PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Analitičar je neki dan odigrao utakmicu 4 kola jer je morao brzo negdje da ide pa je to unaprijed uradio....
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Kako to Unica fino objasniUnica_Liverpool_ je napisao/la:Analitičar je neki dan odigrao utakmicu 4 kola jer je morao brzo negdje da ide pa je to unaprijed uradio....
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Kako je mogao odigrat kad prethodni vlasnik nije bio aktivan.... i ja sam preuzeo klubUnica_Liverpool_ je napisao/la:Analitičar je neki dan odigrao utakmicu 4 kola jer je morao brzo negdje da ide pa je to unaprijed uradio....
Glory Glory Man United!
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da ta tekma nece biti uvazena (nisam siguran, sacekajte emira i samo fks) jer ste bez dozvole igrali 4. kolo.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Prethodni vlasnik je bio aktivan, ako hoces otidji na sluzbenu temu i vidi rezultat 0-3 i srceenshoot.Anderson8 je napisao/la:Kako je mogao odigrat kad prethodni vlasnik nije bio aktivan.... i ja sam preuzeo klubUnica_Liverpool_ je napisao/la:Analitičar je neki dan odigrao utakmicu 4 kola jer je morao brzo negdje da ide pa je to unaprijed uradio....
On je sam rekao da vise nece da igra.
Treba crtat
Kako nece Donnie kad sam tebi rekao
R.I.P VEDRAN PULJIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
pitali ste me i ti i frutek ali vam ja nista dozvolio nisam. treba sacekat emira i samo fks mislim da ce se oni slozit samnom da je tada bilo prerano da se igra cetvrto kolo bez dozvole.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Pa sto si me ponado i Samofks rekli da mogu igrat, ja sam fino obrazlozio bio :SDonnie Darko je napisao/la:pitali ste me i ti i frutek ali vam ja nista dozvolio nisam. treba sacekat emira i samo fks mislim da ce se oni slozit samnom da je tada bilo prerano da se igra cetvrto kolo bez dozvole.
R.I.P VEDRAN PULJIC
Ma uvijek nesto... PRvo ne dopustaju meni i Majesticu da igramo sad kad smo preuzeli klubove, onda kao eto odigralo se ovo cetvrto kolo tamo negdje prije Nove godine, pa dokle vise... 4 kola nijednu utakmicu nisam igro, nula bodova...
Analiticar reci strah me i et
Glory Glory Man United!
Kada cemo ja i ti odigrati ligasku tekmu?Anderson8 je napisao/la:Ma uvijek nesto... PRvo ne dopustaju meni i Majesticu da igramo sad kad smo preuzeli klubove, onda kao eto odigralo se ovo cetvrto kolo tamo negdje prije Nove godine, pa dokle vise... 4 kola nijednu utakmicu nisam igro, nula bodova...
Danas u toku dana definitivnoBegAx je napisao/la:Kada cemo ja i ti odigrati ligasku tekmu?Anderson8 je napisao/la:Ma uvijek nesto... PRvo ne dopustaju meni i Majesticu da igramo sad kad smo preuzeli klubove, onda kao eto odigralo se ovo cetvrto kolo tamo negdje prije Nove godine, pa dokle vise... 4 kola nijednu utakmicu nisam igro, nula bodova...
Glory Glory Man United!
- samir_tm87
- Kontakt:
bega sretno
da ne primis vise od pet 
Hehe... jucer sam katastrofalno odigrao i sve sam pokvariosamir_tm87 je napisao/la:bega sretnoda ne primis vise od pet
- samir_tm87
- Kontakt:
pa i ovaj me uvjek pobjedjuje i to po 5-6:0BegAx je napisao/la:Hehe... jucer sam katastrofalno odigrao i sve sam pokvariosamir_tm87 je napisao/la:bega sretnoda ne primis vise od pet
imao sam 3 pobjede i mislio sam da cu te olako pobijediti, jer sam te SKORO uvijek pobjedjivao. Previse sam opusteno igrao
zato ima ko ga dobijasamir_tm87 je napisao/la:pa i ovaj me uvjek pobjedjuje i to po 5-6:0BegAx je napisao/la:Hehe... jucer sam katastrofalno odigrao i sve sam pokvariosamir_tm87 je napisao/la:bega sretnoda ne primis vise od pet
imao sam 3 pobjede i mislio sam da cu te olako pobijediti, jer sam te SKORO uvijek pobjedjivao. Previse sam opusteno igrao
ali i njega cekam na ligaskoj
dobio ga ja sinoc ja ajax on sporting
- samir_tm87
- Kontakt:
al on tebe jedno 20 puta 
ma men novi jostik, dok se malo razradi
- fahrenheit
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:al on tebe jedno 20 puta
kad cemo odigrati 5. kolo?
"Like a krme in Teheran."
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ja necu biti tu do ponedjeljka ili nedjelje pa pisite mojim protivnicima 3 boda ili u javiti ako dodjem 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:@OTNYS YNWA javi kad cemo odigrati tekmu (Liga) ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Sto se nisi na vrijeme prijavio pa sad da ne se*esAnderson8 je napisao/la:Ma uvijek nesto... PRvo ne dopustaju meni i Majesticu da igramo sad kad smo preuzeli klubove, onda kao eto odigralo se ovo cetvrto kolo tamo negdje prije Nove godine, pa dokle vise... 4 kola nijednu utakmicu nisam igro, nula bodova...
Cuj strah me, pa odigracemo kad dojem
R.I.P VEDRAN PULJIC
- samir_tm87
- Kontakt:
kad oshfahrenheit je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:al on tebe jedno 20 puta
kad cemo odigrati 5. kolo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.