Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Kod mene ne funkcionise, a inace Veetle super radi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Ali mi zato ovaj link gdje kasnije traze da platim, vise to ne trazi pojma nemam. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
http://livetv.ru/webplayer.php?t=swf&c=20754&lang=de
evo moze ovdje... ali meni stopa... ali se makar ne mora platiti
evo moze ovdje... ali meni stopa... ali se makar ne mora platiti
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Principatus je napisao/la:Ali mi zato ovaj link gdje kasnije traze da platim, vise to ne trazi pojma nemam.
To je zato sto ti skidaju pare, a ti neznas

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Jaaaoo kakav gol Frankfurta. Mozda ce Hoffenheim se sada malo vise koncentrisati.
timo sugo jedna, kakav si gol primio
edit: onaj link sto sam stavio, moze se normalno gledati bez ikakvog prekidanja
edit: onaj link sto sam stavio, moze se normalno gledati bez ikakvog prekidanja
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Principatus
- Kontakt:
Hehe nema veze.Adinjo je napisao/la:Principatus je napisao/la:Ali mi zato ovaj link gdje kasnije traze da platim, vise to ne trazi pojma nemam.
To je zato sto ti skidaju pare, a ti neznas![]()

Obasija treba malo poslati na klupu a za njega Maico kada odradi crvenu. Evo ulazi Eduardo, sad bi se moglo nesto i desiti naprijed.
joj Vede lopate
sve gore od goreg,staje ovo jbt....ne zna se ko je lošiji od naših igrača u ovom kolu.......Miske , Sejo , Džeko Vedo najgori odavno 

Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu

Ni za 50g to nece da se promijeni!!!!
-
- Kontakt:
To je bila Sandra iz pozadine 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- TheManiacs
- Kontakt:
Mislim da je neko vec sa forumaSandra je napisao/la:Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu![]()
![]()
![]()
![]()

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
TheManiacs je napisao/la:Mislim da je neko vec sa forumaSandra je napisao/la:Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu![]()
![]()
![]()
![]()
Ne....100%!!!!!!!!!!!sta imam od toga????ama slusajte vas 2....ima da mi vjerujete

- TheManiacs
- Kontakt:
oo jesi opasanSandra je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:Mislim da je neko vec sa forumaSandra je napisao/la:Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu![]()
![]()
![]()
![]()
Ne....100%!!!!!!!!!!!sta imam od toga????ama slusajte vas 2....ima da mi vjerujete![]()
![]()
![]()
![]()

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Sandra,drago mi je..sto znaci mogu biti samo opasna!!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dobrodosla Sandrice

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- edo_malesak
pa dobro nam dosla...ako nemas jake zivce kao piramide u visokom brzo ces pobjeci
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Upadaj i ne guraj seSandra je napisao/la:Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu![]()
![]()
![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa koliko vas to ima????Sandra je napisao/la:Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu![]()
![]()
![]()
![]()

Dobrodosla!!!!

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Broj nam se povecava iz dana u dan!omerbavarac je napisao/la:Pa koliko vas to ima????Sandra je napisao/la:Pozz....imate novu clanicu!!!pozelite mi dobrodoslicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrodosla!!!!![]()
![]()

Sandra- dobrodosla

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Hvala vam svima!!!!Necu pobjeci,ne predajem se lako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.