Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

sedra
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la sedra » 13 okt 2012, 20:26

zizu1991 je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ljudi iz povjerljivih izvora sam saznao za informaciju da se Mancini cuo sa Sajom i da mu je dao instrukciju oko Dzeke. :o ;)
Šta to, da ga ubaciva samo u 80 + ? :lol:
Pa Mancini je sazno za onaj nas bosanski inat i tako,pa je primjetio da klupa ponekad zna i pomoci. ;)
Ma jok bolan,vidim poceli se svadjati oko himne pa hocu malo preko dijamanta da otjeram tamne oblake.
A mozda je malo Amra kriva sto nam se Dzeko sinoc nije ni vidio..ali ja mu oprastam jer citav napad je zakazao...
Ma no sikikiriki,mislim da cemo preko Litvanaca ovo sve zaboraviti,ja prognoziram 3:0 za nas.. :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 20:26

Sakuragi je napisao/la: vama nebi ni papa ugodio.
misliš Pape ? :mrgreen: :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2012, 20:29

Kad nemamo na čemu prigovarati, onda ima himna. Uglavnom, uvijek ima nesto. Na kraju krajeva, ovo nije himna, ovo je oda radosti, nametnuto rješenje, prema istoj teško da ima neko nekih posebnih osjećanja. A ono što je bitno, to je da momci uredno igraju za reprezentaciju, trude se, daju svoj maksimum i opet im se ima šta reći...

OT, odličan bod sa najtežeg gostovanja. Ja bih bio zadovoljan sa bodom protiv Grka i u Zenici, oni će sigurno kiksati negdje, recimo da je Slovačka dobra prilika za to. Zapravo, sve sam sigurniji da ćemo ili mi ili Grci biti prvi i da će odlučiti gostovanje u Bratislavi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 13 okt 2012, 20:32

Uvelica ti bas previse. ne trazi se bas toliko od njih :mrgreen: Pozeljno bi bilo samo da se ne prica i to je to. mogu i zijevati sa pogledom i ne moraju mirno stajati ali bez price jos nevidjeno. Meni je to zasmetalo a za tvoje misljenje me boli tuki jer vidim kakv si u samo tvoja 2 zadnja posta.
HZ87

Ibischa
Kontakt:

Post Postao/la Ibischa » 13 okt 2012, 20:34

sedra je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:
sedra je napisao/la:Ljudi iz povjerljivih izvora sam saznao za informaciju da se Mancini cuo sa Sajom i da mu je dao instrukciju oko Dzeke. :o ;)
Šta to, da ga ubaciva samo u 80 + ? :lol:
Pa Mancini je sazno za onaj nas bosanski inat i tako,pa je primjetio da klupa ponekad zna i pomoci. ;)
Ma jok bolan,vidim poceli se svadjati oko himne pa hocu malo preko dijamanta da otjeram tamne oblake.
A mozda je malo Amra kriva sto nam se Dzeko sinoc nije ni vidio..ali ja mu oprastam jer citav napad je zakazao...
Ma no sikikiriki,mislim da cemo preko Litvanaca ovo sve zaboraviti,ja prognoziram 3:0 za nas.. :D
Ako je Amra kriva onda mu je sve oprosteno.
:D :D :D

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 13 okt 2012, 20:43

Sakuragi je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la: pa sta kao je pricao tokom himne? nije on kriv sto nema teksta. nemojte kenjat
meni se cini da ni spanci nemaju tekst za himnu, pricaju li se oni tokom himne? :roll:
boli me kita za spance. nemam bolestan um da nalazim probleme gdje ih nema.
ovo je ona lafo patriotska dosadna prica koju sam 10000 puta cuo trebaju ljudi sutit ufatit se za srce i podici glavu pa zaplakati ako treba jer ako to ne urade nisu patriote i ne zasluzuju nositi "sveti dres".

ja sam vidio na terenu volju i ponos ovih igraca da predstavljaju svoju drzavu. pa dzeko i vedo su se vracali u odbranu, pokrivali da sacuvamo rezultat. kad to rade u klubu?

vama nebi ni papa ugodio.
Srbi pjevaju himnu i gube po 3:0. Naši mogu plesati dok himna svira, samo neka donose povoljne rezultate.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 13 okt 2012, 20:46

Šta to, da ga ubaciva samo u 80 + ? :lol:[/quote]
Ma no sikikiriki,mislim da cemo preko Litvanaca ovo sve zaboraviti,ja prognoziram 3:0 za nas.. :D[/quote]

Ako je Amra kriva onda mu je sve oprosteno.
:D :D :D[/quote]

Pa mozda je konto da se vide u Bosni a ona nije mogla doci.. :D :mrgreen:
Ma malo me na trenutak zabrine ta Litvanija,jbg sta ako bude onako teska utakmica ko protiv one Bjelorusije npr,kad nas je Miske izvadio iz govana...da se ljudi totalno zagrade gore od Grka,a nasi totalno pocnu da gube zivce i sve zuti jedan za drugim,Sejo pljune na sudiju,Spaha pocne okolo samarati itd.. :? :mrgreen: Sajo izvadi Dzeku u 70 min.jer stoji samo ko kloc,a Dzeko nece van,Sajo pokusava i Ibricica u spicu... :o hehehe,ma nisam ptica zlosutnica ali treba se na sve pripremiti...

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 okt 2012, 20:48

NoName je napisao/la:Kad nemamo na čemu prigovarati, onda ima himna. Uglavnom, uvijek ima nesto. Na kraju krajeva, ovo nije himna, ovo je oda radosti, nametnuto rješenje, prema istoj teško da ima neko nekih posebnih osjećanja. A ono što je bitno, to je da momci uredno igraju za reprezentaciju, trude se, daju svoj maksimum i opet im se ima šta reći...

OT, odličan bod sa najtežeg gostovanja. Ja bih bio zadovoljan sa bodom protiv Grka i u Zenici, oni će sigurno kiksati negdje, recimo da je Slovačka dobra prilika za to. Zapravo, sve sam sigurniji da ćemo ili mi ili Grci biti prvi i da će odlučiti gostovanje u Bratislavi.
Si ti dobar ?
naprijed rejal

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 13 okt 2012, 20:57

zizu1991 je napisao/la:
Sakuragi je napisao/la: vama nebi ni papa ugodio.
misliš Pape ? :mrgreen: :D
ne ne mislio sam bas na papu :D
revoX. je napisao/la:Uvelica ti bas previse. ne trazi se bas toliko od njih :mrgreen: Pozeljno bi bilo samo da se ne prica i to je to. mogu i zijevati sa pogledom i ne moraju mirno stajati ali bez price jos nevidjeno. Meni je to zasmetalo a za tvoje misljenje me boli tuki jer vidim kakv si u samo tvoja 2 zadnja posta.
pa i nas normalne ljude boli tuki za vase glupo misljenje. nama je vazno da reprezentacija ima rezultate i da se igraci zalazu na terenu.
Zadnja izmjena: Sakuragi, dana/u 13 okt 2012, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 13 okt 2012, 20:58

revoX. je napisao/la: I stojim naravno mirno i pjevam svoju himnu. A ne oni koji su pred 40hiljada gledalaca samo na stadionu :mrgreen: kao uzori dosta djece ...itd.
Baš dobar uzor za djecu, znači poruka je nema tu nekih bezveznih pravila koje treba slijediti i oponašati slijepo neke stvari samo zato što je to 'red'... sviđa mi se to manje će djece ići ginuti za političarske ciljeve u ime kao nečega:idea:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

MrTaki
Kontakt:

Post Postao/la MrTaki » 13 okt 2012, 21:31

Evo jedna najava utakmice BiH - Litvanija... :)

[youtube][/youtube]

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 13 okt 2012, 21:57

Litvaniju cemo otresti. Idemo direktno na svjetsko, mogu to ovi momci siguran sam..
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 22:55

ja se nadam da ce makar u jednoj prijateljskoj utakmici (kas se sve sredi - papiri itd) isprobati sledeci sastav:

-------------------------begovic (buric)-----------------------------
mujdza-----bicakcic (vranjes)-----spahic-----zukanovic------
--------------------zahirovic--------besic (hadzic)----------------
stevanovic (mahmutovic)-----pjanic (galesic)-----lulic (i.hajrovic)--
---------------------------------Dzeko----------------------------------

ovi u zagradi bi dobili drugih 45 min tj 2. PV, znaci 6 izmjena i neka se jednom vise vidi ko sta moze i ko kome treba da bude zamjena.
PS: nekazem ja da je napr. jedan galesic bolji od pjanica ili buric od begovica, ali da vidimo dali ovi momci mogu biti dovoljno dobre zamjene ili da se ide u dalje trazenje igraca!
PPS: ako je ovo za jednu prijateljsku utakmicu previse izmjenjivanja, onda neka se ovaj "plan" provede u sklopu dviju prijateljskih utakmica.
selam ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 okt 2012, 23:03

edinjo-bih je napisao/la:ja se nadam da ce makar u jednoj prijateljskoj utakmici (kas se sve sredi - papiri itd) isprobati sledeci sastav:

ovi u zagradi bi dobili drugih 45 min tj 2. PV, znaci 6 izmjena i neka se jednom vise vidi ko sta moze i ko kome treba da bude zamjena.
PS: nekazem ja da je napr. jedan galesic bolji od pjanica ili buric od begovica, ali da vidimo dali ovi momci mogu biti dovoljno dobre zamjene ili da se ide u dalje trazenje igraca!
PPS: ako je ovo za jednu prijateljsku utakmicu previse izmjenjivanja, onda neka se ovaj "plan" provede u sklopu dviju prijateljskih utakmica.
selam ;)
Bože sačuvaj. Mante se selektorskih briga, čuj mu nekakvih igrača u zagradi. Pa prešli smo, valjda, level vijetnamske olimpijske reprezentacije.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 23:06

e hajd mi sad daj argumente za tvoju izjavu, ja pratim nase fudbalere i ovi u zagradi su najjace zamjene koje mozemo imati, al navedi ko to od njih nevalja...cuj "boze sacuvaj..." e moj expertu moj...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 okt 2012, 23:07

Hoće li Pjanke igrati u utorak ?
Trebao bi ????
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 okt 2012, 23:12

edinjo-bih je napisao/la:e hajd mi sad daj argumente za tvoju izjavu, ja pratim nase fudbalere i ovi u zagradi su najjace zamjene koje mozemo imati, al navedi ko to od njih nevalja...cuj "boze sacuvaj..." e moj expertu moj...
Dušo draga, šta ti pratiš? Pratiš ove igrače na livescoreu. Hajde samo mi ti ne govori o nekim argumentima. Šta je to Hajrović bolji od igrača koje posjedujemo? Mahmutović dao koji gol u Češkoj i već bi trebao da bude okosnica naše reperzentacije.

Galešić? Goran Galešić?

Ne vidim ja tu posebno kvalitetne igrače za bh. reprezentaciju. VIdim ok, solidne igrače, koji ponekad mogu zaigrati kontra Lihtenštajna ili sličnih reprezentacija.

Osjetim li ja sarkazam u ovome "e moj ekspertu"? :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2012, 23:18

edinjo-bih je napisao/la:e hajd mi sad daj argumente za tvoju izjavu, ja pratim nase fudbalere i ovi u zagradi su najjace zamjene koje mozemo imati, al navedi ko to od njih nevalja...cuj "boze sacuvaj..." e moj expertu moj...
Da pratis Zukanovica recimo ni pod razno nebi postavio za lijevog beka.Za to je potreban trkac,radilica, i po mogucnosti brzi i pokretljiviji.to Zukanovic ne da to nije,nego ni blizu.Jako spor i nepokretljiv.I Ibricic bi bolje izgledao na toj poziciji.
Galesici i takvi nazalost jos daleko od afirmacije za a selekciju.Momci mozda i obeacvaju,ali tu se jos pure itekako mora pojesti i u zagradu zagrade da idu a kamoli da se o njima prica kao neki potencionalnim.Mahmutovic godinama u klubu,a koji se trenutno bori za opstanak u Ceskoj ligi.Malo ozbiljnosti nije na odmet.
@insider je u potunosti u pravu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 okt 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 13 okt 2012, 23:18

edinjo-bih je napisao/la:ja se nadam da ce makar u jednoj prijateljskoj utakmici (kas se sve sredi - papiri itd) isprobati sledeci sastav:

selam ;)
Ima ti taj Papire :D
a neka i njega malo pozove da osjeti sta je igrat za A repku

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 13 okt 2012, 23:22

ma ti care osjecaj sta zelis ;)
ja nisam napisao da su ovo igraci svjetske klase ali mi bolje igrace (makar za klupe) nemamo! ili navedi mi ih ti!
a to da ja pratim na livescore-u tu ti se samo mogu nasmijati, uz duzni respekt. ja kad sam poceo da prati nase talente puno ljudi nisu ni znali da imamo uopste reprezentaciju moj care moj, ali nevazno.

i jos nesto:
buric je jedan od najboljih golmana u ceskoj ligi (bolji je od avdukica i sehica)
bicakcic kad aBd dobije nase papire ti ces vidjeti da su samo spaha i mujdza jaci od njega u nasoj reprezentaciji (sto se tice odbrane).
hadzic (momak sa 23 godine ima 150 nastupa u prvoj austrojskoj ligi)
mahmutovic je slican lulicu (brzi je malo od lule, zato mu je tehnika malo slabija od senadove)
galesic (ko je gledao mladu repku prosli ciklus, njemu je dovoljno)
i. hajrovic je najbolji (momentalno) asistent svicarske lige.

znaci nisu ovo igraci svjetske klase, ali nemamo boljih!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.