Ne vidim hebe me komp nece da otvori te clanke ... Kako god ti imas svoju teoriju ja svoju vrijeme ce pokazat ko ce kome cestit i ko je bio upravu, ja cu ti samo par stvari reci Nurko mali je pravi rodjeni Dortmundovac, Prva nogometna ljubav mu je BvB i Westfallen, poznat je kao skroman momak, kao emocionalan momak, kao porodican covjek, kao veliki fair play igrac kako prema protvnicima tako prema i navijacima, svjestan je sta je BvB od njeg napravio, svjestan je da je mlad i da ima kvaleitet i da ce jos napredovat, i da mu je rano da ide, navijaci ga obozavaju prvi je DEDE drugi je SAHIN to pitaj svakog navijaca BvB.a i reci ti sve ovo sto sam ti reko za Nurija vjeruj mi voli on ovaj klub jako jako jako to ti je tip igraca ala PUYOL,RAUL, TOTTI, DEL PIERO, GERRARD, MALDINI sto se tice vjernosti i odanosti klubu. Takav igrac moze postat samo u DORTMUNDU i nigdje vise na svijetu. Momak je koji ne fura ne glumi koji je na zemlji vidi se to po izjavama po stajlingu po ponasanju na terenu i van njeg nikad se nije culo nis lose za njeg, po meni je on najfiniji i najkulturniji igrac Dortmunda... I na kraju krajeva rekao je prije par sedmica citiram: Moji navijaci znaju kako cu se ja odluciti . Tako kad sve saberes i oduzmes OSTAJE BA ! Talijani su mnogo tusili da ce prec u INTER drug mi prati zabarsku ligu i stalno mi je pricao tokom sezone kako je moguce da predje u INTER jer su zabari tak pricali, sad REAL odjednom zadnjih sedmica. ne znam jbg sve je to moguce pogotov danas u atomskom nogometu no kazem ti nije NURI takav tip ni cojk. I nadam se da ce ubrzo dobit kapitensku traku i jos nesto ruku na srce NURI nema teskih utakmica u nogama fali njemu teskoh utakmica u kojima treba da briljira da bi dokazo svoj talent jer je psihicki slab. Dokaz je u repki nikako da se izbori za mjesto svoje. Takav je slucaj bio sa DIEGOM nikad nije mogo igrat u BRAZILU a bundesligi bio najjaci mi svi mislili masina igrac ali pokazalo se et kakav je igrac jer lahko je bit igrac 1 il 2 god treba trajati 5 i vise godina a to NURI mora tek da dokaze... A moze dokazat samo u ovoj ekipi sa ovim trenerom jer je mozak ove ekipe ! I mogo bi do sutra o SAHINJU pisat al dosta shvatio si me i opet ti kazem OSTAJE SIGURNO ! No hajde vrijeme ce i tebe i mnoge uvjerit abd , a mozda i mene sjebat