E to ne bih znao.kurdt je napisao/la:Neki iz zemalja beneluksa a ima muslimansko ime. Nije se valjda pomuslimanio
 Koliko ja znam nije se pomustafio.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E to ne bih znao.kurdt je napisao/la:Neki iz zemalja beneluksa a ima muslimansko ime. Nije se valjda pomuslimanio
kurdt je napisao/la:Ne gotivim ja house music, mada ova treca nije losa kad se naduvas pa onda glavom zadajes

Evo od mene za tebeBosco je napisao/la:E to ne bih znao.kurdt je napisao/la:Neki iz zemalja beneluksa a ima muslimansko ime. Nije se valjda pomuslimanioKoliko ja znam nije se pomustafio.

Imal te yebene pive il da cekam novu godinuThunderstruck je napisao/la:Koji prevarant je onaj moderator, morao je on napisati zadnji post pa zakljucati temu da mu ne mozes replicirati.
Koja zloupotreba moci
Ali bar je nesto korisno uradio tim sto je zakljucao.

adnan_nanda ce isto vrlo brzo proci ovu fazu
 adnan_nanda ce isto vrlo brzo proci ovu fazu 

predobra
  predobrahaha ne vjerujem da cu je ja ikad proci jer me drzi vec dugooooooMakaveli je napisao/la:kao mladji sam se kleo u ovog umjetnika...dans,nije mi na vrhu listeadnan_nanda ce isto vrlo brzo proci ovu fazu
 jednostavno svaka njegova nova pjesma kad izadje ja kontam da mu ne može svaka biti dobra i kad je preslušam shvatim da griješim i da može svaka biti dobra, ma šta dobra, odlična
 jednostavno svaka njegova nova pjesma kad izadje ja kontam da mu ne može svaka biti dobra i kad je preslušam shvatim da griješim i da može svaka biti dobra, ma šta dobra, odlična   joj da mi nije mrsko mogao bi napamet bar 50 njegovih citata napisat
 joj da mi nije mrsko mogao bi napamet bar 50 njegovih citata napisat  ali evo bar dva iz ove nove pjesme koju je jučer izbacio za download.
  ali evo bar dva iz ove nove pjesme koju je jučer izbacio za download.Jel to imas robefera je napisao/la:evo jedna ugodna
[youtube][/youtube]

wc,kada,prozor, vjetar
 wc,kada,prozor, vjetar  ja iz postovanja prema biljci ne bi nikad zapalio na mjestu kao sto je wc
 ja iz postovanja prema biljci ne bi nikad zapalio na mjestu kao sto je wc  hahahaha
 hahahaha 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.