Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 14:31

Na sta vi otiđete majko mila.Od onog kvazi trenera ovog boksačkog kluba Ćelik do gostovanja navijača.Pa zadnju utakmicu protiv Širokog bilo 500 ljudi na Bilinom.To sve govori.Činjenica je da Ibraković nabrijava atmosferu kao da ide u rat.Čuj on svima obecaje da ce kup ostati u Zenici,smjesno majko mila. Čelik prvi put nakon desetak godina se ne bori za opstanak i odmah se digli do nebesa.Al nema veze spustit cemo mi to,samo polako.Najjaca:Ako osvojimo kup dominirati cemo deset godina, hahahha e onda cete morati pricekati nas sto smo ga osvajali,jer nama nije izaslo tih 10 godina!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 10 maj 2011, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 10 maj 2011, 14:36

flash je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali zmije dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
Pod broj jedan, Široki ne postoji od 95e nego od 48e.
Okanite se vi te price ''kad stvari u zemlji krenu kako treba...'''. Nije vam nista ni Široki ni bilo tko drugi kriv sto ste vi danas nesposobni i sto frustracije izbacujete kroz ''nenormalno stanje'' jer se ne snalazite u situaciji gdje u socijalizmu grad izdvaja sredstva i gdje se sva sredstva slijevaju u vece centre. Normalno u cijeloj prici je jedino to da je nenormalno da ima dereliktnih klubova (pri cemu ima puno gorih nego vi), koji gaje nekakve Europske ambicije i samim time lazu i sebi, ali primarno svojim ljudima, svojim navijacima, obecavajuci nesto sto ne mogu ispuniti, i dobro znaju da to ne mogu ispuniti, nikakvi lobiji s tim veze primarne nemaju, nema tebe sta tko gurati ako ti imas svoje uvjete i poslujes na europskoj razini. Tek tada si ti uz rezultat europski klub. Kakve ambicije? Sta imaju europski u svom vodstvu brojni danas (eto necu Celik spomenuti u tom kontekstu jer ima puno, puno gorih)? Sredjene financije, uvjete, stadion, ispunjene obveze ka drzavi? Mislim, smijesno. Razumijem ja tvoje frustracije, neupucen si, pricali ti i idealizirali neki drugi sustav i neka druga vremena, al ti pljujes po necemu sto moze samo UZOR biti svima ostalim u ovoj drzavi kako se posluje i radi, pa tako i vama. Jedini problem u svemu tome je sto je vama ispod casti od takvih par stvari nauciti, prestati se zaliti i poceti ozbiljno raditi i ulagati u klub, sanirati dug i stvarati za sebe uvjete. Treba poceti od sebe, pa onda pricati o nekakvim europskim ambicijama, jer za takvo sto treba jedna ozbiljnost, predanost i kontinuitet, a da se klub zove Nothingham Forrest brojne velicine to ovdje nemaju, i to je tebi jedini razlog sto nisu ozbiljan, europski klub, i nista vise.
A sto ti se tice ulaganja, pa vidi se da i nemas pojma tko ulaze u ŠB regiju i tko su sve sponzori kluba, al eto. Na kraju krajeva, jedini fakticki privatizirani klub u BiH i jest Široki Brijeg. To o ''uzivajte malo'' pricaju kompleksasi vec deset godina dok neki drugi pisu povijest i stvaraju za sebe nesto. Hocete to pricati i za deset godina ili konacno prionuti poslu i gledati svoja, a ne tudja posla? Eto ti na razmisljanje, pa ti skontaj koji je jedini moguci, ispravni put. Ja Celik kao instituciju postujem, kao njegove navijace, al ova gore kompleksaska razmisljanja, ili ovaj koji trazi opravdanje za svaki moguci poraz i situaciju - ne.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 maj 2011, 14:49

ŠB_Fidelis je napisao/la:
flash je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Ne zanima me sta radite.Velezovci su pricali protiv njega nakon sto je otisao,a pricati cete i vi,samo polako.Cuj ako osvoje kup dominacija 10 godina,sta cemo mi sto smo ga osvajali,neki i dva puta,dominacija 20 godina haha :D :D :D benevrek!!!
...a sta cemo mi koji smo igrali fudbal po Evropi dok ste vi ubijali zmije dole????nemoj me bolan vuc za jezik bezveze...ne zelim da te vrijedjam al kad stvari u ovoj zemlji krenu kako treba vi maximalno mozete biti 6 u ligi i ima da se radujete tome....nastali ste 95 godina gore-dole....bez ikakvih dugova bilo cega i jos ste fakticki vlasnistvo jednog lica(privatni klub) i imate prednost u ovom nesredjenom stanju od drzave....znaci ovakva i ni jedna druga stuacija vam ne odgovara....cim bude moguca privatizacija nekog od vecih klubova vi se mozete pozdraviti jer uvijek ce interesantnije biti uloziti lovu u Sarajevo,Zenicu,Tuzlu,Banja Luku....nego u Siroki...to je realnost i tako je...uzivajte jos malo jer slijede normalna vremena.....
Okanite se vi te price ''kad stvari u zemlji krenu kako treba...'''. Nije vam nista ni Široki ni bilo tko drugi kriv sto ste vi danas nesposobni i sto frustracije izbacujete kroz ''nenormalno stanje'' jer se ne snalazite u situaciji gdje u socijalizmu grad izdvaja sredstva i gdje se sva sredstva slijevaju u vece centre. Normalno u cijeloj prici je jedino to da je nenormalno da ima dereliktnih klubova (pri cemu ima puno gorih nego vi), koji gaje nekakve Europske ambicije i samim time lazu i sebi, ali primarno svojim ljudima, svojim navijacima, obecavajuci nesto sto ne mogu ispuniti, i dobro znaju da to ne mogu ispuniti, nikakvi lobiji s tim veze primarne nemaju, nema tebe sta tko gurati ako ti imas svoje uvjete i poslujes na europskoj razini. Tek tada si ti uz rezultat europski klub. Kakve ambicije? Sta imaju europski u svom vodstvu brojni danas (eto necu Celik spomenuti u tom kontekstu jer ima puno, puno gorih)? Sredjene financije, uvjete, stadion, ispunjene obveze ka drzavi? Mislim, smijesno. Razumijem ja tvoje frustracije, neupucen si, pricali ti i idealizirali neki drugi sustav i neka druga vremena, al ti pljujes po necemu sto moze samo UZOR biti svima ostalim u ovoj drzavi kako se posluje i radi, pa tako i vama. Jedini problem u svemu tome je sto je vama ispod casti od takvih par stvari nauciti, prestati se zaliti i poceti ozbiljno raditi i ulagati u klub, sanirati dug i stvarati za sebe uvjete. Treba poceti od sebe, pa onda pricati o nekakvim europskim ambicijama, jer za takvo sto treba jedna ozbiljnost, predanost i kontinuitet, a da se klub zove Nothingham Forrest brojne velicine to ovdje nemaju, i to je tebi jedini razlog sto nisu ozbiljan, europski klub, i nista vise.
A sto ti se tice ulaganja, pa vidi se da i nemas pojma tko ulaze u ŠB regiju i tko su sve sponzori kluba, al eto. Na kraju krajeva, jedini fakticki privatizirani klub u BiH i jest Široki Brijeg. To o ''uzivajte malo'' pricaju kompleksasi vec deset godina dok neki drugi pisu povijest i stvaraju za sebe nesto. Hocete to pricati i za deset godina ili konacno prionuti poslu i gledati svoja, a ne tudja posla? Eto ti na razmisljanje, pa ti skontaj koji je jedini moguci, ispravni put. Ja Celik kao instituciju postujem, kao njegove navijace, al ova gore kompleksaska razmisljanja, ili ovaj koji trazi opravdanje za svaki moguci poraz i situaciju - ne.
Široki još nije privatiz iran, ali bit će..sve je spremno, sigurno sljedeć godine da će i to biti..i bit će prvi..znaš da je i Mamić govorio da će kupiti dionice
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 maj 2011, 15:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:
flash je napisao/la:
...okey cijenim sto postujes Celik kao klub i zbog toga cu s tobom drugacije pricati....vidis kada sam rekao normalno stanje mislio sam pod tim da se donese kao prvo zakon o sportu na razini drzave....vi ste relativno mala sredina i imate dvije-tri face koje se pitaju o svemu dole i u pocetku je vama lakse.....ko ce se suprostaviti Jelicu kada je to fakticki njegov klub(nije privatni ali jeste).....dok kod nas imas ih na desetine i koji se kroz sadasnji sistem bezvlasca ugurava gdje treba i gdje ne treba.....znaci kada bude zakon o sportu t.j kada se klubovi poput Celika budu mogli privatizirat,kada ligu bude vodilo udruzenje premijerligasa,kada se ne bude sudilo po nacionalnom kljucu onda ce se vidjeti velicine pojedinih klubova...
Nema vise :P

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 10 maj 2011, 15:22

Upravo što Čovjek reče. Kod vas u Lištici imaš jednu ili dvije gladne face koje kolo vode u klubu, kod nas to radi 10 faca i taman kad se zasiti i nakupi para dođe novih 10 faca koji ti obećaju kule i vile a opet te pljačkaju. Ali kao što rekoste dok se donese zakon o sportu i neki od klubova većih gradova postane privatizovan vjerovatno će te biti zadovoljni i igranjem u PL opšte. Ovo je što se tiče vaše istorije , citiram sa starnice koja se bavi istorijom sporta

"Klub je osnovan 1948. godine kao "Borak". Tijekom postojanja mijenjao je još nekoliko imena: Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim natjecanjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini."

U biti za vas se nije znalo do poslije ovog nesretnog rata nakon kojeg su iznikli ratni profiteri i počeli "stvarati" privatne klubove , kako u košarci tako još više i u fudbalu. Nemoj se naći uvrijeđenim ali nije Široki jedini takav klub! U svemu ovome najmanje su krivi oni istinski navijači koje vole sport i koji stoje iza svog kluba i žele mu uspjehe kako u Bosni I Hercegovini tako i u Evropi zastupajući BiH !!!!
U novi boj ...

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Re: 26 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 10 maj 2011, 16:04

neutralan__ je napisao/la:Utakmica Buducnost-Zvijezda je po meni bila duplo bolja od utakmice Sarajevo-Zeljo.Da se ne ljute Manijaci i Horde.
Svaki napad je opasnost za protivnikov gol,jos kako je bilo zagustilo kad smo smanjili na 3:2.Uglavnom vidjet cete na pregledu,potpuno zasluzena pobijeda Zvijezde i odlicna utakmica,odavno nisam gledao bolju na nasem stadionu.
Druze nemoj da se ljutis,ali ste najlosija ekipa u BiH........Normalno je da ce vama neko zabiti petardu
---Skinhedi oko mene skankuju...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 16:29

hz033 je napisao/la:Upravo što Čovjek reče. Kod vas u Lištici imaš jednu ili dvije gladne face koje kolo vode u klubu, kod nas to radi 10 faca i taman kad se zasiti i nakupi para dođe novih 10 faca koji ti obećaju kule i vile a opet te pljačkaju. Ali kao što rekoste dok se donese zakon o sportu i neki od klubova većih gradova postane privatizovan vjerovatno će te biti zadovoljni i igranjem u PL opšte. Ovo je što se tiče vaše istorije , citiram sa starnice koja se bavi istorijom sporta

"Klub je osnovan 1948. godine kao "Borak". Tijekom postojanja mijenjao je još nekoliko imena: Boksit, Lištica, Mladost i Mladost-Dubint. Od osnivanja Široki igra u lokalnim natjecanjima bez većih uspjeha. Pravi uspjesi dolaze tek nakon završetka rata u Bosni i Hercegovini."

U biti za vas se nije znalo do poslije ovog nesretnog rata nakon kojeg su iznikli ratni profiteri i počeli "stvarati" privatne klubove , kako u košarci tako još više i u fudbalu. Nemoj se naći uvrijeđenim ali nije Široki jedini takav klub! U svemu ovome najmanje su krivi oni istinski navijači koje vole sport i koji stoje iza svog kluba i žele mu uspjehe kako u Bosni I Hercegovini tako i u Evropi zastupajući BiH !!!!
Kao prvo,Lištica je rijeka,ne grad djecace.Sta vas iz fk.Hrenovčice briga tko nas financira.Čuj jedan covjek,pa Jelic niti ima ikakvu firmu niti donosi toliko para kao sto ti mislis.Pa pogledaj malo sponzore na Pecari.Imas samo auto kuca Jelic koja s generalnom nema nikakve veze.U upravi su ljudi koji su situirani a ne koji kradu.Isto kao u kosarci.Vama zakon o sportu nista nece donijeti.Također sponzore kao i navijače imamo iz cijele Hercegovine kao i iz Bosne.Pa na svakoj vaznijoj utakmici mozes vidjeti i Mostarce i Čitlučane,Gruđane,Posusjeke,Kiseljačane,ljude iz Livna,Žepča,Tomislav Grada,Ljubuskog,Čapljine.....Kao sto sam rekao u vasem klubu glavnu riječ vode huligani odnosno navijači,i o svemu se zele pitati.Eto tako ne ide.Svi zajedno ne mogu skupiti 2 tisuce maraka.Na kraju mi ispadnemo krivi sto nemamo dugova,sto smo konstantno u vrhu,sto osvajamo naslove,kupove,sto imamo kamp najbolji u BIH,sto jedan Mamic zeli kupiti nase dionice kad budu,a biti ce ubrzo,sto nam pola momcadi prate razni klubovi,al eto,nama je drago nabijati komplekse.Kao sto Amar rece: "Na taj klub se svi moramo ugledati" !! ;) ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 maj 2011, 16:56

@ŠB.TRN
Puno pricas,malo toga kazes..sve je to uredu,sponzori,organizacija itd.tu si kada treba kontru slozit..
a vidi ovo sad..nisi u stanju odgovoriti covjeku na temi Š.B.postavljeno prije 24 sata...
Svi dobro znamo za koga navija dio Hercegovine tamo gdje si ti..Hajduk i Dinamo..ostalo su samo rezerve...

PS.Dečko,kada shvatiš da nismo na istom nivou,biće ti lakše. 8-)
F.K.SARAJEVO

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 10 maj 2011, 17:18

molotovljev je napisao/la:@ŠB.TRN
Puno pricas,malo toga kazes..sve je to uredu,sponzori,organizacija itd.tu si kada treba kontru slozit..
a vidi ovo sad..nisi u stanju odgovoriti covjeku na temi Š.B.postavljeno prije 24 sata...
Svi dobro znamo za koga navija dio Hercegovine tamo gdje si ti..Hajduk i Dinamo..ostalo su samo rezerve...

Shvatio sam odavno i mogu ti reci da mi je lako. Za Hajduk i Dinamo navijaju pojedinci,mislim svega iz Širokog da desetak ljudi ide na utakmice i Dinama i Hajduka,i to samo na derbije.Puno manje je izrazno nego sto se navija po RS za Partizan i Zvezdu.Ja mi na ono pitanje mogu odmah odgovoriti,ako trazi imena igraca koji su igrali,sliku na internetu nisam nasao !!!Evo bas sad u monografiji gledam slike ekipe kad smo bili prvaci,a ako ga zanima ekipa koja je igrala nek napise,ja cu mu odgovoriti!!!

neutralan__
Kontakt:

Re: 26 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la neutralan__ » 10 maj 2011, 17:23

tarpi do bagro 2 je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Utakmica Buducnost-Zvijezda je po meni bila duplo bolja od utakmice Sarajevo-Zeljo.Da se ne ljute Manijaci i Horde.
Svaki napad je opasnost za protivnikov gol,jos kako je bilo zagustilo kad smo smanjili na 3:2.Uglavnom vidjet cete na pregledu,potpuno zasluzena pobijeda Zvijezde i odlicna utakmica,odavno nisam gledao bolju na nasem stadionu.
Druze nemoj da se ljutis,ali ste najlosija ekipa u BiH........Normalno je da ce vama neko zabiti petardu
Nemam se sta ljutiti,to je istina.Ali mi dok smo igrali tako da kazem 'ozbiljno',dok nije bilo zaje.bavanja niko nam nije dao vise od 2 gola.Sad se daje prilika nasoj djeci,pa je to i najveci uzrocnik losih rezultata.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 maj 2011, 17:23

ŠB.TRN je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:@ŠB.TRN

Shvatio sam odavno i mogu ti reci da mi je lako. Za Hajduk i Dinamo navijaju pojedinci,mislim svega iz Širokog da desetak ljudi ide na utakmice i Dinama i Hajduka,i to samo na derbije.Puno manje je izrazno nego sto se navija po RS za Partizan i Zvezdu.Ja mi na ono pitanje mogu odmah odgovoriti,ako trazi imena igraca koji su igrali,sliku na internetu nisam nasao !!!Evo bas sad u monografiji gledam slike ekipe kad smo bili prvaci,a ako ga zanima ekipa koja je igrala nek napise,ja cu mu odgovoriti!!!
Super..vidiš da možemo normalno komunicirati...
Prihvatam,sugestije,prijedloge,pa i primjedbe u granicama normale..ali uvrede..kuc-kuc...
F.K.SARAJEVO

Crveni Barun
Kontakt:

27 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la Crveni Barun » 11 maj 2011, 22:47

17:30 DRINA Z. ČELIK 2 čelik bi trebao uzeti bodove kod otpisane drine pa 2 ne bi smjela doći u pitanje
17:30 VELEŽ SLOBODA 1x velež u krizi i sloboda može da se nada bodu u mostaru
17:30 LEOTAR SARAJEVO 1x leotar "dobar" domaćin sarajvo prošlo mnogo turbulencija ovaj tjedan
17:30 TRAVNIK BUDUĆNOST 1 travnik uzima bez problema
17:30 ZVIJEZDA BORAC x najrealni ishod iako su sva tri znaka u opticaju za ovaj par
20:30 ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 željezničar pobjedom produžuje nade u titulu
17:30 OLIMPIC RUDAR P. x rudar dobra ekipa nadam se da će to potvrditi protiv olimpica
17:30 ŠIROKI B. SLAVIJA 1 široki nastavlja utrku za europu
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

babilonTM
Kontakt:

Re: 27 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la babilonTM » 11 maj 2011, 23:00

DRINA Z. ČELIK 1 Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!
VELEŽ SLOBODA X2 Slobodi puno više potrebni bodovi, pa je ovdje moguće i neko puštanje bodova.
LEOTAR SARAJEVO X Leotaru ne treba, a pitari nemaju snage za puni plijen.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1 Travnik uzima bez većih problema.
ZVIJEZDA BORAC 1 Gradačac je na nogama, svi želje Manijacima produžit nadu u titulu.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 Za sigurno 2. mjesto, i dalju borbu za titulu.
OLIMPIC RUDAR P. 1 Utakmica bez većeg žara, OlimpiC ovo uzima minimalno.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!http://www.sportsport.ba/
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 14 maj 2011, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 maj 2011, 23:03

babilonTM je napisao/la:DRINA Z. ČELIK X Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!
VELEŽ SLOBODA X2 Slobodi puno više potrebni bodovi, pa je ovdje moguće i neko puštanje bodova.
ZVIJEZDA BORAC 1 Gradačac je na nogama, svi želje Manijacima produžit nadu u titulu.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!
Nema puštanja Slobodi, jesenas su naše igrače prebili na tušnju, da pustimo, kao što su oni nas 87' uz pomoć sudije stipe glavine, ma smiješno....

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 11 maj 2011, 23:07

AlemC85 je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:DRINA Z. ČELIK X Čelik se čuva za Kup, a mora i ova Drina nekog dobit!
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Smijem uložit starog, staru, stan, ruke, jer Široki ako ne pobjedi nema Evrope, a samim tim ni novog statuta!
Nema puštanja Slobodi, jesenas su naše igrače prebili na tušnju, da pustimo, kao što su oni nas 87' uz pomoć sudije stipe glavine, ma smiješno....
Nisam upucen u odnose dva kluba, pa je ova moja konstatacija samo plod stanja na tabeli i nekih objektivnih razloga.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 11 maj 2011, 23:08

Samo cu rec jednu stavr stoo se veleza tice
velez dobija slobodu 100%
sti bi mi njih pustali???
pa zbog te iste slobode velez nije bio prvak prije rata ,sto bih preko nas sad isli u Europu
Zaboravite,bodove trazite negdje drugo!!!!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 maj 2011, 23:10

DRINA Z. ČELIK 2 Celik bolji,a Drina vec ispala,1:3.
VELEŽ SLOBODA X Sloboda ako zeli da nastavi bitku za Evropu ovdje mora barem do boda,1:1.
LEOTAR SARAJEVO 2 Sarajevo mnogo bolje i kvalitetnije,Leotaru ova nema neko posebno znacenje,osim ako im Siroki ne ponudi premije za pobjedu,1:3.
TRAVNIK BUDUĆNOST 1 Travnik bolji,a i domacin je,3:1.
ZVIJEZDA BORAC 1 Zvijezda predobra ekipa,kao i Borac,bit ce dobra utakmica,prednost Zvijezdi dajem zbog domaceg terena,2:1.
ŽELJEZNIČAR ZRINJSKI 1 Zeljo pobjedjuje i tako zadrzava tu 2. poziciju,2:0.
OLIMPIC RUDAR P. 1 Olimpic mozda malo kvalitetniji,mislim da nece biti nesto dobra utakmica,jedan pogodaka ce da odlucuje,1:0.
ŠIROKI B. SLAVIJA 1 Siroki lagano grabi prema Evropi,nakon dolaska Blaza preporodjeni i ovo lagano dobijaju,2:0.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 maj 2011, 23:12

Nadam se da Sloboda moze doci do bodova na ovom gostovanju,Velez nije Bog zna neka ekipa,kad je mogao Leotar uvalit dva komada,zasto ne bi i Sloboda ;) sretno crveno crnim momcima u Mostaru.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 11 maj 2011, 23:13

Uz korektno sudjenje i ofanzivnu formaciju Borca buduci prvak ce biti deklasiran na Banji.Ako se zatvore ili dobiju naklonost sudija,sto se cesto desavalo gostujucim ekipama u Gradaccu, bice remi ili Borac uzima sve.Nadam se ovom prvom,tj.da ce Borac igrati kako dolikuje prvaku i da nece imat milost sudija.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 maj 2011, 23:15

VELEZDOGROBA je napisao/la:Samo cu rec jednu stavr stoo se veleza tice
velez dobija slobodu 100%
sti bi mi njih pustali???
pa zbog te iste slobode velez nije bio prvak prije rata ,sto bih preko nas sad isli u Europu
Zaboravite,bodove trazite negdje drugo!!!!!
Ni svom rođenom ocu ne bi dao bodove, ako si bolji pobijedi, ne želim polemike, a zna se da je najteže u tuzli doći do bodova, najviše zbog grube igre, jesenas naše prebili na tušnju, tako su i prije rata igrali, a u mostaru smo izgubili 17 bodova, dosta je više, a kažu ne može se pobijediti u vrapčićima, lažu svi....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []