Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
ova formacija sa lulicem i hajrovicem kao krilima tj 4-2-3-1 je najjaca koju imamo i ona u kojoj najvise pruzamo....
=\_1921_/=
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
To je najgore. Probao fomaciju, mi odigrali jako dobro protiv top ekipa, vidili da mozemo i moramo sa jednim napadacem i u 4231, i onda nikad vise. Nego 4 centralna vezna. Why Safet? WHY?!?!?!DonCorleone je napisao/la:Ovo ce biti jako teska utakmica, Safetova zadnja svakako, ali tesko da cemo izvuci i remi u ponedeljak. Covjek je sa formacijom 4-2-3-1 u pripremama za SP bio tako blizu, a sada je tako daleko.
Pa rekao si da ce nas i Wels nakantati Mile Tarotu aka bubnjas.Rusilac je napisao/la:Niste svjesni kako ce nas Belgija osramotiti u Zenici,to humano nece biti.
@kurleone ti fakat nisi normalan.Spominjes formaciju iz priprema a bukvalno ti citava zadnja linija fali ZBOG POVREDA.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato jer kod 4-2-3-1 ti trebaju prava krila Hajrovic i Lulic a kod 4-4-2 ( dijamant ) mozes i da igras sa laznim krilima ( Susic, Pjanic ili cak Medunjanin ) koji ce ionako najvise igrati kroz sredinu. A na krila ce izlaziti bekovi ( Mujdza, Lulic ) i tako ostavljati puno prostora iza sebe. Jeli ti sada malo jasnije ?? Znaci 4-2-3-1 = Hajrovic, 4-4-2 = Susic.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:To je najgore. Probao fomaciju, mi odigrali jako dobro protiv top ekipa, vidili da mozemo i moramo sa jednim napadacem i u 4231, i onda nikad vise. Nego 4 centralna vezna. Why Safet? WHY?!?!?!DonCorleone je napisao/la:Ovo ce biti jako teska utakmica, Safetova zadnja svakako, ali tesko da cemo izvuci i remi u ponedeljak. Covjek je sa formacijom 4-2-3-1 u pripremama za SP bio tako blizu, a sada je tako daleko.
- DonCorleone
- Kontakt:
Da spominjem formaciju i molim bez licnih uvreda.harishp je napisao/la: @kurleone ti fakat nisi normalan.Spominjes formaciju iz priprema a bukvalno ti citava zadnja linija fali ZBOG POVREDA.
Spominjem 4-2-3-1 naspram 4-4-2. Spominjem jednog napadaca naspram dva, spominjem igru preko krila naspram tri centralna vezna, to nema nikakve veze sa igracima iz odbrane, jer se promjene odnose na vezu i napad kao i na koncepciju igre.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@Ajah, opet pokazujes veoma ograniceno poznavanje fudbalske taktike. Uz to si vidim poceo i vrijedjati. Ali necu da ulazim u diskusiju, iako se nudis na tasni... Znam da ces za pet minuta opet promjeniti misljenje i negirati da si napisao to sto si napisao. A ja nemam zivaca za takve stvari...
Promjene hoce i kvalitet kako rekoh veliki broj ti istih fale zbog povreda.Pun qurac kruticara izgleda toga nije svjesno.DonCorleone je napisao/la:Da spominjem formaciju i molim bez licnih uvreda.harishp je napisao/la: @kurleone ti fakat nisi normalan.Spominjes formaciju iz priprema a bukvalno ti citava zadnja linija fali ZBOG POVREDA.
Spominjem 4-2-3-1 naspram 4-4-2. Spominjem jednog napadaca naspram dva, spominjem igru preko krila naspram tri centralna vezna, to nema nikakve veze sa igracima iz odbrane, jer se promjene odnose na vezu i napad kao i na koncepciju igre.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
ma realno mi i nemamo pravih krila narocito sad kad lulic mora na beka tu još imamo hajrovica koji je krilo al i on se visle oslanja na sut nego sto probija stranu ja i ne vidim da mi i imamo nekih klasicnih krila
Rekao sam da necemo pobijediti,ne lazi.I nismo a to je za nas sada skoro isto kao da smo izgubili.harishp je napisao/la:Pa rekao si da ce nas i Wels nakantati Mile Tarotu aka bubnjas.Rusilac je napisao/la:Niste svjesni kako ce nas Belgija osramotiti u Zenici,to humano nece biti.
@kurleone ti fakat nisi normalan.Spominjes formaciju iz priprema a bukvalno ti citava zadnja linija fali ZBOG POVREDA.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 11 okt 2014, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Promjene koncepcije se ne odnose na odbranu, nego pricam o formaciji. Odbrana nije zakazala kako i sam vidis, pogotovo ne danas, nego je to bila igra prema naprijed, kompletan sistem igre prema naprijed je los vec duzi period, to veze nema sa odbranom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Odbrana nije zakazala zato sto je Vels slabasna reprezentacija koja ne moze nista kad im iskljucis Bejla iz igre.DonCorleone je napisao/la:Promjene koncepcije se ne odnose na odbranu, nego pricam o formaciji. Odbrana nije zakazala kako i sam vidis, pogotovo ne danas, nego je to bila igra prema naprijed, kompletan sistem igre prema naprijed je los vec duzi period, to veze nema sa odbranom.
Nisu ni napravili nista osim dva kornera i udarca Bejla,kod kornera nam je sreca pa onaj 10-ka ne zna a kod suta Bejla Beg je bio oprezan.
- DonCorleone
- Kontakt:
Ma i odbrana je zivi odron, naravno, samo to je druga prica.
@ kalcijo
Znas ti prokleto dobro da je kod mene uvijek bio 4-2-3-1 ( i to mjesecima prije SP ) i sa pravim ZADNJIM VEZNIM - razbijacem kada kod Papeta toga nije bio ni na mapi. I da sam ja hvalio Besica kada su neki "Jurisnici" govorili pa on igra u losoj Madzarskoj ligi i opravdavali tako (ne)pozivanje momka ( cak i na samo SP ) a sada se neki od njih kunu u njega
.Protiv Walesa sam naglasio da je tu 3-5-2 koja prelazi u 5-3-2 samo IZUZETAK. Cak sam ti postao post koji to dokazuje i cak u tom postu sam opet dodao 4-2-3-1 i neznam kako imas obraza to izvrtati. Mozda dupliranje bekova nije prava terminologija ( jer se za nekog radi o trojici stopera + krilima ) ako se trazi dlaka u jajetu ali poenta je bitna a ta je da se zgusne vezni i zadnji red posebno uz aut liniju/e kako bi se Bale udvajao. A ti to nazovi kako god hoces.
Znas ti prokleto dobro da je kod mene uvijek bio 4-2-3-1 ( i to mjesecima prije SP ) i sa pravim ZADNJIM VEZNIM - razbijacem kada kod Papeta toga nije bio ni na mapi. I da sam ja hvalio Besica kada su neki "Jurisnici" govorili pa on igra u losoj Madzarskoj ligi i opravdavali tako (ne)pozivanje momka ( cak i na samo SP ) a sada se neki od njih kunu u njega

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 okt 2014, 02:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ajax je meni za selektora ne zezam se zivota mi 

Evo neko moje skromno misljenje sto se tekme tice. U prvom poluvremenu smo se stvarno mucili ko niko. Igra ho-ruk ni na sta nalik. Igraci su bili dosta nervozni jer su previse zeljeli pobjedu i to nas je moglo kostati. U drugom poluvremenu smo zaista bili bolji tim i morali smo jednostavno bar jedan gol zabiti i pobjediti. Al taktika cuda cini. Ajd da se ne vracamo previse.
Begovic- odlican po meni. Nije ni imao nesto pretjerano posla, ali ono sto je imao dobro odradio.
Sunjic- Definitivno on i Bico kao stoperski par (ukoliko Spaha nije tu. Ako je Spaha tu neka igra umjesto bilo kojeg od navedene dvojice). U par navrata je i Balea cuvao i zaista momak dobro igra. Malo spor al Boze moj.
Hadzic- neprirodna pozicija. Ali ja bar nisam vidio da je neke kardinalne greske napravio. Sve u svemu, stopersku poziciju pored Tonija, Bice i Ogija, i Emira naravno nema potrebe da igra.
Mujdza- onaj ko Mujdzu i Avdiju samo stavi u istu recenicu, ili jos gore pokusa uporediti na bilo kakav nacin je najveca fudbalska neznalica i treba se samobanovati. Mujdza danas objasnio kako se drzi cijela strana. Aferim momak.
Lulic- opet jadan Senad citavu stranu drzi zbog taktike vrlog selektora.
Mada je danas mnogo bolje izgledao nego prije, covjek nije bek i nemoze sam pokrivati cijelu stranu. To ne moze gotovo niko.
Medo- Jedan od boljih danas. Bravo Hare.
Pjana- zrtva taktike. Pa nas vezni red je opet bio toliko zgusnut da se nije znalo kud ko goni. A i pored toga dobra tekma i par dobrih prilika.
Tino- po meni ne zasluzuje bas sve kritike koje prima. Nije za prvih 11 to je sigurno, ali po meni moze posluziti za klupe i da ude svijez oko 70-e da pokusa preokrenuti stvari.
Dzeko- Kapiten
Trci, bori se. Svugdje ga je bilo. Opet zbog zgusnutog veznog reda nije imao lopti ali bori se i to je sto se trazi.
Vedo- Meni je bar danas bio los. Nije ni on imao Bog zna lopti, ali Dzeko se borio, vracao nazad, pokusavao nesto. To sam ocekivao i od Vede ali nisam to vidio.
I slag na kraju
BESIC Mali je ko veliki. Nema centimetra na terenu da ga on ne prede. Ma za njega samo

Safet- idi i ne vracaj se ko Boga te molim

Begovic- odlican po meni. Nije ni imao nesto pretjerano posla, ali ono sto je imao dobro odradio.
Sunjic- Definitivno on i Bico kao stoperski par (ukoliko Spaha nije tu. Ako je Spaha tu neka igra umjesto bilo kojeg od navedene dvojice). U par navrata je i Balea cuvao i zaista momak dobro igra. Malo spor al Boze moj.
Hadzic- neprirodna pozicija. Ali ja bar nisam vidio da je neke kardinalne greske napravio. Sve u svemu, stopersku poziciju pored Tonija, Bice i Ogija, i Emira naravno nema potrebe da igra.
Mujdza- onaj ko Mujdzu i Avdiju samo stavi u istu recenicu, ili jos gore pokusa uporediti na bilo kakav nacin je najveca fudbalska neznalica i treba se samobanovati. Mujdza danas objasnio kako se drzi cijela strana. Aferim momak.
Lulic- opet jadan Senad citavu stranu drzi zbog taktike vrlog selektora.

Medo- Jedan od boljih danas. Bravo Hare.
Pjana- zrtva taktike. Pa nas vezni red je opet bio toliko zgusnut da se nije znalo kud ko goni. A i pored toga dobra tekma i par dobrih prilika.
Tino- po meni ne zasluzuje bas sve kritike koje prima. Nije za prvih 11 to je sigurno, ali po meni moze posluziti za klupe i da ude svijez oko 70-e da pokusa preokrenuti stvari.
Dzeko- Kapiten

Vedo- Meni je bar danas bio los. Nije ni on imao Bog zna lopti, ali Dzeko se borio, vracao nazad, pokusavao nesto. To sam ocekivao i od Vede ali nisam to vidio.
I slag na kraju
BESIC Mali je ko veliki. Nema centimetra na terenu da ga on ne prede. Ma za njega samo

Safet- idi i ne vracaj se ko Boga te molim

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pogledaj malo bolje statistiku pa se vrni.DonCorleone je napisao/la:Promjene koncepcije se ne odnose na odbranu, nego pricam o formaciji. Odbrana nije zakazala kako i sam vidis, pogotovo ne danas, nego je to bila igra prema naprijed, kompletan sistem igre prema naprijed je los vec duzi period, to veze nema sa odbranom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
evo Belgije veceras protiv Andore

protiv nas ce to izgledati ovako + Lukaku i Hazard, mozda Januzaj..Yebeno pravo

Ne valja ti jarane biti ni previse optimista u zivotu. Ako nesto valja onda valja. Ako ne trazis bolje. A ne uvijek neki izgovor. Nije tacno da nemamo krila sto ti prije rece. Lulic i Hajrovic mozda nisu idealna ali su sigurno bolja krila od Susica i Medunjanina/Pjanica. Nego sta ti ono rece koliko bodova bi Pape trebao da osvoji iz ove dvije utakmice da ostane na klupibordobijeli je napisao/la:ajax je meni za selektora ne zezam se zivota mi

4-5-1mirzatele je napisao/la:evo Belgije veceras protiv Andore

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

Lukako nam mozda vise odgovara, ovaj Origi mi izgleda malen, brz i neuracunljiv.
Ma moze se protiv njih igrati, ja ocekujem da pruzimo dobru partiju i nadam se bod(ovima).
- anonymousHD
- Kontakt:
Dobro, niste zaboravili Fellainija, Dembelea 
Ljudi kakav tim imamo, daj bože da ne primimo petardu.

Ljudi kakav tim imamo, daj bože da ne primimo petardu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.