joj sto messi lose crta

jest nam svestran kapiten,dobro igra,odlican kapiten,voli citat knjige,a evo sad i zna dobro crtat,jos samo fali da propjeva

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
jasko_liverpool je napisao/la:pogledajte samo preciznost velikog majstora STEVEN GERRARD
u pravu si druze, dzeko, berry i mozda glen johnson...el-fighter je napisao/la:Ma dovoljni su Džeko i Berry i idemo po titulu,
ja bi jos dodala i lennonaackeey je napisao/la:u pravu si druze, dzeko, berry i mozda glen johnson...el-fighter je napisao/la:Ma dovoljni su Džeko i Berry i idemo po titulu,
iduce godine nasa je titula..
I ja se nadam startu Agera i nadam se da ce konacno Babel jednu utakmicu startati od prve minute a sto se tice Owena iako sam njegov veliki fan mislim da nije vise u formi koja je potrebna dabi igrao u FCL ..reds_forever je napisao/la:ocekujem aggera danas od pocetka,a evo benitez rekao da nema nista od povratka owena
Potpisujem !sencho je napisao/la:Molim administraciju da se ne provaljuje sa vijescu koju su maloprije objavili da Gerrard zeli da napusti Liverpool za Celzi...neka nadju prevodioca koji ce fino da prevede text ,a ne da bulazne!! Totalno ste otisli van konteksta sta je covijek uopste rekao...ali TOTALNO....nadjite normalne novinare ,a ne ove sto pisu ovakve dubioze!!!
ja navijam za chelsea, ali kad bi se ovo desilo ne bi gledo fudbal vise, gerrard je najbolji igrac na svijetu i ikona redsa, ovo je sigurno bullshitfanatic je napisao/la:Potpisujem !sencho je napisao/la:Molim administraciju da se ne provaljuje sa vijescu koju su maloprije objavili da Gerrard zeli da napusti Liverpool za Celzi...neka nadju prevodioca koji ce fino da prevede text ,a ne da bulazne!! Totalno ste otisli van konteksta sta je covijek uopste rekao...ali TOTALNO....nadjite normalne novinare ,a ne ove sto pisu ovakve dubioze!!!
Gerrard izjavio da je razmisljao da ode iz lfc-a prije par sezone , al da sad' nema sanse za to...fakat retardiran clanak
znas to oni uzmu sa onih hrvatskih sajtova i onda izvale glupost,a ako su prevodili sa engleskog,mogli su barem naci prevodioca,a mogli smo im i mi prevestfanatic je napisao/la:Potpisujem !sencho je napisao/la:Molim administraciju da se ne provaljuje sa vijescu koju su maloprije objavili da Gerrard zeli da napusti Liverpool za Celzi...neka nadju prevodioca koji ce fino da prevede text ,a ne da bulazne!! Totalno ste otisli van konteksta sta je covijek uopste rekao...ali TOTALNO....nadjite normalne novinare ,a ne ove sto pisu ovakve dubioze!!!
Gerrard izjavio da je razmisljao da ode iz lfc-a prije par sezone , al da sad' nema sanse za to...fakat retardiran clanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.