KUPE De Bruynea, potpišu sa Tymom (kao prelaznim rješenjem dok nebude pare za boljeg i mlađeg) i uspiju dovesti Junga, to bi već bila više nego bolja ekipa od ove koju imaju sada...
Iako bu Heldt i ovo ljeto imao PK posla jer opet se treba rješiti igrača ja se nadam da prvenstveno slaže prvih 11 i da je svjestan da u najgoru ruku, bar ima ovo:
-----------Huntelaar
-bastos-----DREKSLER---farfan
--------------------(čak i Neustadter)
-------Papa--------Howedes
Ak to vidi već je bolje!
Po pitanju tih veznih igrača meni iz BUNDESLIGE ova 4 padaju napamet: Rode, Salihović, De Bruyne i Tymo. Kad bi hapili dvojicu od njih bio bi to ogroman napredak. Naravno Salihović i De Bruyne ne idu skup itd. no izbor nije loš. Nadam se da će Schalke po tom pitanju na ljeto najviše uložiti u ekipu. Najveća želja mi je De Bruyne za kojeg mislim da nije toliko mutaF da ostane u Werderu, a sad dal ima imalo želje da ostane u BUNDESLIGI ne znam. Sve ovisi o tome koji će ga tim tražiti. werder i nije igrao europu, e sad ako se Schalke nekim čudom kvalificira za Lp i uspije dogovoriti sa Chelsijem bio bi to SEXUALAN transfer...
što se tiće bekova i nije neki izbor al opet. rausch i Rodruigez. navodno je i allofs bacio oko na rauscha, valjda oće "pošvabiti" ekipu i na taj način postati simpatičan navijačima i široj javnosti. Ako se to dogodi onda se morti od Wolfsburga ako ništa drugo uspije posuditi Rodruigez za kojeg vidim da u wolfsburgu baš i nebu preveč igrao. bila bi šteta da taj igrač propadne ili napusti BUNDESLIGU. samo ču reči da u rauschu nevidim boljeg igrača od Fuchsa već igrača koji je u najbolju ruku jednak u kvaliteti dok kod Rodruigeza postoji potencijal da postane bolji!
Desni bekovi: jung - no oće ga cijela Njemačka, Beck - lako moguće ako Hoffenheim ispadne iz lige, makar on sad više nije što je bio prije dvije sezone i naš Rafinha i njihov "sin"...
Schalke neće opet riješiti sve jer naravno financijska situacija im to nedopušta, no ako se skrumpaju i ako im se par stvari potrefi mogu rješiti jako puno toga.
Recimo posude Rodruigeza, KUPE De Bruynea, potpišu sa Tymom (kao prelaznim rješenjem dok nebude pare za boljeg i mlađeg) i uspiju dovesti Junga, to bi već bila više nego bolja ekipa od ove koju imaju sada...
Iako bu Heldt i ovo ljeto imao PK posla jer opet se treba rješiti igrača ja se nadam da prvenstveno slaže prvih 11 i da je svjestan da u najgoru ruku, bar ima ovo:
-----------Huntelaar
-bastos-----DREKSLER---farfan
--------------------(čak i Neustadter)
-------Papa--------Howedes
Ak to vidi već je bolje!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schalke se budi, kao sto sam i pretpostavio.
Trenutno imaju 3:1 protiv Vukova, do kraja je ostalo jos nekoliko minuta.
Trenutno imaju 3:1 protiv Vukova, do kraja je ostalo jos nekoliko minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Fino to Keller hendla.

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- BavaracZenica
- Kontakt:
Itekako se budi Schalke
al Draxler
Opet su u borbi za Euro
Opet su u borbi za Euro
FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.