BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Puno serrete o prcicu.. niste tako pricali posle brazila. Da se momak nije pozvo, iskopali bi oci i savezu i susicu.. o njemu ne raspravljajte. Iskreno, kopam oci susicu za bratica i ovog sivonju avdiju. Kazem sivonju, jer se saplice, trci, zabije glavu u pod. Na sve lici, samo na fudbalera ne lici.. i ako moze bez tog sranja GDJE NAM JE KABADAHIJA. Pa bio je kabadahija protiv nigerije.. al sine kad igras formaciju 2-6-2 onda ti ni thiago silva nazad ne pomaze.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
a tek majstorije Prcića, covjeka koji prijeti da nece igrati za repku
pa nemoj vise, idi za francusku igraj , izbaci Pogbu iz pprvih 11 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Razočaran sam. Nula bodova. Dobar ulazak, vodstvo i raspad.
Molio sam za Safetovu ostavku nakon SP-a zbog sra'nja koja su se dešavala prilikom operacije Brazil, pa onda nakon rezultatskog neuspjeha, a sad ga molim još više. Vrijeme je, Safete, vrijeme je dok nije kasno.
Molio sam za Safetovu ostavku nakon SP-a zbog sra'nja koja su se dešavala prilikom operacije Brazil, pa onda nakon rezultatskog neuspjeha, a sad ga molim još više. Vrijeme je, Safete, vrijeme je dok nije kasno.
Hayley <3

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: kobac, dana/u 09 sep 2014, 23:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- NeverGiveUp
- Kontakt:

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Ja ne znam da li Safeta iznenadi i kada ujutro izađe Sunce... 

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Navikli smo da pobjedjujemo u ovakvim utakmicama ove kvalifikacije su pocele sa iznenadjenjima jednostavno i mi smo nastavili taj trend prosle smo perfektno odgrali.. vidjet cemo misljenje pojedinaca nakon pobjeda u iducim mecevima..
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne znaju ba, ili znaju koliko i vodja zna.STEVIE je napisao/la:ko' najvece mazge prate svog velikog vodju safeta, i onda kad ih on pljusne haman sokirani..DonCorleone je napisao/la:Vidim ima nekih koji su sokirani.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- sanlituncay
- Kontakt:
Taktički ga prekuc'o

Na Bilinom ga zakuc'o za zemlju taktički... U Žilini nas Bog samo spasio!

Kad vidiš čovjeku glavu vidiš da je bistriji od Safeta... Kipar ode sa 3 boda !

Na Bilinom ga zakuc'o za zemlju taktički... U Žilini nas Bog samo spasio!

Kad vidiš čovjeku glavu vidiš da je bistriji od Safeta... Kipar ode sa 3 boda !

Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 09 sep 2014, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Prije nisam htio puno komentarisati DEBILE na ovom forumu koji podrzavaju amatera Safeta Susica, i koji su tjerali Misketa i Spahica.
Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.
MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.
Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.
Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...
Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.
MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.
SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.
Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.
Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...
Bar je pogodio sa trećom izmjenomNeverGiveUp je napisao/la:Alipasino je napisao/la:Rece li ja da ce ovo bit teska utakmica.
Zar postoji lagana sa kremenkom na klupi ?

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma znakova kao i sto sam kazes je bilo koliko ti volja, produzenje ugovora, fijasko taktike dje ocigledno vadio individualan kvalitet igraca citavu igru itd.Principatus je napisao/la:Sto je meni licno tuzno, nisam hladnije odgledao nasu utakmicu ima oduze. Ja sam se emocionalno dosta operisao poslije Nigerije, SPa i kada je Susicu produzen ugovor. Jer sam vec tada znao sta nam slijedi, a to nije vrijedno zivaca.DonCorleone je napisao/la:Vidim ima nekih koji su sokirani.
Nemoze se graditi uspjeh na neprofesionalizmu, lazima, nepotizmu, kriminalu, neradu.
Pored svega bih jos dodao uz nerad i kriminal, ogromnu dozu neznanja i manjak samokritike, rak ranu savremenog razvoja, bez samokritike, nema uspjeha, a ovo tele sebicno prebacuje krivicu uvijek na druge, glorificirajuci samog sebe.
Davno, znaci davno sam rekao da ovde nece biti nikakvog uspjeha, davno se upozoravalo na ovo, a ono sada sokirano

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 09 sep 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
NeverGiveUp je napisao/la:

poklonimo se ovom čovjeku

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
NE KRIVITE IGRACE, IGRALI SU KOLIKO ZNAJU I MOGU!
KRIVITE COVJEKA KOJI IH JE ZVAO A NA TERENU IH RAZYEBAVA SVOJIM LUDIM TAKTICKIM ZAMISLIMA!
KRIVITE COVJEKA KOJI IH JE ZVAO A NA TERENU IH RAZYEBAVA SVOJIM LUDIM TAKTICKIM ZAMISLIMA!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dzeko i Ibisevic odsjeceni
Susic i Prcic neuigrani, kao s neba pali
Pjanic vrlo los kad je upravo on trebao da ponese igru
Medunjanin donio zivost
Hajrovica gusio Vrsajevic
Vrsajevic kriminalan osim prvih 10min...
Stoperski par spor ko dizel lokomotiva bez goriva
Lulic puno prometa, malo pazara
Sve sto je pucalo, pucalo je naravno po strani desnog beka kojeg je igrao Vrsajevic...kako je vrijeme odmicalo Vrsajevic po desnoj strani nit je znao, nit je imao snage je gusio i usporavao svaki napad.
Sve u svemu,
losa postavka, losa igra i podbacaj igraca koji bi trebali nositi igru!
Susic i Prcic neuigrani, kao s neba pali
Pjanic vrlo los kad je upravo on trebao da ponese igru
Medunjanin donio zivost
Hajrovica gusio Vrsajevic
Vrsajevic kriminalan osim prvih 10min...
Stoperski par spor ko dizel lokomotiva bez goriva
Lulic puno prometa, malo pazara
Sve sto je pucalo, pucalo je naravno po strani desnog beka kojeg je igrao Vrsajevic...kako je vrijeme odmicalo Vrsajevic po desnoj strani nit je znao, nit je imao snage je gusio i usporavao svaki napad.
Sve u svemu,
losa postavka, losa igra i podbacaj igraca koji bi trebali nositi igru!
EDIT

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 09 sep 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam mišljenja da bi Vranješ 1000 puta bolje odigrao u paru sa Bičakčićem nego što je to večeras šunjić...
A safete kupi svoje prnje i marš 100 finih strininih..
A safete kupi svoje prnje i marš 100 finih strininih..
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
+1Consigliere je napisao/la:NE KRIVITE IGRACE, IGRALI SU KOLIKO ZNAJU I MOGU!
Ni jedan igrac nije kriv,cak ni Germani jer nisu oni krivi sto ne znaju.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.